تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827159510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهمیت یادگیری راههای افزایش شیر توسط مادران


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
Increse-Breast-Milk


چگونه مادران می توانند شیر خود را افزایش دهند و چه مواد خوراکی می تواند شیر آنان را مقوی تر کند؟

هر چه بیشتر به نوزاد شیر بدهید، بدن شما شیر بیشتری تولید می کند. برای شیردهی از برنامه خاصی پیروی نکنید، بلکه هر وقت نوزاد گرسنه است، به او شیر بدهید و تا زمانی که سیر نشده است از شیر دادن به او دست نکشید. این نکات را خصوصا در چند هفته اول تولید شیر رعایت کنید. در صورتی که یکی از سینه ها خالی شد، سینه دیگر را به کودک بدهید.
پرهیز از نگرانی
بسیاری از تازه مادران فکر می کنند میزان شیر آنها کم است در حالی که واقعیت چیز دیگری است و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد. تا زمانی که نوزاد شما هشیار و فعال است و به طور منظم پوشکش را خیس و پر می کند، شیر شما هیچ مشکلی ندارد. به یاد داشته باشید که ممکن است تا چند روز بعد از زایمان، شیر نداشته باشید. در این مدت نوزاد شما آغوز  می خورد که غلیظ و سرشار از مواد مغذی است.
استراحت
کمبود خواب تاثیر منفی بر تولید شیر شما دارد. اگر این امکان برای شما وجود دارد که برای مدت کوتاهی به سفر بروید و استراحت کنید، حتما این کار را انجام بدهید و در طول سفر تا جایی که می توانید هیچ کاری انجام ندهید جز اینکه کنار نوزاد باشید، استراحت کنید، بخورید و به کودک شیر بدهید. مسلما امکان انجام چنین کاری در صورت داشتن فرزند بزرگتر بسیار سخت تر و تقریبا ناممکن خواهد بود.
غلبه بر استرس
با وجود آنکه استرس تولید شیر را کمتر نمی کند اما می تواند مانع از واکنش سرازیر شدن شیر شود که طی آن شیر در مجرای شیر جاری می شود و خوردن شیر را برای نوزاد سخت تر می کند. مواظب خودتان باشید تا در دوران شیردهی در بهترین وضعیت روحی و جسمی قرار داشته باشید. از همسر، خانواده و دوستانتان بخواهید در انجام کارهای دیگر به شما کمک کنند. بهتر است از دوستان و خانواده بخواهید که برای دیدن شما و نوزاد چند هفته صبر کنند تا فرصت داشته باشید در آرامش به نوزاد شیر بدهید.
درخواست کمک
به دنبال مادرانی باشید که شیر خودشان را به کودک می دهند تا بتوانید از آنها کمک و راهنمایی بگیرید. اگر مادر، مادربزرگ یا دوستی دارید که خودش به نوزاد شیر داده است، از او درباره اینکه چه چیزهایی می توانند به شما کمک کنند، سوال کنید. اگر در  دوران شیردهی احساس آسیب پذیری می کنید، از معاشرت با افرادی که شما را نقد می کنند و یا از  تغذیه با شیرمادر حمایت نمی کنند و در کل کسانی که این روند را برای شما سخت می کنند، خودداری کنید.
دوری از مشروبات الکلی
مصرف الکل در دوران شیردهی باعث کاهش تولید شیر می شود. تحقیقات نشان داده اند در صورت مصرف الکل پیش از شیر دادن به نوزاد، شیر مادر به زمان بیشتری برای خارج شدن از سینه نیاز دارد و در کل شیر کمتری تولید می کند.
نوشیدن آب زیاد
اگر بدن شما دچار بی آبی شود، شیر کمتری تولید خواهید کرد. اگر فکر می کنید امکان دارد نوشیدن آب را به دلیل مشغول شدن با نوزاد فراموش کنید، همیشه یک بطری آب همراه خودتان داشته باشید و تعدادی بطری آب در محلی که معمولا به نوزاد شیر می دهید، قرار دهید. علاوه بر این سعی کنید غذاهایی بخورید که به طور طبیعی حاوی آب زیادی هستند مانند میوه و سبزیجات.
برای ادامه روند تولید شیر و حفظ سلامتی خودتان در دوران شیردهی، روزانه به 300 تا 500 کالری بیشتر از آنچه که برای حفظ وزن پیش از بارداری مصرف می کردید، نیاز دارید. بهترین رژیم غذایی برای مادر شیرده، یک رژیم غذایی طبیعی، سالم و متعادل است که حاوی میوه، سبزی و غلات کامل باشد.
به تعویق انداختن استفاده از شیشه شیر
تغذیه با شیشه شیر را به آینده موکول کنید. حداقل در چند هفته ابتدایی تولید شیر، نوزاد باید هر چقدر می خواهد یا تا حدی که امکان دارد از شیر شما تغذیه کند. نوزاد بهتر از شیردوش می تواند سینه شما را خالی کند و این مسئله باعث می شود در پاسخ به نیاز کودک، شیر بیشتری تولید کند.
گیاهان دارویی
بعضی از افراد فکر می کنند که گیاهان خاصی بر میزان تولید شیر بسیاری از زنان تاثیر دارند. یکی از این گیاهان شنبلیله است که اغلب در پخت و پز از آن استفاده می شود. یکی دیگر از گیاهانی که برای افزایش شیر از آن استفاده می شود، خار مقدس است. تحقیقی که در این مورد انجام شده است به روشنی مشخص نمی کند که آیا هر کدام از این گیاهان واقعا میزان تولید شیر را افزایش می هند یا خیر اما به طور کلی مصرف آن ها در دوران شیردهی خطری ندارد. از خوردن شنبلیه در دوران بارداری خودداری کنید  چون ممکن است باعث انقباضات رحمی شود. همیشه پیش از مصرف هر نوع گیاه دارویی با پزشک مشورت کنید.
مواد غذایی و شیرمادر
برای تولید شیر بیشتر مجبور نیستید غذاهای خاصی بخورید. کافی است از یک رژیم غذایی شامل انواع سبزیجات، میوه، دانه ها، پروتئین و کمی چربی استفاده کنید. بعضی از تحقیقات نشان داده اند که سیر، پیاز و نعنا باعث تغییر طعم شیر مادر می شوند و امکان دارد نوزاد بیشتر شیر بخورد و در نتیجه شما شیر بیشتری تولید کنید. اگر فکر می کنید خوردن بروکلی، کلم و یا لوبیا باعث نفخ نوزاد می شود، بهتر است از خوردن آنها خودداری کنید.
دوشیدن شیر
اگر همیشه یا فقط بعضی اوقات شیرتان را برای تغذیه نوزاد می دوشید، بیشتر توصیه های این مطلب برای شما هم کاربرد  دارد. از آنجا که  تولید و خروج شیر تحت تاثیر نوزاد صورت می پذیرد، بنابراین سعی کنید در زمان دوشیدن شیر به تصویر کودک نگاه کنید، به صدایش گوش کنید و یا بوی او را روی بالش یا ملحفه استشمام کنید.
ماساژ سینه ها
ماساژ سینه ها می توانند به افزایش حجم و میزان چربی داخل شیر کمک کند. زمانی که نوزاد با آرامش شیر می نوشد و در واقع بیشتر از اینکه مشغول نوشیدن شیر باشد، در آرامش به سر می برد، زمان مناسبی برای ماساژ سینه ها است. سینه ها را در نزدیکی قفسه سینه ماساژ دهید و بعد به سمت نوک سینه ماساژ را ادامه دهید و بعد صبر کنید نوزد کمی شیر بنوشد. حالا به سراغ قسمت دیگر همان سینه بروید و دوباره صبر کنید نوزاد چند قلپ دیگر شیر بنوشد و دوباره این کار را تکرار کنید.
چک کردن داروها
بعضی از داروها می توانند روی شیردهی به نوزاد تاثیر بگذارند. داروهای متداولی که ممکن است تولید شیر را متوقف کنند، عبارتند از: آنتی هیستامین و دکونژستان، دیورتیک ها (ادرار آور)، قرص های هورمونی جلوگیری از بارداری که حاوی استروژن هستند و بعضی از داروهای کاهش وزن. در صورت نیاز در مورد جایگزینی برای این داروها با پزشک مشورت کنید.



 

17 اردیبهشت 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 218]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن