تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843790050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ظرفیت بزرگ فرهنگ سازی در شبکه های اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ظرفیت بزرگ فرهنگ سازی در شبکه های اجتماعی تهران-ایرنا- روزنامه اعتماد در ستون نگاه روز خود با عنوان «ظرفیت بزرگ فرهنگ سازی در شبکه های اجتماعی» مزایای گسترش شبکه های اجتماعی را مورد بررسی قرار داده است.


روزنامه اعتماد امروز سیزدهم اردیبهشت در گزارشی به قلم فاطمه راکعی نوشت: در این سال ها تحولات بزرگی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در حال رخ دادن است که می توان آن را معجزه قرن نامید. بسیاری از کارشناسان حوزه ارتباطات و جامعه شناسان از تبعات منفی گسترش این شبکه های ارتباطی در کشور سخن گفته اند، اما نادیده گرفتن اثرات مثبت این پدیده در زندگی اجتماعی و فرهنگی مردم هم ساده انگارانه است و نمی توان به سادگی از کنار چنین ظرفیت بزرگ و مهمی برای فرهنگ سازی و پیشبرد اهداف فرهنگی گذشت. به بیان دیگر با توجه به اقبال مردم نسبت به شبکه های اجتماعی، با برنامه ریزی درست و نگاه واقع بینانه به این پدیده می توان از کمک آن برای احقاق اهداف فرهنگی و فرهنگ سازی استفاده کرد. در این مسیر خود مردم و استفاده کنندگان از شبکه اجتماعی هم قدم در مسیر فرهنگ سازی می گذارند. ما شاهد هستیم که برخی انجمن های علمی و فرهنگی یا نهادهای غیردولتی با زمینه های فکری و فرهنگی متفاوت، بسیاری از فعالیت های رسانه ای خود را به این شبکه ها منتقل کرده اند و از طریق آنها تلاش می کنند از یک سو درمورد برنامه های شان اطلاع رسانی کنند و از سوی دیگر توجه مردم را برای شرکت در چنین برنامه هایی جلب کنند. این شرایط در واقع فرصتی برای فرهنگ سازی شمرده می شود که نباید آن را نادیده گرفت. اقبال گسترده مردم برای حضور در شبکه های اجتماعی باعث می شود تا نهادها و انجمن های مختلف هم برای ارتباط گیری با مخاطب شان به این شبکه ها بپیوندند و در همین مسیر یکدیگر را پیدا کنند. این عامل می تواند به انسجام نهادهای مدنی کمک کند. افراد و گروه هایی که وارد دنیای مجازی می شوند بسته به علایق و حوزه فعالیت شان، راه های گوناگونی را انتخاب می کنند که به شکوفایی فرهنگ مشترک ایرانی در دنیا کمک می کند. اما نقش دوم متعلق به مسوولان و سیاست گذاران عرصه فرهنگ است. در هر صورت در چنین فضاهایی رخداد برخی اتفاقات و پدیده های نامطلوب اجتناب ناپذیر است و نمی توان به راحتی از کنار آنها گذشت و حضور جدی مسوولان را می طلبد. باید کمیته های تخصصی و کمیسیون های فرهنگی در سطح ملی تشکیل شود تا بررسی کنند که چگونه از این فرصت خوب برای رشد و تعالی فرهنگی مردم استفاده شود و در عین حال مانع نفوذ برخی ناهنجاری ها در رفتارهای فرهنگی مردم شد. می توان این شبکه های اجتماعی را مرجعی برای تقویت اشتراکات فرهنگی ایرانیان که از دیرباز ریشه در جامعه داشته، دانست. موضوعاتی همچون معنویت و توحید که ریشه اش به سالیان قبل از اسلام بازمی گردد. می توان با استفاده از ابزارهای جدید و با زبانی جدید فرهنگ جامعه را در مسیر درست خود قرار داد. فراموش نکنیم بیشترین مخاطبان شبکه های اجتماعی نسل جوان هستند و به نوعی دنیای مجازی دنیای آنهاست، از طریق همین ابزارهای نوین می توان وارد دنیای جوانان شد و با آنها ارتباط برقرار کرد و فرهنگی مبتنی بر ریشه های اعتقادی را به جوانان منتقل و تقویت کرد. بهتر است به شبکه های اجتماعی به دیده یک فرصت برای فرهنگ سازی و تقویت بنیان های فرهنگی نگریست و چنین فرصتی را برای برقراری ارتباط گسترده با جوانان از دست نداد.
*منبع: روزنامه اعتماد
**پژوهش**9344**9131



13/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن