محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846290897
20 دلیل برای بودن یا نبودن در شبکه های اجتماعی
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: شما در کدام دسته هستید؟
20 دلیل برای بودن یا نبودن در شبکه های اجتماعی
ارتباط نزدیک و روزانه با اعضای خانواده، دوستان و اطرافیان مهمترین دلیلی است که باعث می شود مردم جهان در شبکه های اجتماعی حضور یابند.
هفته نامه عصر ارتباط - میثم لطفی: سال 2014 میلادی دوره ای بود که طی آن بخش اعظیم زندگی ها دیجیتالی شد و به گفته محققان بزرگترین تحول مجازی تاریخ صورت گرفت. در این سال مهمترین گام برای ورود شبکه های اجتماعی به زندگی روزمره برداشته شد تا این عرصه علاوه بر ابزاری برای برقراری ارتباطات روزانه، دیگر نیازهای زندگی روزمره را هم پاسخ دهد.
مرکز Wear Social برای مشخص شدن میزان گستردگی شبکه های اجتاعی در سراسر جهان، ژانویه 2015 مطالعه جامعی انجام داد و در پایان مشخص شد تا آن زمان 7.2 میلیارد نفر روی کره خاکی ساکن بودند. 3.0 میلیارد نفر از آنها به صورت دایم از مزایای اینترنت بهره می بردند، 2.07 میلیارد حساب کاربری فعال در شبکه های اجتماعی مختلف مورد استفاده قرار می گرفته است، 3.6 میلیون کاربر جهانی از دستگاه موبایلی استفاده می کرده اندو از میان تمام مشترکان شبکه های اجتماعی 1.6 میلیارد نفر با دستگاه های موبایلی از مزایای آنها بهره می بردند.
این مرکز تحقیقاتی توضیح داد یک سوم جمعیت جهان معادل 29 درصد به صورت دائم خدمات شبکه های اجتماعی را مورد استفاده قرار می دهند اما چه دلیلی وجود دارد که این تعداد جمعیت را وارد این فضا کرده است؟
ارتباط نزدیک و روزانه با اعضای خانواده، دوستان و اطرافیان مهمترین دلیلی است که باعث می شود مردم جهان در شبکه های اجتماعی حضور یابند. این دلیلی است که مرکز Global WebIndex براساس آخرین مطالعه جهانی خود توضیح داده و می گوید از میان دو میلیارد مشترکی که به صورت مستمر وارد شبکه های اجتماعی می شوند، 55 درصد دلیل اصلی خود را برقراری ارتباط با دوستان و اطرافیان اعلام کرده اند و بر این باورند که شبکه های اجتماعی نسبت به دیگر روش های ارتباطی مطمئن تر و سریع تر هستند و از این طریق می توانند تمام نیازهای ارتباط خود برای حضور مجازی در کنار اعضای خانواده یا نزدیکان را پاسخ گویند.
اما به هر حال باید توجه داشت که این فضا طی چند سال گذشته تخصصی تر شده است و به جز برقراری ارتباط نزدیک میان افراد، کاربردهای دیگری را هم در اختیار گرفته است. به همین خاطر در بررسی اخیر 44 درصد کاربران جهان اعلام کردند به روز بودن، دریافت آخرین اخبار، قرار گرفتن در جریان اتفاقات روز و داشتن سرگرمی در اوقات فراغت مهمترین دلیلی است که آنها را به شبکه های اجتماعی می کشاند.
مرکز تحقیقاتی GWI می گوید که این دلایل برای حضور مستمر در شبکه های اجتماعی یک اصل کلی را نمایان می کند. با تحلیل این دلایل به عنوان مهمترین اولویت کاربران جهانی برای حضور در شبکه های اجتماعی می توان دریافت که این افراد فرم های ایستا در شبکه های اجتماعی را به قابلیت های پویایی آن ترجیح می دهند و وابستگی بیشتری به این بخش از خدمات اجتماعی در فضای مجازی دارند.
این مطالعه با بررسی موردی روی کاربران ایستا در فیس بوک دریافت که بسیاری از مشترکان شبکه های اجتماعی به این فضا به عنوان منبع اصلی برای دریافت محتوا نگاه می کنند و آن را یک پلتفرم جامع و فعال نمی دانند.
همین مسئله موجب شده تا 27 درصد از کاربران اینترنتی جهان اعلام کنند که از شبکه های اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن جزییات زندگی خود استفاده می کنند و این فضا را بستر مناسبی می دانند تا به کمک آن اتفاقات روزمره خود را به گوش اطرافیان برسانند.
این افراد معتقدند حتی در دنیای واقعی هم نمی توان با این کیفیت جزییات زندگی عادی را با بقیه در میان گذاشت و همراه با تصویر، توضیح کامل یا ویدیو به اطرافیان و دوستان اعلام کرد که در طول روز چه اتفاقاتی افتاده است.
البته باید گفت این دلیل در مقابل کاربرانی که شبکه اجتماعی را فضایی برای ابراز ایده ها و نظریات خود مناسب می دانند اهمیت کمتری دارد و در گروه مقابل افراد سعی می کنند با انتشار عکس و ویدیو، تصورات ذهنی، ایده و تخیلات خود را به اطلاع دیگران برسانند.
بدیهی است این اتفاقات موجب می شود کاربران با شبکه اجتماعی احساس راحتی بیشتری داشته باشند و هر آنچه در ذهن خود دارند را روی این پلتفرم ارائه دهند و به جز اتفاقات شخصی و روزانه، مطالب مهمتری هم از جانب آنها مطرح شود.
به هر حال 10 دلیلی که موجب شده کاربران اینترنتی جهان در شبکه های اجتماعی حضور یابند و به صورت مستمر انواع مختلف آن را مورد استفاده قرار دهند، به ترتیب زیر اعلام شده است:
1- ارتباط نزدیک با خانواده و اطرافیان - 55 درصد
2- به روز بودن، دریافت آخرین اخبار و در جریان قرار گرفتن اتفاقات روز دنیا - 44 درصد
3- پر کردن اوقات فراغت - 41 درصد
4- پیدا کردن محتوای سرگرم کننده از جمله نوشته ها وتصاویر ویدیویی - 39 درصد
5- پیدا کردن محتوای سرگرم کننده از جمله نوشته ها و تصاویر ویدیویی - 39 درصد
6- به اشتراک گذاشتن عکس ها و ویدیوها با دیگران - 38 درصد
7- اشتراک در شبکه های اجتماعی به دلیل حضور بسیاری از دوستان و اطرافیان - 36 درصد
8- در اختیار داشتن شبکه گسترده و جامع با دیگران - 33 درصد
9- ملاقات با افراد جدید - 32 درصد
10- به اشتراک گذاشتن جزییاتی که در طول روز و زندگی عادی اتفاق می افتد - 27 درصد
به هر حال، افرادی که فکر می کنند حضور در شبکه های اجتماعی نوعی وقت تلف کردن است و فضاهایی منند فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و ... طی چند سال آینده از عرصه رقابتی بیرون می روند و فناوری های جدیدتر جایگزین آنها می شود، باید توجه داشته باشند که به دلایل مذکور یک سوم مردم جهان در این فضای اجتماعی آنلاین حضور دارند و به صورت مستمر خدمات و مزایای آن را مورد استفاده قرار می دهند.
پیش بینی شده که ابتدای سال 2018 میلادی تعداد مشترکان شبکه های اجتماعی جهان از 2.44 میلیارد نفر هم فراتر رود تا حضور در این فضا به نوعی التزام برای انسان های مدرن بدل شود.
10 دلیل برای حاضر نبودن در شبکه اجتماعی
بازاریابی در شبکه های اجتماعی اتفاق جدیدی است که طی چند سال اخیر به اوج خود رسیده و به دلیل اصلی حضور مراکز تبلیغاتی در این فضاها تبدیل شده است. مرکز Main Sights می گوید نگاه 93 درصد مراکز بازاریابی جهانی برای حضور در شبکه های اجتماعی مثبت است و سرمایه گذاری روی آن را کاملا موفق می دانند اما به جز مراکز مذکور، کاربران عمومی هم به صورت گسترده در شبکه های اجتماعی حضور می یابند و از کودکان گرفته تا کهنسالان خدمات آن را مورد استفاده قرار می دهند.
بررسی ها نشان داده است کودکان با میانگین سنی 10 سال در فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و پینترست حضور می یابند و البته تمام دوستان آنها را افراد هم سن و سال تشکیل نمی دهند. با همه این توضیحات تاکنون فکر کرده اید که شبکه های مجازی با محاسن فراوان و گسترده خود می توانند مشکلاتی را هم به همراه داشته باشند و دردسرهایی برای ما ایجاد کنند؟ تاکنون به این مسئله فکر کرده اید که حاضر نبودن در این قبیل فضاها چه مزایایی را می تواند برای شما به همراه بیاورد؟
شما به عنوان کاربر عادی اطلاعات شخصی و عمومی را که در اختیار دارید روی پلتفرمی به اشتراک می گذارید که هیچ دخل و تصرفی در فرآیند مدیریت آن ندارید و این پلتفرم به هر سمت که بخواهد، می تواند تفکر و رفتار شما را سوق دهد.
باید به این مسئله توجه کرد هر آنچه که در شبکه های اجتماعی انجام می دهیم برای ما نیست و به عبارت دیگر، رد پای مجازی که از خود در این فضا به جا می ذاریم، در تصاحب شرکت های بزرگی است که مدیریت این فضا را در اختیار دارند. البته این یک تهدید سایبری یا مشکل امنیتی نیست که ما را نگران کند اما واقعیتی است که باید آن را پذیرفت.
این واقعیت که حضور در شبکه های اجتماعی می تواند معایبی را به همراه داشته باشد و کنترل داده های شخصی ما را در اختیار مدیران شبکه های مجازی بگذارد، از چشم شرکت های تجاری و برخی مراکز بازاریابی هم پوشیده نبوده است.
اپل که این روزها یک برند جهانی با ارزش چند صد میلیارددلاری محسوب می شود، هیچ صفحه رسمی روی توییتر ندارد و صفحه اختصاصی آن در فیس بوک که 12 میلیون هوادار را در خود جا داده است، به ندرت و با احتیاط فراوان مطالبی را منتشر می کند. اینکه چرا اپل و برخی دیگر از شرکت های بزرگ روی شبکه های اجتماعی فعال نیستند، دلیل قانع کننده ای دارد تا ما را نیز برای حضور در چنین فضاهایی آگاه کند.
به هر حال، 10 دلیلی که به واسطه آنها می توان شبکه های اجتماعی را کنار گذاشت و تفکر بیشتری برای حضور نداشتن در این فضاهای رسانه ای مجازی انجام داد، به قرار زیر اعلام شده است:
1- تمایل ندارید به راحتی و با یک جستجوی اینترنتی ساده پیدا شوید.
2- ترجیح می دهید ارتباطات خود را به صورت حضوری مدیریت کنید.
3- برای حریم شخصی خود ارزش زیادی قائل هستید.
4- از این مسئله واهمه دارید که اطرافیان نظرات مخالف خود را به صورت عمومی در مورد شما اعلام کنند.
5- حضور در این فضا وقت و هزینه شما را هدر می دهد.
6- این فضا مانند دیگر فناوری های جدید مدتی بعد از کار می افتد و چیزهای جدیدتر جای آن را می گیرد.
7- ترجیح می دهید فضاهای ساده تر را برای معرفی خود استفاده کنید و از پیچیدگی های فیس بوک، توییتر و ... دوری می کنید.
8- شما یک انسان واقعی هستید و حضور در یک فضای مجازی نمی تواند همه جوانب شما را معرفی کند.
9- شبکه های اجتماعی از افرادی پر شده است که از زمان خود به درستی استفاده نمی کنند و هدف اصلی آنهاس رگرمی است.
10- اگر در شبکه های اجتماعی عضو شوید، خود را در معرض حملات هرزنامه ها و ناامنی های سایبری قرار می دهید.
هدف از اعلام دلایل مذکور این نیست که شما از حضور در شبکه های اجتماعی منصرف شوید اما همانطور که کارشناسان تاکید می کنند، بهتر است پیش از حضور فعال در این فضای تخصصی، اطلاعات و آگاهی کامل پیرامون آن داشته باشید و به عبارت دیگر با چشمان باز از ابزار مختلف اجتماعی مجازی بهره ببرید. برنامه ریزی و هدف گذاری برای حضور در شبکه های اجتماعی، مهمترین اتفاقی است که باید در نظر گرفت. اینکه قرار است چه اطلاعاتی را در فضای مجازی به اشتراک گذاشت، هویت و شخصیت هر کاربر را نمایان می کند.
ایده خوبی به نظر نمی رسد که هر آنچه در طول شبانه روز انجام می دهید، در شبکه های اجتماعی بازتاب داشته باشد که البته این مسئله حتی می تواند امنیت شما را هم به خطر بیندازد؛ زیرا برای مثال این اتفاق به خوبی نشان می دهد که چه ساعت هایی از روز را منزل نیستید، چه اجناس گرانقیمتی دارید یا نقطه ضعف شما چه چیزی است.
همچنین اگر قرار است برای شرکت یا کسب و کار خود صفحه اختصاصی در شبکه های اجتماعی درست کنید، این مسئله مهم به نظر می رسد که اطلاعات سازمانی به هیچ وجه روی این فضاهای عمومی قرار نگیرد و حریم اختصاصی شما حفظ شود. در مجموع اگر با آگاهی کامل این فضا مورد استفاده قرار گیرد، مزایای بیشتری از آن نمایان خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]
صفحات پیشنهادی
برگزاری همایش "شبکه های اجتماعی موبایلی، ابعاد و پیامدها"
شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۸ همایش شبکه های اجتماعی موبایلی ابعاد و پیامد ها روز دوشنبه در دانشکده ارتباطات و علوم اجتماعی علامه طباطبایی برگزار خواهد شد به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا همایش شبکه های اجتماعی موبایلی ابعاد و پیامدها روز دوشنبه هفت- شبکه های اجتماعی موبایلی؛ ابعاد و پیامدها
گزارش یک نشست شبکه های اجتماعی موبایلی ابعاد و پیامدها تهران-ایرنا-در نشستی که دیروز دوشنبه دانشگاه علامه طباطبایی میزبان آن بود ابعاد و پیامدهای شبکه های اجتماعی موبایلی با حضور چهره های شاخص حوزه ی ارتباطات بررسی شد و جنبه های مثبت و منفی این فناوری تازه وارد به جامعه ی ایرا- سعید مرتضوی: مفاد جلسه دادگاه را به دلیل محرمانه بودن بیان نمی کنم / وزیر رفاه فعلی به نظر رییس مجلس تمکین ن
سعید مرتضوی مفاد جلسه دادگاه را به دلیل محرمانه بودن بیان نمی کنم وزیر رفاه فعلی به نظر رییس مجلس تمکین نکرد تهران - ایرنا – سعید مرتضوی با بیان اینکه مفاد جلسه و مذاکرات دادگاه غیر علنی و محرمانه است گفت مفاد جلسه دادگاه را بیان نمی کنم به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا – مدیرعااین شبکه های فریبکارِ اجتماعی!
این شبکه های فریبکارِ اجتماعی نشر شایعات و دروغ های آنلاین قدمتی به اندازه خود اینترنت دارد پیام های فریکارانه ای که تا پیش از این به صورت Hoax به ایمیل های افرادارسال می شد حالا راه آسان تر و جذاب تری برای انتشار پیدا کرده است شبکه های اجتماعی هفته نامه تجارت نشر شایعات وراه اندازی شبکه های اجتماعی سلامت
مدیر کل اداره سلامت شهرداری تهران به باشگاه خبرنگاران خبرداد راه اندازی شبکه های اجتماعی سلامت مدیر کل اداره سلامت شهرداری تهران از راه اندازی شبکه ها اجتماعی سلامت در سطح پایتخت خبر داد و گفت محصولات فرهنگی در قالب شبکه های اجتماعی در دتسرس شهروندان قرار خواهد گرفت سمانه زمگرمی هوا، شروع بدحجابی در شبکه های اجتماعی
گرمی هوا شروع بدحجابی در شبکه های اجتماعیبخش تعاملی الف - نوید کمالیاشاره مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند تاریخ انتشار س- بررسی ابعاد و پیامدهای «شبکه های اجتماعی موبایلی»
بررسی ابعاد و پیامدهای شبکه های اجتماعی موبایلی تهران- ایرنا- روزنامه شرق در صفحه جامعه نوشت دکتر مهدی منتظرقائم عضو گروه ارتباطات دانشگاه گفت شبکه های اجتماعی جدید دوباره باعث ارتباط چهره به چهره و بازگشت به شناخت رودررو داشتن اراده و اختیار شده است در این گزارش خبری کهتشخيص حاكميتي بودن يا نبودن آموزش و پرورش به قوه قضائيه سپرده شد
تشخيص حاكميتي بودن يا نبودن آموزش و پرورش به قوه قضائيه سپرده شد استخدام ها در آموزش و پرورش دولت یازدهم اینقدر بین دو راهی قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون الحاق دو تبصره به ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حقالتدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی ماند و قرائتهای مختلچرا خبر تصادف پورشه زرد، شبکه های اجتماعی را شخم زد؟/ افراد در شبکه ها مسئولیت حرفشان را نمی پذیرند
چرا خبر تصادف پورشه زرد شبکه های اجتماعی را شخم زد افراد در شبکه ها مسئولیت حرفشان را نمی پذیرند جامعه > آسیبها - در میزگرد دیشب گفتگوی ویژه خبری برخورد مردم با اخباری که در شبکه های موبایلی و اجتماعی می پیچد به عنوان یک آسیب نوپدید بررسی شد یکی از مهمانان میانفجار مهیب در درودسر یک خانه را ویران کرد/ خوشبختانه اهالی منزل نبودند
انفجار مهیب در درودسر یک خانه را ویران کرد خوشبختانه اهالی منزل نبودند یک واحد مسکونی دقایقی پیش در رودسرتخریب شد به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران هوشنگ محمدی مسول واحدآتش نشانی شهرداری رحیم آباد رودسر در تشریح جزییات این حادثه گفت این خانه در روستای اشکلک رحیم آباد رشبکههای اجتماعی را به فرصتی برای آموزش از راه دور تبدیل کنیم
یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷ ۴۶ مدیرکل دفتر آموزش و پرورش عشایر کشور گفت میتوانیم از شبکه های اجتماعی به عنوان فرصتی برای آموزش ضمن خدمت از راه دور استفاده کنیم به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان جنوبی علی نقی یزدان پناه در جشنواره تجلیل از معلمی- دستگیری مزاحم اینترنتی در یکی از شبکه های اجتماعی مبتنی بر موبایل در رشت
دستگیری مزاحم اینترنتی در یکی از شبکه های اجتماعی مبتنی بر موبایل در رشت رشت - ایرنا - رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی گیلان از شناسایی و دستگیری مزاحم اینترنتی در یکی از شبکه های اجتماعی مبتنی بر موبایل در رشت خبر داد به گزارش شامگاه دوشنبه واحد اطلاع رسان- شغل معلمی به دلیل انسان ساز بودن با هیچ شغلی قابل مقایسه نیست
قرائتی شغل معلمی به دلیل انسان ساز بودن با هیچ شغلی قابل مقایسه نیست بروجرد- ایرنا- رییس ستاد اقامه نماز کشور معلمی را شغلی انسان ساز و مقدس دانست و اظهار داشت شغل معلمی به دلیل انسان ساز بودن با هیچ شغلی قابل مقایسه نیست حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی عصر دوشنبه در جمع دامرگ سالانه 2میلیون تن در دنیا به دلیل ایمن نبودن غذا
شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۷ رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن تاکید بر لزوم افزایش همکاریهای میانبخشی و فرابخشی در حوزه ایمنی غذا گفت همکاری ارگانهای مختلف و خود مردم دو محور مهم برای ارتقای سطح سلامت است به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکزیباکلام: اصلاحطلبان نبودند روحانی رای نمیآورد/ اللهکرم: اصلاحطلبان اصلا پایگاه اجتماعی ندارند
زیباکلام اصلاحطلبان نبودند روحانی رای نمیآورد اللهکرم اصلاحطلبان اصلا پایگاه اجتماعی ندارند چند رسانهای > فیلم - در این ویدیو بخشی از مناظره صادق زیباکلام و حسین اللهکرم را میبینید که طرفین نسبت به تاثیر اصلاحطلبان در رای حسن روحانی در انتخابات یازدهم و مس- ظرفیت بزرگ فرهنگ سازی در شبکه های اجتماعی
ظرفیت بزرگ فرهنگ سازی در شبکه های اجتماعی تهران-ایرنا- روزنامه اعتماد در ستون نگاه روز خود با عنوان ظرفیت بزرگ فرهنگ سازی در شبکه های اجتماعی مزایای گسترش شبکه های اجتماعی را مورد بررسی قرار داده است روزنامه اعتماد امروز سیزدهم اردیبهشت در گزارشی به قلم فاطمه راکعی نوشت در ایمسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان تهران: راهاندازی کانالهای ماهوارهای و شبکههای اجتماعی توس
مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان تهران راهاندازی کانالهای ماهوارهای و شبکههای اجتماعی توسط بیگانگان از سر دلسوزی نیستمسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان تهران گفت دانشآموزان و جوانان ما باید بدانند راهاندازی کانالهای ماهوارهای توسط بیگانگان-
سبک زندگی
پربازدیدترینها