تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819138558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- اعتماد در یک نگاه- پنجشنبه هفدهم اردیبهشت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اعتماد در یک نگاه- پنجشنبه هفدهم اردیبهشت تهران- ایرنا- «موافق مذاکره زیر شبح تهدید نیستم» و«سیگنال زنگنه به غول های نفتی » عنوان هایی که روزنامه اعتماد برای انتشار در صفحه نخست شماره روز پنجشنبه انتخاب کرد.


این روزنامه تیتر یک را به عنوان موافق مذاکره زیر شبح تهدید نیستم اختصاص داد و نوشت:حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز (چهارشنبه) در دیدار وزیر و مسوولان آموزش و پرورش و جمع زیادی از معلمان سراسر کشور ضمن تبیین جایگاه بی بدیل آموزش و پرورش و همچنین نقش بسیار مهم و تاثیرگذار معلم در تربیت نسلی با ایمان، دانا، روشن بین، دارای اعتماد به نفس، پرنشاط و امیدوار، تحقق چنین اهداف والایی را در گرو اجرای منسجم و کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانستند و تاکید کردند: مسوولان دولت به ویژه مسوولان اقتصادی باید نسبت به آموزش و پرورش و مسائل معیشتی معلمان نگاه ویژه و فراتر از دستگاه های دیگر داشته باشند و بدانند هرگونه هزینه در این مجموعه، سرمایه گذاری برای آینده و ایجاد ارزش افزوده است.
ایشان همچنین با اشاره به تهدیدهای اخیر مقامات رسمی امریکا همزمان با برگزاری مذاکرات هسته ای تاکید کردند: من موافق مذاکره زیر شبحِ تهدید نیستم. مسوولان سیاست خارجی و مذاکره کنندگان باید خطوط قرمز و اصلی را به دقت رعایت کنند و همزمان با ادامه مذاکرات، باید از عظمت و هیبت ملت ایران نیز دفاع کنند و زیر بار هیچ تحمیل، زور، تحقیر و تهدیدی نروند.
روزنامه اعتماد با درج عنوان سیگنال زنگنه به غول های نفتی نوشت: بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت دولت جمهوری اسلامی ایران را همگان به خوبی می شناسند. وزیری که کمتر می خندد، مخصوصا اینکه بداند در جمع خبرنگاران حضور دارد و باید پاسخگوی سوالات باشد، بنا به دیپلماسی که همیشه رعایت می کند، باید چند جنبه بودن پاسخ هایش را کاملا حفظ کند. اما روز گذشته وزیر نفت دولت یازدهم در کنار کم حرف زدن همیشگی اش با گشاده رویی وخنده نشست خبری اش را آغاز کرد و با بیان اینکه «گفتم بیایید حالا که هم شما کار دارید و هم من، در یک جایی دور هم جمع شویم و زودتر حرف های مان را بزنیم و هر کدام مان به زندگی مان برسیم»، نشان داد که قصد دارد در فرصت نیم ساعتی که برای نشست خبری اش با خبرنگاران اختصاص داده است، کم گویی و گزیده گویی همیشگی اش را در حد اعلا رعایت کند. وی که در نخستین سوال، پاسخگوی خبرنگار «اعتماد» بود، در خصوص موضوع بدهی های نفت هند و چین به ایران گفت: «چین به ایران بدهی متعارف ندارد. معمولا در خرید و فروش های نفتی خریداران در یک فرصت زمانی متعارف بدهی های نفتی خود را پرداخت می کنند. اما بدهی های نفتی هند به ایران در دو بخش طبقه بندی می شود یکی بخش روپیه ای که با خرید کالا رفع می شود و یک بخش دیگر بدهی یورویی، که در حال حاضر هند هفت میلیارد یورو به ایران بدهکار است که در صورت رفع تحریم ها پرداخت خواهد کرد.» وی همچنین در خصوص موضوع قابل بحث حضور هیات امریکایی به ایران با بیان اینکه نه تایید می کنم و نه تکذیب، تاکید کرد: «من خبر ندارم.»زنگنه همچنین درباره همکاری های آتی ایران با کشورهای دیگر گفت: گذشتیم از کسانی که ما را در شرایط سخت تحریم تنها گذاشتند و امیدواریم با آنها بعد از رفع تحریم ها کار کنیم تا ایران رتبه اول صنعت نفت در منطقه شود. صراحت و گزیده گویی پاسخ های زنگنه شامل سوالات بورسی هم شد و وی در پاسخ به این سوال که آیا وزارت نفت با بازار سرمایه بورس مذاکراتی درباره رونق این بازار داشته است، تاکید کرد: «در ماه های گذشته وزارت نفت درباره تشکیل صندوق های سرمایه گذاری و تسریع در پروژه های پتروشیمی و طرح فراگیر پالایشی سیراف با بورس مذاکراتی داشته است، اما درباره بورس اوراق بهادار به آنها تاکید کرده ایم که باید به عنوان بازار اولیه نقش بیشتری را ایفا کنند.»
«قصه ها» طلسم اکران را شکست تیتر دیگر این روزنامه است، پس از حاشیه های بسیار بر سر اکران فیلم «قصه ها» آخرین ساخته رخشان بنی اعتماد، بالاخره این فیلم توانست به اکران عموم برسد؛ فیلمی که پس از چهار سال نادیده گرفته شدن از سوی متصدیان دولت پیشین و باوجود تلاش سازمان سینمایی دولت یازدهم حالا قرار است دیده شود. دیده شود تا علامت سوالی که چهار سال در ذهن مخاطبان سینما قرار داشت پاسخی بیابد که چرا نباید «قصه ها» به اکران می رسید؟ فیلمی که هفت روایت اجتماعی کوتاه است از زندگی آدم هایی آشنا؛ کسانی که فیلم های بنی اعتماد را دنبال کرده اند حالا در یک فیلم، سال ها بعدشان را می بینند که کجای این شهر شلوغ و پر هیاهو ایستاده اند، چه می کنند و زندگی شان به کجا رسیده است. «قصه ها» قصه مردمی است که می تواند من باشد یا تو، یا رهگذری که از کنارت می گذرد و به آن بی توجهی، قصه آنهایی که قرار است کنار هم روایت شان را ببینی و تماشای شان کنی. قصه ای که در هفت تکه، هفت قسمت، مثل هفت مرحله تا رسیدن کنار هم قرار می گیرند و حجمی می سازند صادقانه و ملموس، تلخ و تلخ، مثل زندگی مردمان شهری که در سایه برج بلند میلاد آرمیده است.
به اکران رسیدن فیلم «قصه ها» اتفاق بسیار مهمی است، مهم از این جهت که دو نکته کلیدی را پیش رو می گشاید؛ یکم اینکه با این اتفاق و ایستادگی سازمان سینمایی برای اکران این فیلم، حالا به نسبت قبل اعتماد بیشتری به صحبت های رییس این سازمان به وجود خواهد آمد. حسن نیت و تلاش سازمان سینمایی برای این اتفاق قابل انکار نیست و باید امیدوار بود که این ایستادگی و تلاش و اصول مندی در آینده و برای دیگر فیلم هایی که مشکل اکران دارند نیز مفید باشد. دوم، تا وقتی که فیلمی دیده نشده است، ضعف ها و قوت هایش نیز دیده نمی شود و همه از هندوانه دربسته ای سخن می گویند که هیچ طرحی در ذهن مخاطب ایجاد نمی کند. وقتی به فیلمی نقدهای اجتماعی وارد است یا سوءبرداشت هایی که از آن شده، دیده شود و این امکان به وجود آید که روی فیلمی صحبت شود که همه می توانند ببینند، آن موقع است که با شاهدمثال و مصادیق مشخصی از فیلم می توان سخن گفت تا مخاطب نیز آگاهانه قضاوت کند.
روزنامه اعتماد با بازتاب عنوان وام خودرو؛ ١٥ میلیون وام کالا؛٨ میلیون نوشت: روز گذشته برای سیستم بانکی پر خبر بود. علاوه بر ابلاغیه بانک مرکزی در سومین جلسه شورای پول و اعتبار در سال جاری نیز تکالیفی برای تسهیلات جعاله و عقود مبادله ای تعیین شد. بنا بر گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار پیشنهادهای ارایه شده توسط بخش اعتباری بانک مرکزی را به شرح زیر تصویب کرد:
الف) خرید کالاها و خدمات ضروری از قبیل کالاهای مصرفی با دوام نو و دست اول از محل تولیدات داخلی، هزینه تحصیل، ودیعه مسکن و سایر نیازهای ضروری مشابه حداکثر تا مبلغ ٨٠ میلیون ریال
ب) تسهیلات جعاله تعمیر مسکن حداکثر تا مبلغ ١٠٠ میلیون ریال
ج) تسهیلات خرید خودروی سواری (تولید داخل) معادل ٦٠ درصد بهای خودرو و حداکثر به میزان ١٥٠ میلیون ریال
د) تسهیلات کارت اعتباری بر پایه عقد مرابحه حداکثر تا مبلغ ٥٠ میلیون ریال
ح) تسهیلات خرید خودرو بابت جایگزینی خودروهای فرسوده شخصی از محل تولید داخلی معادل ٨٠ درصد بهای خودرو و حداکثر به مبلغ ٢٠٠ میلیون ریال
بانک ها زیر بار پرداخت تسهیلات جعاله می روند؟
کارشناسان بر این باورند که ممکن است این تسهیلات، اندکی بازار را تکان دهد، البته این موضوع در یک تا دو هفته آینده، اثر خود را نشان نخواهد داد بلکه باید مدتی بگذرد تا بتوان در این رابطه قضاوت کرد.
گروه اطلاع رسانی**9348**9131



17/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن