واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتوگو با فارس تأکید کرد
طرح سوال از رئیس جمهور/عدم اجرای کامل قانون استخدام 3 درصد معلولان/آمار میلیونی بیکاری
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن اشاره به عدم موفقیت تیم هستهای ایران در مذاکرات، گفت: به دلیل ابهامات در گزارشات، طرح سوال از رئیس جمهور از سوی تعدادی از نمایندگان در حال پیگری است.
فرجالله عارفی (متولد 1339 در جیرفت) نمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از حوزهٔ انتخابیهٔ جیرفت در استان کرمان است.
وی با حضور در خبرگزاری فارس در خصوص تیم مذاکره هستهای و عدم موفقیت آنها و همچنین برنامههای آتی دولت در حوزه اشتغال طرحهای را برای برون رفت از شرایط امروز مطرح کرد. فرجالله عارفی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی فارس، با اشاره به وظیفه سنگین هر نماینده در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: نمایندگی کار بسیار سخت و دشواری است و یک نماینده باید بتواند انتظارات مردم استانش و شهرش را پیگیری کند. وی تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره دهم تلاشهایی از سوی گروههای اعتدال، افراط و اصلاحات برای حضور در انتخابات انجام میشود. عارفی گفت: علیرغم تلاش گروههای اشاره شده پیشبینی میشود در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، بار دیگر اصولگرایان با اکثریت در مجلس حضور پیدا کنند.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه هم اکنون اعتمادی به دولت وجود ندارد، افزود: دلیل این بی اعتمادی عملکرد دولت یازدهم است، چرا که دولت روحانی بر خلاف شعارهایش عمل کرده است و تا الان هم موفق نبوده است به همین دلیل پیشبینی میشود مردم تمایل کمتری برای رای دادن به لیست دولت در انتخابات مجلس شورای اسلامی باشند. وی با انتقاد از روند مذاکرات هستهای ایران با کشورهای مقابل، گفت: متأسفانه در این مذاکرات، تیم هستهای عملکرد خوبی را نداشت و دولت روحانی در این زمینه نیز ناموفق بود. عارفی خاطر نشان کرد: چنانچه دولت یازدهم کمی از وقت و انرژی خود را صرف دیپلماسی اقتصادی و تعامل با کشورهای منطقه مینمود، قطعا پیشرفت بهتری را کسب میکرد. وی گفت: مردم از دولت کار میخواهند نه شعار صد روزه و شعاری که عمل در آن نباشد و این در حالی است که دولت یازدهم در مذاکرات موفق عمل نکرده است. نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با اشاره به امتیازاتی که تیم مذاکره هستهای به کشورهای مقابل داده است، اظهار داشت: امتیازاتی که ما به کشورهای مقابل دادهایم بسیار بالاتر از امتیازاتی که از آنها گرفتهایم و با توجه به ابهامات در مذاکرات هستهای، نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دنبال سوال از رئیس جمهور در خصوص تیم مذاکره هستهای هستند. وی در ادامه گفتوگو خود در خصوص وضعیت اشتغال در کشور، خاطر نشان کرد: ما با مشکلات اساسی در حوزه اشتغال روبهرو هستیم که تعداد جوانان بیکار ما روز به روز افزایش مییابد و دولت نیز هیچ اقدامی برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال نکرده است. عارفی ادامه داد: در زمانی بررسی بودجه 94، نمایندگان شورای اسلامی پیشنهاد دادند که 12 هزار میلیارد تومان به حوزه اشتغال تخصیص یابد اما دولت اعلام کرد که نمیتواند این رقم را تامین کند و در نهایت اعتبار اشاره شده به 4 هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرد. نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: هم اکنون 4 الی 5 میلیون بیکار داریم و مشکل اشتغال با بودجههای اشاره شده قابل برطرف شدن نیست چرا که یکی از دغدغههای خانوادهها بحث اشتغال است. وی گفت: امیدوارم با تعامل دولت و مجلس و تامین اعتبارات لازم در این بخش شاهد رفع مشکلات در حوزه اشتغال جوانان و خانوادهها باشیم چرا که بیکاری باعث به وجود آوردن آسیبهای جدی برای کشور میشود. عارفی بیان داشت: راهبرد در زمینه تولید مشخص است و وضع موجود ما در کشور در حوزه اشتغال در بخش کشاورزی و صنعت است و ما میتوانیم از این ظرفیت به طور مطلوبتری استفاده کنیم.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن اشاره به اینکه دولت باید از تمام ظرفیتها و پتانسیل استانها برای ایجاد اشتغال استفاده کند، گفت: در حال حاضر در برخی از استانها به طور نمونه استان کرمان ظرفیتهای نهفتهای برای ایجاد اشتغال وجود دارد که دولت میتواند با سرمایهگذاری اندک و حمایت از بخش کشاورزی، تعداد قابل توجهی شغل ایجاد کند. وی گفت: یکی از مشکلات حوزه اشتغال، عدم همکاری بانکها با بنگاههای اقتصادی و سرمایهگذاران است چرا که در پرداخت وام با مشکلاتی روبهرو هستیم و امیدواریم این موانع برطرف شود. عارفی از اصلاح رویکرد بانکها در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: این طرح در حال حاضر مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است و امیدواریم با اصلاح رویکرد بانکها گام مهمی را در حوزه اشتغال برداریم. نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به حوزه اشتغال جامعه هدف کمیته امداد و سازمان بهزیستی خاطر نشان کرد: در این بخش نیز باید بتوان طرحهای جدیدی را اجرا کرد. وی با اشاره به تغییرات در روسای کمیته امداد و سازمان بهزیستی، افزود: آقایان انواری و هاشمی در مجموعه امداد و بهزیستی در سالهای گذشته عملکرد خوبی را داشتند و اقداماتی را انجام دادند و فرصتهای شغلی را برای جامعه هدفشان ایجاد کردند. عارفی گفت: مجلس شورای اسلامی هم توجه ویژهای را به نهادهای حمایتی دارد و آمادگی کامل را جهت همکاری و همراهی در دوره جدید امداد و بهزیستی را دارد. نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضعف اجرای قوانین حوزه معلولان گفت: یکی از ضعفها در این بخش عدم اجرای کامل قانون استخدام 3 درصد معلولان است که این به دلیل بی توجهی مسئولان را به حقوق معلولان است. وی اضافه کرد: بازنگری قانون جامع حمایت از معلولان هم اکنون در کمیسیون اجتماعی دولت در حال پیگری است و امیدواریم هر چه زودتر به مجلس ارسال شود. عارفی با بیان اینکه قانون جامع حمایت از معلولان مورد بازنگری قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: محدودیت هایی که در قانون مصوب سال 83 وجود داشت، مسئولان مجبور شدند که این قانون را مورد بازنگری قرار دهند. انتهای پیام/
94/02/19 - 11:08
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]