واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: علي تاجرنيا مطرح كرد: مسابقه حمايت از دولت نامزدهاي رياست مجلس
آفتاب: علي تاجرنيا، دبيركل انجمن اسلامي پزشكان با اشاره به اخباري مبني بر نامه هياترييسه مجلس هفتم به نمايندگان امضاكننده استيضاح وزير بازرگاني جهت انصراف از اين تصميم، گفت: «در دورههاي گذشته، به هنگام استيضاح وزرا، رايزنيهايي از سوي نمايندگان طرفدار وزير مورد نظر صورت ميگرفت و جلساتي با امضاكنندگان استيضاح برگزار ميكردند تا منجر به بازپسگيري آن شود».
وي در گفتوگو با خبرنگار سياسي آفتاب در اينباره افزود: «مسلما گاهي هم در ميان نمايندگان طرفدار وزير، برخي نمايندگان عضو هيات رييسه هم وجود داشتند، اما اين شيوهاي كه اكنون از سوي هيات رييسه مجلس هفتم اتخاذ شده كه رسما هيات رييسه وارد عمل شود و به امضاكنندگان نامه بنويسد، از موارد نادري است كه تاكنون مرسوم نبوده است».
تاجرنيا ادامه داد: «مجلس هفتم بدعتهاي بسياري در امر انجام وظايف پارلماني داشته كه در نوع تعامل مجلس با دولت و نظارت بر نحوه اجراي قوانين بيسابقه بودهاند و اين اتفاق نيز در همين راستا ارزيابي ميشود».
وي در عين حال تاكيد كرد: «بايد توجه داشت كه در آخرين روزهاي مجلس هفتم هستيم، و رقابتي جدي ميان رياست فعلي مجلس و ديگر گزينههاي مطرح براي رياست شكل گرفته است».
عضو شوراي مركزي حزب مشاركت اضافه كرد: «طرفداران دولت در مجموعه اصولگرايان داراي جايگاه بوده و تاثيرگذارند و بر اين اساس، مسابقهاي جدي ميان كانديداهاي رياست مجلس هشتم براي جلب نظر دولت و نمايندگان وابسته به اين جريان به وجود آمده است».
وي افزود: «دولت نهم در نيمه عمر، به خود نمره بيست داده بود ولي اكنون ميبينم كه هشت وزير آن تغيير كرده است. حتي كساني كه از نظر سخنگو و اعضاي دولت، موفقترين و كاملترين وزرا محسوب ميشدند، امروز پذيرفتهاند كه نمرهشان بسيار كمتر از آنچيزي است كه در ابتدا مدعي آن بودند».
دبيركل انجمن اسلامي پزشكان خاطرنشان كرد: «بايد توجه داشت كه استيضاح با تغييراتي كه خود دولت در درون خود انجام ميدهد، تفاوت جدي دارد. اگر توجيه تغييرات دروني در دولت اين بود كه دولت نهم قصد تقويت خود را دارد، اما پيام استيضاح كاملا متفاوت است».
وي تصريح كرد: «طرح استيضاح يك وزير از سوي مجلس به اين معناست كه مجلس نيز درباره عملكرد وزراي دولت مسئله دارد و از اين عملكرد راضي نيست».
اين فعال سياسي اصلاحطلب افزود: «دولت بدون شك نميخواهد اين استيضاح اتفاق بيفتد؛ چرا كه همانگونه كه شوراي نگهبان اعلام كرده، اگر تعداد وزراي تغييريافته در دولت نهم به نصف برسد، دولت به طور كامل نياز به رأي اعتماد مجدد دارد و اين به هيچوجه خواسته دولت نهم نيست كه مجددا خود را به رأي نمايندگان بگذارد».
تاجرنيا با تاكيد بر اينكه "اعلام درخواست پسگرفتن استيضاح به هيچ وجه قانوني نيست"، گفت: «اين شيوه هيات رييسه مجلس، به دور از شأن و جايگاه نمايندگان است و استقلال نمايندگي را زير سوال ميبرد».
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 298]