واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 880میلیاردریال اعتباربرای توسعه کتابخانه های عمومی مازندران نیاز است ساری-ایرنا- سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران گفت: برای توسعه ، تجهیز و ساخت کتابخانه های عمومی استان 880 میلیارد ریال اعتبار نیاز است .

عبدالحسین باقری روز پنجشنبه در نخستین جشنواره خیرین کتابخانه ساز مازندران در بابلسر آمار کتابخانه ای عمومی موجود استان را 104 باب اعلام کرد و افزود : استان به 319 باب کتابخانه دیگر نیاز دارد .
وی به وجود 50 باب کتابخانه نیمه تمام در مازندر ان اشاره کرد و ادامه داد : عمر مفید ساختمان کتابخانه های عمومی موجود در استان بیش از 24 سال است که به ترمیم و ساخت بناهای جدید نیاز است .
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی مازندران آمار کتاب های موجود در کتابخانه های عمومی استان را یک میلیون و 500 هزار جلد اعلام کرد و گفت که این کتابخانه ها به 9 میلیون و 500 هزار جلد کتاب دیگر نیاز دارند .
وی از عضویت 105 هزار نفر در کتابخانه های عمومی مازندران خبر داد و افزود : این استان برغم پایین بودن سرانه فضای کتابخانه ای از نظر شاخص تعداد اعضای در جایگاه هشتم کشور قرار دارد که نشانگر علاقه مندی مردم مازندران به کتابخوانی است .
او ادامه داد : بر اساس برنامه چشم انداز 1404 به ازای هر یکصد نفر جمعیت باید چهار مترمربع فضای کتابخانه ای وجود داشته باشد که این رقم در مازندران هم اکنون کمتر از دو متر مربع است .
باقری ابراز امیدواری کرد با ساخت کتابخانه های جدید ، شاخص فضای کتابخانه ای مازندران به سه متر مربع به ازای هر یکصد نفر افزایش یابد .
مدیر عامل انجمن خیران کتابخانه ساز مازندران هم گفت : این انجمن در نیمه دوم سال 1391 راه اندازی شد و هم اکنون در 14 شهرستان مازندران شعبه دارد .
جعفر واثقی با اشاره به اینکه 700 نفر به عنوان خیر کتابخانه ساز در مازندران فعالیت می کنند ، افزود : در مدت فعالیت این انجمن ، خیران 200 میلیارد ریال برای کتابخانه سازی کمک کردند.
وی اهدای 15 هزار مترمربع زمین برای ساخت کتابخانه ، اهدای 35 هزار جلد کتاب به کتابخانه ها و پرداخت هزینه عضویت برخی از اعضای کتابخانه ها را بخشی از فعالیت انجمن خیران کتابخانه ساز مازندران معرفی کرد .
مدیر عامل انجمن خیران کتابخانه ساز مازندران از ساخت 35 باب کتابخانه در استان توسط خیران خبر داد و گفت : برای تحقق برنامه چشم انداز 1404 و دستیابی به فضای کتابخانه ای هشت مترمربع به ازای هر یکصد نفر در مازندران ، یکهزار میلیارد ریال نیاز است .
در این نشست 500 خیر کتابخانه ساز مازندران حضور داشتند . ک/3
2096/1654
17/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]