تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852257743




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درآمد ١٩١ میلیاردی کافی نت ها در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درآمد ١٩١ میلیاردی کافی نت ها در ایران تهران- ایرنا- روزنامه اعتماد در گزارشی با استناد به مرکز آمار ایران به بررسی وضعیت مراکز ارایه دهنده خدمات اینترنت در کشور پرداخته است.


در این گزارش که روز شنبه نوزدهم اردیبهشت ماه 1394 خورشیدی با عنوان «درآمد ١٩١ میلیاردی کافی نت ها در ایران/١١٧٨ کافی نت در کشور وجود دارد» انتشار یافته، به قلم «سهیل سرابیان» می خوانیم: تعداد مراکز ارایه دهنده اینترنت در کشور رو به کاهش است. این آمار توسط مرکز آمار ایران در تاریخ ١٥ اردیبهشت امسال ارایه شده است.
این در حالی است که هرروز ضریب نفوذ اینترنت در ایران رو به افزایش است. آخرین آمارها از جمعیتی ٣٦ میلیونی در کشور حکایت می کند که به اینترنت دسترسی دارند. ١٠٦ مرکز از مراکز ارایه دهنده خدمات اینترنت از سال ٨٩ تا آخر سال ٩٢ تعطیل شده اند. اما براساس گزارش مرکز آمار ایران ارزش ستانده های کارگاه های (دریافتی ها) خدمات اینترنت در دوره مورد بررسی بیش از ٣١٦ میلیارد تومان بوده که از این رقم ٢٨٠ میلیارد تومان بابت دریافت خدمات اینترنتی (٨/٨٨ درصد) و ٢٤ میلیارد تومان بابت خدمات رایانه ای (٦/٧ درصد) و پنج میلیارد تومان دریافتی بابت مابه التفاوت خرید و فروش کالاها و پنج میلیارد تومان هم بابت سایر دریافتی هاست. در واقع این گونه می توان حساب کرد که درآمد هر کدام از این مراکز ارایه دهنده خدمات اینترنت با احتساب هزینه ها در یک سال رقمی نزدیک به ١١٠ میلیون تومان بوده است که اگر تعداد کافی نت ها را با این عدد حساب کنیم درآمد ١٩١ میلیاردی این مراکز را به ما نشان می دهد.
* سابقه آمار مراکز اینترنتی
مرکز آمار ایران قبلا چهار بار در سال های ١٣٨١، ١٣٨٢، ١٣٨٧ و ١٣٩٠ طرح آمار گیری از کارگاه های خدمات اینترنت را در سطح تمامی استان های کشور به اجرا درآورده بود. هدف کلی از اجرای این طرح تامین داده های مورد نیاز، تهیه حساب های ملی و منطقه ای سال ١٣٩٢ بخش ارتباطات در فعالیت کارگاه های خدمات اینترنت است. این آمار گیری در تاریخ اول تا ٣٠ شهریور ١٣٩٣ انجام داده شده است. در این آمارگیری کارگاه های خدمات اینترنت کارگاهی است که امکان استفاده کاربران از اینترنت را فراهم می کند. این کارگاه ها با توجه به فعالیت اصلی خود به پنج گروه تفکیک می شوند. همچنین منظور از هزینه های دریافتی، درآمد این کارگاه ها و منظور از عبارت پرداختی، هزینه های این کارگاه ها بوده است.
* کاهش تعداد مراکز ارایه خدمات اینترنت
براساس آمار مرکز آمار ایران در سال ١٣٩٢ از تعداد ٢٨٧٢ کارگاه در کل کشور که به فعالیت ارایه خدمات اینترنت مشغول بوده اند تعداد ١٧٣٨ عدد (٥/٦٠ درصد) کافی نت و ١١٣٤ (٥/٣٩ درصد) سایر کارگاه خدمات اینترنت بوده اند. درسال ١٣٩٢ کل کارگاه های خدمات اینترنت کشور ٢٦٦٨١ کامپیوتر نصب شده داشته اند. این کارگاه ها روزانه به طور متوسط ٩٠١٥٣ نفر مراجعه کننده و نیز در طول سال تعداد ١/٣ میلیون مورد ثبت نام اینترنتی داشته اند که این تعداد معادل ١/١ برابر دوره قبل بوده است. با توجه به این آمار و کاهش تعداد این مراکز به نظر می رسد که مردم اشتیاق بیشتری برای انجام کارهای اینترنتی خودشان به صورت شخصی دارند.
* کارکنان مراکز اینترنت
در سال ١٣٩٢ تعداد کارکنان کارگاه های خدمات اینترنت ٨٨٦٨ نفر بوده است که نشان می دهد به طور متوسط در هر کارگاه حدود سه نفر مشغول به کار بوده اند. همچنین از کل کارکنان این کارگاه ها ٥١٨٥ نفر (٥/٥٨ درصد) کارکن مزد و حقوق بگیر تمام وقت، ٩٠٠ نفر (١/١٠ درصد) کارکن مزد و حقوق بگیر پاره وقت و ٢٧٨٣ نفر (٤/٣١ درصد) کارکن بدون مزد و حقوق بوده اند.
* پرداختی ها و دریافتی ها
این بخش یکی از مهم ترین بخش های این آمارگیری به حساب می آید که می توان متوجه ابعاد مالی این حرفه شد. درسال ١٣٩٢ ارزش پرداختی ها و دریافتی های کارگاه های خدمات اینترنت
به ترتیب بیش از ١٣٠ میلیارد تومان و ٣٢١ میلیارد تومان بوده است. براین اساس برای هرکارگاه به طور متوسط ارزش پرداختی ها ٤٥ میلیون تومان و ارزش دریافتی ها ١١١ میلیارد تومان است که نشان می دهد در مقایسه با دوره قبل ارزش پرداختی ها و دریافتی های هریک از این کارگاه ها به ترتیب ٤/١ و ٩/١ برابر شده است.
* چرا این مراکز رو به کاهش هستند؟
با یک حساب سرانگشتی می توان به این نتیجه رسید که شاید یکی از دلایل کم شدن تعداد این مراکز به دلیل مشکلات اینترنت در کشور و وجود برخی محدودیت ها برای این افراد است. از جمله مهم ترین این مشکلات بحث پهنای باند و قیمت اینترنت است که عده زیادی نمی توانند در خانه اینترنت داشته باشند یا برای مراجعه به کافی نت ها مشکلات مالی دارند. شاید بتوان پیش بینی کرد که در صورت فراهم شدن شرایط بهتر چه از نظر سرعت، پهنای باند و قیمت برای اینترنت در آینده رشد نسبتا چشمگیری به وجود آید و تعداد این مراکز از ٢٨٧٢ مرکز بیشتر شود.
* مراکز ارایه دهنده اینترنت چه نام هایی دارند؟
کافی نت: (coffee net) کارگاهی است که امکان استفاده کاربران از اینترنت را به صورت حضوری فراهم می کند و در آن مشتریان و کاربران به شبکه اطلاع رسانی اینترنت دسترسی پیدا کرده و از جمله می توانند از آن ارتباط تلفنی با خارج از کشور برقرار کنند. مراکز پشتیبانی اینترنت: (ISP) کارگاهی است که امکان دستیابی به اینترنت و سایر سرویس های وب را فراهم می کند. این مراکز نگهداری و پشتیبانی از سرویس دهندگان وب را نیز انجام می دهند. این مراکز دارای ابعاد و اندازه های متفاوتی هستند که توسط افراد یا شرکت ها پشتیبانی می شوند. مراکز ارایه دهنده پهنای باند اینترنت: (ICP) کارگاه های ارایه دهنده پهنای باند اینترنت به عرضه کنندگان مردمی و بهره برداران نهایی (شرکت) ها هستند. تمامی افرادی که مایل به دریافت پهنای باند اینترنت بوده می توانند از این کارگاه ها استفاده کنند. کارگاه های تامین کننده ارتباطات خصوصی: (PAP) این کارگاه ها با استفاده از شبکه فیبر نوری شرکت های مخابرات استانی به ایجاد شبکه ارتباطی پرسرعت برای کاربران می پردازند. این کارگاه ها با نصب تجهیزات بازم ارتباطات سیمی یا بیسیمی را برای اینترنت پرسرعت فراهم می کنند. وایمکس: (WIMAX) کارگاه هایی هستند که با استفاده از یک سیستم ارتباطی بی سیم دیجیتال ارتباط کاربران را به شبکه اینترنت پرسرعت تامین می کنند.
*منبع: روزنامه اعتماد
**پژوهش**9344**9131



19/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن