تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819562354




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- وزیرهندی: امضای توافقنامه بیانگر موضع دولت هند در همکاری با ایران است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وزیرهندی: امضای توافقنامه بیانگر موضع دولت هند در همکاری با ایران است چابهار - ایرنا - وزیر حمل و نقل جاده ای، بزرگراهها و کشتیرانی هند گفت: با وجود مخالفت آمریکا امضای توافقنامه همکاری و سرمایه گذاری در چابهار خود حاکی از موضع کشور هند در خصوص مسایل اقتصادی است.


نیتین گات کاری وزیر حمل و نقل جاده ای، بزرگراهها و کشتیرانی هند روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از بندر شهید بهشتی چابهار در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص موضع آمریکا قبل از انجام این سفر و انعقاد قرارداد سرمایه گذاری در چابهار به صورت خیلی کوتاه به این بسنده کرد که "موضع دولت هند با امضای قرارداد کاملا مشخص است".
از سوی دیگر خبرگزاری رویترز روز گذشته در گزارشی از دهلی نو با درج این مطلب نوشت: "نیتین گدکاری" وزیر کشتیرانی هند و عباس احمد آخوندی همتای ایرانی یادداشت تفاهمی را در مورد توسعه بندر چابهار در خلیج عمان و نزدیکی مرز هند با پاکستان امضا کردند.
بر اساس این گزارش، دولت هند در بیانیه ای گفته است: شرکت های هندی دو بار انداز موجود در این بندر را اجاره کرده و آنها را به عنوان کانتینر و پایانه های بار چند منظوره فعال خواهند کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در این بازدید با اشاره به مرحله های مختلف چندگانه طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار گفت: مرحله نخست این بندر تاکنون 57 درصد پیشرفت داشته و تا هشت ماه آینده بهره برداری از آن به صورت کامل است.
سیاوش رضوانی با اشاره به اینکه اکنون این بندر قابلیت پهلوگیری و تخلیه بار کشتی های با ظرفیت حدود 70 هزار تنی گندم را دارد افزود: عمق در نظر گرفته شده برای اسکله در مرحله نخست این طرح 14 تا 16 متر است که امکان پهلوگیری کشتی های با ظرفیت 100 هزار تن را فراهم می آورد.
احمد علی موهبتی معاون استاندار و فرماندار چابهار نیز در این بازدید در پاسخ به سوال وزیر هندی در خصوص تنوع محصولات صادراتی از این بندر گفت: به دلیل وجود منابع معدنی به ویژه سنگ آهن اکنون بسترهای لازم برای صادرات محصولات معدنی و در آینده نیز امکان صادرات محصولات پتروشیمی و فولادی از این بندر فراهم می شود.
این وزیر هندی و هیات همراه پس از بازدید از بندر شهید بهشتی و همچنین گشت کوتاه دریایی ضمن آشنا شدن با ابعاد توسعه بندر شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگاران، بیان کرد: با توجه به جایگاه ویژه بنادر چابهار در کریدورهای بین المللی شمال و جنوب و کوتاه شدن مسیر ترانزیت کالا به افغانستان و کشورهای آسیانی میانه، سرمایه گذاری هند در چابهار بسیار راهبردی و حیاتی است.
نیتین گات کاری در این بازدید سوالات مختلفی را در خصوص وضعیت فعلی بندر، حجم تخلیه و بارگیری، نوع محصولات وارداتی و صادراتی مطرح و خواستار توضیح درباره عمق فعلی اسکله های بندر چابهار برای پهلوگیری انواع کشتی ها شد.
2077/1744/3042/6081






17/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن