تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827123437




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- رهبران احزاب سیاسی انگلیس رای خود را به صندوق انداختند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رهبران احزاب سیاسی انگلیس رای خود را به صندوق انداختند لندن – ایرنا – دیوید کامرون نخست وزیر و رهبر حزب محافظه کار انگلیس و شمار دیگری از رهبران احزاب سیاسی، صبح روز پنجشنبه رای خود را در انتخابات پارلمانی این کشور به صندوق انداختند.


به گزارش ایرنا، دیوید کامرون، به همراه همسرش، "سامانتا "، وارد یکی از مراکز اخذ رأی در حوزه انتخابیهِ خود، "ویتنی" در بخش آکسفوردشایر انگلیس، شد و رأی خود را در صندوق انداخت.
شعبه های رای گیری پس از چندین هفته مبارزات سنگین فشرده انتخاباتی درانگلستان، از ساعت 7صبح روز پنجشنبه به روی رای دهندگان گشوده شده و ساعت 10شب (6 الی 21 به وقت گرینویچ) به فعالیت خود پایان خواهند داد و انتظار می رود نتایج اولیه انتخابات تا نیمه شب پنجشنبه، و نتایج نهایی تا بعد از ظهر جمعه منتشر شود.
"اد میلیبند" رهبر حزب کارگر انگلیس نیز همراه با همسرش "جاستین" با حضور در حوزه رای گیری" دانکستر نورث"، برگه رای خود را به داخل صندوق انداخت.
نیک کلگ معاون نخست وزیر و رهبر حزب لیبرال دمکرات نیز به همراه همسرش "ماری گونزالس " با حضور در یک حوزه انتخابیه در شفیلد، رای داد .
اما "نایجل فاراژ" رهبر حزب ضد اروپایی و ضد مهاجر انگلیس برخلاف رهبران احزاب یاد شده ، به تنهایی با حضور در یک حضور رای گیری در "رامسگیت " رای خود را به صندوق انداخت .
"نیکولا استروجن" رهبر حزب ملی اسکاتلند ، "ناتالی بنت" رهبر حزب سبز از دیگر رهبران سیاسی انگلیس هستند که صبح روز پنجشنبه رای خود را دادند.
انتخابات پارلمانی انگلیس در شرایطی صبح روز پنجشنبه آغاز شد که احزاب سیاسی نزدیک به شش هفته مبارزات سنگین انتخاباتی را پشت سر گذاشتند.
بر اساس آمارهای منتشر شده، 3 هزار و 971 نفر نامزد نمایندگی مجلس عوام شده اند. در انتخابات عمومی قبلی انگلیس که در سال 2010میلادی برگزار شد، چهار هزار و 150 نفر نامزد مجلس 650 نفر شده بودند .
در میان احزاب سیاسی، حزب محافظه کار با معرفی 648 نامزد در مقام اول قرار دارد و حزب کارگر " و حزب لیبرال دمکرات هم با معرفی 631 نامزد به طور مشترک مقام دوم را به خود اختصاص داده اند.
حزب ضد مهاجر و ضد اروپایی استقلال بریتانیا ( یوکیپ ) با 624 نامزد، و حزب سبزها با 573 نامزد، تعداد نامزدهای خود را نسبت به همه دوره های پیش افزایش داده اند.
حزب ملی اسکاتلند که دارای گرایش های استقلال طلبانه است، در تمامی 59 حوزه انتخابی اسکاتلند نامزد دارد و حزب ملی گرای ولز به رهبری خانم "لیان وود"، هم برای همه 40 حوزه انتخابی ولز نامزد معرفی کرده است.
در این دوره از انتخابات دو حزب اصلی محافظه کار و کارگر رقابت بسیار نزدیک و تنگاتنگی با یکدیگر دارند و در حال حاضر مشخص نیست که رهبر کدام حزب به "داونینگ استریت " ( مقر نخست وزیر انگلستان ) راه خواهد یافت.
تشکیل دولت بعدی انگلستان بستگی به این دارد که کدامیک از احزاب به تنهایی یا با ائتلاف با دیگر احزاب، اکثریت کرسی های پارلمان را به دست بیاورند.
اما اگر هیچ حزبی نتواند 326 کرسی، نیمی از کرسی های مجلس را در رای گیری روز پنجشنبه به دست آورد، مجلس اصطلاحا معلق می شود و همانند انتخابات سال 2010 بریتانیا، احزاب باید با هم ائتلاف کنند تا بتوانند حداقل 326 کرسی مجلس را به دست آورند و دولت ائتلافی را تشکیل دهند.
براساس نظرسنجی ها ، دو حزب بزرگ کارگر و محافظه کار قادر نخواهند بود به تنهایی 326 کرسی مجلس عوام را به دست آورند بنابراین، انتظار می رود ابتدا دیوید کامرون، نخست وزیر فعلی و رهبر حزب محافظه کار، برای یافتن متحد، تلاش کند هر چند براساس گزارش های منتشر شده "اد میلیبند"، رهبر حزب کارگر برای یافتن شریک سیاسی، فعالیت هایی را به صورت پنهانی شروع کرده است.
از آنجایی که پارلمان جدید انگلستان در روز دوشنبه 28 اردیبهشت ( 18 می) تشکیل می شود، به نظر می رسد دیوید کامرون تا آن زمان فرصت خواهد داشت تا به منظور باقی ماندن بر قدرت، با حزب یا احزاب دیگر به توافق برسد یا به این نتیجه برسد که نمی تواند به توافق برسد و استعفا دهد.
ملکه انگلیس قرار است در روز چهارشنبه ششم خرداد ماه سخنرانی و برنامه های دولت بعدی را اعلام کند. دیوید کامرون ممکن است تا زمان آن سخنرانی، استعفا ندهد تا بلکه بتواند برنامه های دولت بعدی را با کمک دیگر احزاب، به تصویب برساند. اگر وی تا آن زمان استعفا دهد، رهبر حزب کارگر تا آن زمان فرصت خواهد داشت تا نشان دهد قادر است اکثریت آرای نمایندگان مجلس جدید را کسب و برنامه هایش را تصویب کند.
در حال حاضر ، نقش احزاب کوچکتر سیاسی از جمله حزب ملی اسکاتلند، حزب راستگرای استقلال انگلیس و همچنین حزب لیبرال دموکرات برای آینده سیاسی انگلیس بسیار تعیین کننده شده است.
اروپام**1** 1552












17/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن