واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جوان در یک نگاه- پنجشنبه هفدهم اردیبهشت تهران- ایرنا- روزنامه جوان در شماره روز پنجشنبه موضوع های «موافق مذاکره زیر شبح تهدید نیستم»، «بخشیدم به خاطر حسین(ع)» و «تصمیم آل سعود برای اعدام شیخ نمر » را در صفحه نخست به چاپ رساند.
این روزنامه با بازتاب عنوان موافق مذاکره زیر شبح تهدید نیستم، برای تیتر یک نوشت: به گزارش جوان آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار وزیر و مسئولان آموزش و پرورش و جمع زیادی از معلمان سراسر کشور ضمن تبیین جایگاه بی بدیل آموزش و پرورش و همچنین نقش بسیار مهم و تأثیرگذار معلم در تربیت نسلی با ایمان، دانا، روشن بین، دارای اعتماد به نفس، پرنشاط و امیدوار، تحقق چنین اهداف والایی را در گرو اجرای منسجم و کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانستند و تأکید کردند: مسئولان دولت بویژه مسئولان اقتصادی باید نسبت به آموزش و پرورش و مسائل معیشتی معلمان نگاه ویژه و فراتر از دستگاههای دیگر داشته باشند و بدانند هرگونه هزینه در این مجموعه، سرمایه گذاری برای آینده و ایجاد ارزش افزوده است. ایشان همچنین با اشاره به تهدیدهای اخیر مقامات رسمی آمریکا همزمان با برگزاری مذاکرات هسته ای تأکید کردند: من موافق مذاکره زیر شبحِ تهدید نیستم. مسئولان سیاست خارجی و مذاکره کنندگان باید خطوط قرمز و اصلی را به دقت رعایت کنند و همزمان با ادامه مذاکرات، باید از عظمت و هیبت ملت ایران نیز دفاع کنند و زیر بار هیچ تحمیل، زور، تحقیر و تهدیدی نروند.
روزنامه جوان با انتشار موضوع بخشیدم به خاطر حسین(ع)، نوشت: به گزارش فارس متهم صبح دیروز در حالی که طناب دار به گردنش آویخته بود، مورد بخشش اولیای دم شهید محسن دهقانی قرار گرفت. متهم پس از این خودش را به پای پدر و مادر شهید انداخت و از این کار خداپسندانه آنها قدردانی کرد. علی نظر دهقانی، پدر شهید بسیجی محسن دهقانی پس از بخشیدن قاتل پای چوبه دار گفت: شاید خیلی از مردم از بخشش من ناراضی باشند. اما امیدوارم این جوان مومن شود و به درد جامعه بخورد. وی اظهار داشت: مسوولان زیادی برای رضایت به منزلم مراجعه کردند راضی نمی شدم. اما یک مرتبه دلم راضی شد و فقط به خاطر معامله با خدا و امام حسین(ع) از حقم گذشتم و به خاطر پول و اشخاص این جوان را مورد عفو قرار ندادم.
این روزنامه با انعکاس عنوان تصمیم آل سعود برای اعدام شیخ نمر ، نوشت: یک منبع عربستانی از قصد مقامات عربستان برای اعدام آیت الله «شیخ باقر نمر النمر» در آینده نزدیک خبر داد اما هشدار داد ریاض در صورت این اقدام، بهایی سنگین پرداخت خواهد کرد. به گزارش فارس، رژیم سعودی خود را برای ارتکاب جنایتی جدید در نقض حقوق بشر آماده می کند و در این خصوص یک منبع آگاه عربستانی افشا کرد رژیم سعودی قصد دارد 25 ماه رجب جاری آیت الله «شیخ باقر نمر النمر»، روحانی برجسته عربستانی را اعدام کند. این منبع تصریح کرد: رژیم سعودی درصدد اجرای حکم اعدام شیخ نمر در سالروز مرگ شاهزاده «نایف بن عبدالله»، ولیعهد اسبق سعودی است. وی با بیان اینکه اتهامات وارده به شیخ نمر مبنی بر عدم تبعیت از ولی امر و فتنه انگیزی طایفه ای و رهبری اعتراضات مردمی علیه حکومت و حمل سلاح و اشاعه هرج و مرج بی پایه و اساس است، افزود: حکم اعدام شیخ نمر، حکمی ظالمانه است و در صورت اجرای آن حکومت سعودی بهای سنگینی را پرداخت خواهد کرد. وی خاطرنشان کرد: عربستان نه تنها اقدام به سرکوب پیروان اهل بیت علیهم السلام بدون آنکه مرتکب گناهی جز انتساب طایفه ای و مذهبی نکرد بلکه مشاهده می کنیم، این سرکوب ها امروز مردم یمن و بحرین را نیز به خاطر انقلاب های مردمی شان دربرمی گیرد.
روزنامه جوان با بررسی موضوع جنتی کم آورد! نوشت: اکران فیلم حامی فتنه «قصه ها» ساخته رخشان بنی اعتماد از روز گذشته در سینما های کشور آغاز شد تا بار دیگر مهر ناکارآمدی بر کارنامه ارشاد جنتی ثبت شود. به گزارش«جوان»، بعد از کش و قوس های رسانه ای درباره اکران یا عدم اکران فیلم «قصه ها» این فیلم در گروه سینمای آزاد اکران شد، اکرانی که تا همین چند روز پیش از سوی شورای صنفی نمایش رد شده بود. «قصه ها» در دوران اوج توجه جریان شبه روشنفکری سینمای ایران به حوادث سال 88 ساخته شد. بنی اعتماد که به همراه دخترش در سال 88 موضع گیری های صریحی بر ضدنظام داشت، این بار طی یک بیانیه سیاسی که به شکل فیلم سینمایی ساخته شده، دغدغه های سیاسی خود را پیگیری کرد. کارگردانی که حتی برای دریافت پروانه ساخت فیلم اقدام نکرد و جواد شمقدری، رئیس سازمان سینمایی که می خواست به قول خودش سیاست در های باز و جذب حداکثری داشته باشد با پیک موتوری پروانه ساخت فیلم را به محل فیلمبرداری بنی اعتماد فرستاد که خانم کارگردان هم چندان وقعی به این اقدام نامتعارف نگذاشت. فیلم در سال 90 با پروانه فیلم ویدئویی ساخته می شود. این فیلم با این مجوز اجازه حضور در جشنواره فیلم فجر را پیدا نمی کرد، اما مدیریت سینما باز هم برای کارگردان سیاسی کار امتیاز های خاصی را در نظر می گیرد. «قصه ها» به سی و دومین جشنواره فیلم فجر راه پیدا می کند و بنی اعتماد در نشست خبری فیلمش در پاسخ به همه این محبت ها که در دولت های احمدی نژاد و روحانی به او شده است، می گوید: «از مادر زاییده نشده کسی که نگذارد من فیلم بسازم. فیلم نساختن من نوعی اعتراض بود. من پروانه ساخت نگرفتم و هیچ کار غیرقانونی نیز انجام ندادم.» این فیلم با وجود همه فضا سازی های طرفداران بنی اعتماد در جشنواره فجر هیچ موفقیتی به دست نیاورد. بعد از آن هم به رغم اعلام مخالفت وزیر ارشاد با این فیلم، «قصه ها» سر از جشنواره ونیز در آورد و جایزه نیز گرفت. بنی اعتماد در آن زمان اعلام کرد که اجازه اکران فیلم در ایران صادر شده و به همین خاطر «قصه ها» را به ونیز برده است.
گروه اطلاع رسانی**2002**9131
17/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]