تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه براى من است و من پاداش آن را مى‏دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852171573




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- قاچاق انسان در مرزهای ابهام و انکار و مسلمانان قربانی میانماری


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قاچاق انسان در مرزهای ابهام و انکار و مسلمانان قربانی میانماری کوالالامپور – ایرنا – کشف گور جمعی و ده ها جسد از مسلمانان آواره روهینگیایی میانمار و خبر شناسایی بازداشتگاه هایی در جنگل های مرزی تایلند و مالزی، سهم هر یک از این دو کشور را در هاله ای از ابهام و انکار دو طرف قرار داده است.


به گزارش ایرنا، کشف بازداشتگاه هایی که از آنها به عنوان کمپ مرگ نام برده می شود در جنوب تایلند و مرز مشترک این کشور با مالزی باعث شد وجود کمپ های مشابهی در خاک مالزی به اخبار صدر رسانه های منطقه تبدیل شود.
اگر چه مقامات مالزی وجود چنین کمپ هایی را در خاک این کشور انکار می کنند، اما اظهارات برخی از افرادی که در حوزه این مهاجران فعالیت می کنند، خلاف ادعاهای مالزی را نشان می دهد.
روزنامه استار مالزی روز جمعه به نقل از عبدالکمال رییس پیشین باشگاه مسلمانان روهینگیا در تایلند که به پناهجویان کمک می کند، مدعی شد که 80 درصد این گونه کمپ ها در مرز مالزی قرار دارد.
وی گفت که مالزیایی ها به طور مستقیم در سندیکاهای قاچاق انسان دست دارند.
عبدالکمال که اکنون به عنوان مترجم روهینگیا با پلیس تایلند همکاری می کند، گفت که کمپ های قاچاقچیان به طور معمول 500 تا یکهزار نفر را در خود جای می دهد.
به گفته وی، شرایط از 10 سال گذشته و با توجه به وجود آمدن 50 کمپ در نواحی مرزی مالزی و تایلند بدتر شده است.
وی با توجه به اینکه دولت تایلند با این گونه کمپ ها برخورد کرده است، تصریح کرد که بیشتر این کمپ ها در خاک مالزی قرار دارند.
عبدالکمال گفت همواره به میانماری ها در خصوص سفر به مالزی هشدار داده و به آنها یادآور شده است که در مسیر سفر هدف آدم ربایان قرار می گیرند، ولی آنها حرف های وی را باور نکرده اند.
به گفته وی، سندیکاهای قاچاق انسان به بهانه کار این افراد را با هزینه هفت هزار رینگیت (حدود دو هزار دلار) که پس از یافتن کار از آنها اخذ می شود، با قایق هایی که حامل 500 مهاجر است به مالزی می آورند، اما در نیمه راه آنها را فریب داده و برای دریافت باج در بازداشتگاه های مخفی نگهداری می کنند.
مقامات پلیس تایلند بدون هیچ گونه ای اشاره به نام مالزی و یا متهم کردن این کشور در پدیده قاچاق انسان، اظهار امیدواری کردند که مقامات کشورهای همسایه برای مقابله با این پدیده همکاری کنند.
زمری یحیی، معاون پلیس ایالت کداح مالزی که در مرز با تایلند قرار دارد، اتهام وجود چنین کمپ هایی در خاک مالزی را رد کرد.
وی گفت تا جایی که ما می دانیم چنین کمپ هایی در مالزی وجود ندارند و تنها در خاک تایلند این گونه کمپ ها قرار گرفته است.
پرایوت چان اوچا، نخست وزیر تایلند نیز امروز (جمعه) خواستار مذاکره با کشورهای مالزی و میانمار در خصوص قاچاق انسان شد. احتمال دارد این دیدار تا پایان ماه جاری میلادی برگزار شود.
نخست وزیر تایلند مقابله با قاچاق انسان را نیازمند همکاری مشترک دانست و گفت: فهم این نکته که این پدیده در تایلند به وجود نیامده است ضروریست.
چان اوچا گفت مهاجرانی دستگیر شده در تایلند مورد مراقبت قرار می گیرند. آنها به ورود غیرقانونی متهم می شوند و به زندان نمی روند، بلکه در بازداشت به سر می برند.
پلیس تایلند از روز جمعه هفته گذشته تاکنون ده ها قبر در دو مرکزی که قاچاقچیان انسان در کوه های مرزی این کشور و مالزی ایجاد کرده بودند، کشف کرده اند.
این اجساد مربوط به روهینگیایی های مسلمان و تعدادی بنگلادشی است که در دام قاچاقچیان گرفتار شده و به دلیل فقر و ندادن باج به عنوان برده نگهداری می شدند و به قتل رسیده اند.
تناگانیتا، یک سازمان غیردولتی مالزی که در حمایت از حقوق زنان، مهاجران و پناهجویان فعالیت می کند نیز روز گذشته مدعی شد بسیاری از مسلمانان و مهاجران میانماری اذعان کرده اند پس از اینکه دستگیر شده و یا در زندان بوده اند، آنها را برای اهداف جنسی و بردگی به نقاط مرزی فرستاده اند.
گلورن داس، دبیر کل این سازمان غیردولتی با استناد به شواهد به دست آمده از مهاجران و پناهجویان به ویژه مسلمانان میانماری و بنگلادشی اعلام کرد به احتمال زیاد مالزیایی ها در قاچاق این افراد به نقاط مرزی بین این کشور و تایلند دست داشته اند و در بسیاری از موارد طرف های مالزیایی مبالغ زیادی به عنوان باج درخواست کرده اند.
به رغم ادعای این سازمان غیردولتی مبنی بر نقش داشتن مالزیایی ها در قاچاق انسان، وان جنیدی تونکو جعفر، معاون وزیر کشور مالزی در اظهارت مشابه سایر مقامات این کشور گفته است هنوز شواهد کافی برای اثبات دست داشتن شهروندان مالزی در این حوادث وجود ندارد.
گفته می شود که تاکنون بیش از 500 نفر از افراد قاچاق شده در مرز تایلند و مالزی توسط قاچاقچیان انسان کشته و در جنگل های جنوب این کشور دفن شده اند.
خبر قاچاق انسان در مرزهای مالزی و تایلند در حالی در رسانه های منطقه و جهان بازتاب داشته است که کمیسیون حقوق بشر اتحادیه کشورهای منطقه جنوب شرقی آسیا (آ.سه.آن) از روز چهارشنبه هفته گذشته در جاکارتا پایتخت اندونزی در نشست چهار روزه قرار است وضعیت حقوق بشر در این منطقه را بررسی کند.
هم اکنون 150 هزار مسلمان روهینگیایی که از تندروی بوداییان به تنگ آمده اند از دیار خود در میانمار فرار کرده و در اردوگاه های مالزی بسر می برند. این افراد نیز در مالزی تحت فشار دولت این کشور قرار دارند و هر از گاهی مقامات مالزی خواستار روشت شدن وضعیت آن ها می شوند.
بسیاری از این افراد به وسیله کارفرمایان مالزیایی به کارهای سخت گرفته شده و همانند برده با آن ها رفتار می شود.
آساق**241**1611



18/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن