تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند عزو جل كه فرموده است: از صبر و نماز كمك بگيريد، صبر، روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820003206




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

-پیکر صادق آیینه وند یکشنبه تشییع می شود


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

پیکر صادق آیینه وند یکشنبه تشییع می شود پیکر مرحوم صادق آیینه وند چهره ماندگار تاریخ، استاد دانشگاه تربیت مدرس و رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی صبح روز یکشنبه (پس فردا) از محل دانشگاه تربیت مدرس به سمت قطعه نام آوران بهشت زهرا تشییع می شود.
 

قرار است آیین وداع با پیکر دکتر آیینه وند ساعت 8:30 روز یکشنبه در پژوهشگاه علوم انسانی و ساعت 9:30 در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود. مراسم ختم این فقید سعید نیز ساعت 16 تا 17:30 روز دوشنبه در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد. دکتر صادق آیینه وند روز گذشته (پنجشنبه) به دلیل بیماری در یکی از بیمارستان های تهران، دار فانی را وداع گفت. وی پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به عنوان رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منصوب شده بود. دکتر آیینه وند در سال های پر بار زندگی اش طی فعالیت های علمی ارزنده که حاصل آن بیش از 100 مقاله در مجلات علمی داخلی و بین المللی به زبان های فارسی و عربی و 35 کتاب در قالب تالیف، تحقیق، ترجمه بوده و تربیت صدها دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است از مسئولیت های مراکز علمی و دانشگاهی نیز منشا خدمات ارزشمندی بوده است. ریاست مرکز سیاست علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و نیز تاسیس مجله بین المللی علوم انسانی جمهوری اسلامی به دو زبان عربی و انگلیسی از حمله سوابق دکتر آیینه وند به شمار می آید. از دیگر فعالیت های دکتر آیینه وند می توان به تاسیس مجله آفاق الحضارة الاسلامیه در تمدن اسلامی به زبان عربی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی که سردبیری آن را به عهده داشت، پیشنهاد و تاسیس رشته های تاریخ و مطالعات زنان در دانشگاه های کشور، تدریس درس تاریخ اسلام در دانشگاه های حوزه در قم به پیشنهاد استاد علامه مرحوم دکتر سید جعفر شهیدی و خدمات شایان گسترده دیگر به ویژه ترویج فرهنگ ایثار اهل بیت اشاره کرد که زمینه ساز تعلیم و تربیت فرهیختگان میهن عزیز بوده و آثار علمی و فرهنگی درخشانی در تحول و پیشرفت جامعه علمی کشور داشته است. در طی حیات پربار این استاد دانشگاه از طرف مراکز علمی و دانشگاهی مراسم بزرگداشت فراوانی و تقدیر از فعالیت های علمی ارزنده وی به عمل آمد که از جمله آن ها می توان به استاد نمونه کشوری در سال 1373 و در سال 1383 فرهیخته استان همدان، 1385 چهره ماندگار، 1390 پیشکسوت علوم انسانی در پنجمین دوره جشنواره بین المللی فارابی و محقق و استاد برجسته کشور در جشنواره علامه طباطبایی بنیاد علمی نخبگان اشاره کرد.(ایرنا)


 


جمعه 18 اردیبهشت 1394 ساعت 13:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن