واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۰:۲۱ق.ظ)
يک فعال عرصه مد و لباس: توليدکننده ايراني به دليل نبود تبليغات ناشناخته ميماند موج- يک فعال عرصه مد و لباس عقيده دارد پوشاک ضعيفترين صنعت کشور است و مسوولان از آن غافل ماندهاند.
به گزارش خبرگزاري موج، نويد عطارزاده، مدير روابط عمومي شرکت توليکا در مورد فعاليتهاي اين مجموعه گفت: اين مجموعه کار خود را از سال 71 با هدف توليد پوشاک خانمها و هدف گزاري براي پوشاک زنان 16 تا 36 سال آغاز کرد، از سال 78 با رونمايي از لوگوي جديد خود برندسازي را شروع کرديم و اولين برندي بوديم که به اين موضوع به صورت جدي توجه کرديم. زمينه اصلي فعاليت ما پوشاک نيمه مجلسي است و به تازگي مانتو و لباسهاي خانگي بانوان را هم به خط توليد خود اضافه کرده و سعي کرديم کالايي توليد کنيم که درخورشان زن ايراني باشد.
عطارزاده افزود: ما يک خط پوشاک خانگي را همزمان با مانتو راهاندازي کرديم که به صنعت تريکو مربوط ميشود و آنهم نيازمند طراحي است، دنيا بهسرعت در حال تغيير است و اگر نتوانيم خودمان را با اين تغييرات هماهنگ کنيم از آنها عقب ميمانيم و جاي خود را به رقباي خارجي ميدهيم، پوشاک خانگي هم از اين قاعده جدا نيست و علاوه بر کيفيت لباس بايد مد روز را در نظر بگيريم. ما با توجه به نمونههاي خارجي سعي کرديم هم کيفيت کار را بالا ببريم و هم طراحي را به روز کنيم.
عطارزاده افزود: در مجموعه ما يک دپارتمان طراحي وجود دارد که 5 خانم فارغالتحصيل طراحي لباس در آن فعاليت ميکنند، بخشي از طرحهاي اين افراد برگرفته از ذوق و سليقه شخصي آنها است و بخش ديگري را از طرحهاي خارجي الهام ميگيرند، البته براي ما مهم است که اين طرحها هويت داشته باشد و با شرايط فرهنگي ما هماهنگ باشد، بنابراين از طرحهاي خارجي هم براساس الگوهاي ايراني اسلامي استفاده ميکنيم.
وي ادامه داد: بزرگترين مشکلي که طراحان لباس در ايران دارند اين است که لباسهاي بسيار خاص و زيبايي طراحي ميکنند که قابل توليد در فاز صنعتي نيست، اما؛ طراحان مشغول در توليدي با وجود استفاده از المانهاي ايراني و طرحهاي جذاب و متنوع، لباسهايي قابل توليد طراحي ميکنند.
عطارزاده در مورد اهميت بستهبندي و ارائه محصولات گفت: بايد براي مشتري اهميت قائل شد و اين نکتهاي است که بسياري از توليدکنندگان براي عرضه کالاي خود در نظر نميگيرند، با توجه به اينکه بستهبندي مناسب و ارائه اطلاعات کامل در مورد محصول اهميت زيادي دارد ما براي ارائه لباسهاي خانگي بستهبنديهايي با عکس و اطلاعات کامل تهيه کرديم و مانتوهاي خود را هم در پوششهاي مخصوص به فروشگاه ارائه ميدهيم. در محله بعدي اين رسالت مسوول فروشگاه است که بتواند کالا را با استاندارهايي که در نظر گرفته شده ارائه دهد.
او با بيان اينکه مواد اوليه را از ترکيه وارد ميکنند گفت: طراحي و بافت اين پارچهها به صورت اختصاصي براي مجموعه ما انجام ميشود. قطعاً اگر توليدکنندهها بدانند کالاي با کيفيت در ايران توليد ميشود ترجيح ميدهند از آن استفاده کنند و هيچ وقت به دنبال تهيه مواد از خارج کشور نميروند که باعث خروج ارز از کشور شود، اما؛ متأسفانه نيازهاي توليدکننده از نظر طراحي و کيفيت برآورده نميشود؛ چون زيرساختهاي نساجي در ايران فرسوده است و فقط 30 درصد ظرفيت آن کار ميکند، البته ما فقط مواد اوليه را وارد ميکنيم و با اشتغالزايي در کشور به آن مواد ارزش افزوده ميدهيم، اميدواريم با پيشرفت صنعت نساجي بتوانيم به زودي از پارچههاي ايراني استفاده کنيم.
عطارزاده با اشاره به علاقه مردم به اجناس خارجي گفت: متأسفانه از گذشته تا به حال مردم ما چيزي را که به عنوان جنس خارجي به آنها داده ميشود با علاقه ميخرند و اهميتي نميدهند که آن محصول در صورتي که واقعا خارجي باشد جنس درجه سوم است، براي خريد جنس ايراني بايد فرهنگسازي شود و اين به خود برندهاي ايراني برميگردد که محصولي توليد کنند که بتواند اطمينان مخاطب را جذب کند چون اين حق مصرفکننده است که جنس با کيفيت مصرف کند.
او ادامه داد: پوشاک ضعيفترين صنعت کشور است که متأسفانه از آن غافل ماندهاند، در صورتي که ميتواند سود زيادي داشته باشد. اما مشکل بزرگ ما قاچاق کالا است که مبارزه با آن اراده و عزمي جدي ميطلبد. ما هيچ ترسي از رقابت نداريم، اما؛ به شرطي که اين رقابت با محصول شناسنامهدار برندي باشد که در کشور خود ثبتشده و به صورت قانوني وارد ايران شود، اماغ در شرايط فعلي کسي که بخواهد توليد خود را گسترش دهد مشکل پيدا ميکند و قاچاقچيها بهراحتي رشد ميکنند.
عطارزاده افزود: اگر هرروز مسوولان به راديو و تلويزيون آمده و به مردم بگويند از کالاي ايراني استفاده کنند اين کار هيچ تأثيري ندارد. فرهنگ مصرف را بايد با اطلاعرساني و تبليغات گسترش داد و اين در حالي است که توليدکننده ايراني اجازه تبليغ محصول خود را ندارد، تا زماني که اين جريان سازي صورت نگيرد فرهنگ مصرف به سمت ماهواره خواهد بود و توليدکننده ايراني مهجور ميماند چون نميتواند محصول خود را نشان دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]