واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روزنامه کیهان: چهارشنبه شانزدهم اردیبهشت ماه تهران – ایرنا- روزنامه کیهان، امروز (چهارشنبه) در بیست و یک هزارو پنجاه و یکمین شماره خود تیتر «یک قبیله مرزنشین ارتش آل سعود را گوشمالی داد» را به عنوان عکس و خبر نخست خود انتخاب کرده است.
به گزارش ایرنا در بخشی از این خبر آمده است: افراد یک قبیله شمال یمن با پیشروی به داخل خاک عربستان، مقر ارتش آل سعود در نجران و جازان را به تصرف خود درآورده و ده ها نظامی سعودی را به هلاکت رساندند.
در حالی که مناطق مختلف یمن شاهد تداوم حملات ارتش سعودی و کمبود مواد غذایی، دارو و سوخت است، عده ای از جوانان یک قبیله مرز نشین یمن توانستند مقر ارتش عربستان در« نجران» و«جازان» و همچنین، چندین پایگاه نظامی مرزی سعودی را به کنترل خود در بیاورند.
به گزارش تسنیم ، جوانان این قبیله که جز سلاح های سبک مثل کلاشنیکف ، چیزی همراه نداشتند وحتی به جای پوتین، دمپایی به پا داشتند، توانستند دهها نظامی سعودی را بکشند و برخی از آن ها را نیز به اسارت بگیرند. نظامیان بی انگیزه سعودی که غافلگیر شده بودند، تجهیزات مدرن نظامی را رها کرده و از مهلکه گریختند .
بدین ترتیب، این تجهیزات از جمله شماری توپ دور زن، به دست انقلابیون یمنی افتاد. کارشناسان از واقعه دیروز به عنوان بزرگ ترین آبروریزی عربستان طی دهه های اخیر یاد می کنند و می گویند این حادثه مشخص کرد که ارتش عربستان شامل مشتی مزدور اجاره ای است که ماموریتش فقط سرکوب مردم داخل کشور بخصوص شیعیان است.
شبکه المنار اعلام کرد که قبایل یمنی در پاسخ به بمباران دوکامیون حامل مواد غذایی، به مناطق «جازان» و «نجران» در داخل خاک عربستان حمله کردند. روز دوشنبه نیز جنبش انصارالله و کمیته های انقلابی یمن با خنثی کردن تهاجم دریایی عربستان، یک فروند شناور را به غنیمت گرفتند و همه سرنشینان آن را اسیر کردند.
در ستون یادداشت روز این روزنامه که به قلم حسین شمسیان و با عنوان «دغدغه های فانتزی!» به چاپ رسیده مشکل کم آبی را مستمسک این یادداشت قرار داده است.
در بخشی از این یادداشت آمده است: «چالش اصلی ما قطعا خشکسالی و آب است. شاید ندانید که در استان فارس تنوع شغلی بسیار اندکی داریم که همان تعداد هم وابسته به کشاورزی و دامداری است که وابستگی کامل به آب دارند. روشن تر بگویم در ٢٩ شهرستان استان، راه معیشتی غالب مردم کشاورزی و دامداری است... عمق بعضی از چاه های آب در سطح استان به 400 و حتی 500 متر رسیده است ... ما نگرانیم که اگر این خشکسالی ١٠ ساله به ٢٠ یا ٣٠ سال افزایش پیدا کند چه سرنوشتی انتظار استان را می کشد...سد سیوند خالی است، سد تنگاب فیروزآباد صفر است، سد داراب صفر است، سد درود زن در بحران است، از سد سلمان فارسی آبی برای کشاورزی نداده ایم و بیشتر برای شرب مناطق لارستان و اطراف نگه داشته ایم... یکی از برنامه های ما انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس است ...از خواسته های اساسی ما از سفر رئیس جمهوری پیگیری همین انتقال آب است»
اینها سخنان یک منتقد بی سواد و بی شناسنامه نیست که بخواهد با سیاه نمایی علیه دولت یازدهم، مردم را ناامید کند حرف های یک کاسب تحریم هم نیست که از به نتیجه رسیدن! مذاکرات هسته ای ناراحت شده باشد! اینها بخشی از حرف های استاندارفارس، چند روز قبل از سفر اخیر رئیس جمهور محترم وهیات همراه به شیراز است که از قضا به اصلی ترین مشکلات استان پرداخته و آرزو کرده بتواند در این سفر موضوع انتقال آب را به نتیجه برساند.
ستون اخبار ویژه روزنامه کیهان به سخنان هاشمی رفسنجانی با تیتر قاتلان امیرکبیر امروز از چه کسی حمایت می کنند؟! پرداخته است.
در بخش از این مطلب آمده است:
وبسایت شبکه دولتی انگلیس با جانبداری از هاشمی رفسنجانی، اعتراض دانشجویان به وی را «نمک نشناسی» عنوان کرد.
بی بی سی در تحلیلی با عنوان «هاشمی، امیرکبیر و نمک نشناسی»، می گوید: این سیاستمدار بلندآوازه و روزگاری قدرتمند، امروز به زحمت توانست در دانشگاه امیرکبیر سخنرانی کند. او که زمانی در نماز جمعه ها با شعارهای هاشمی قهرمان ستایش می شد امروز توسط کسانی که خود را وفادارترین گروه از انقلابی ها می خوانند به عنوان رئیس فتنه توصیف شد.
در ادامه این تحلیل آمده که رویکرد اعتراض نسبت به مخالفین و منتقدین نظام از سوی دانشجویان و حامیان نظام افزایش یافته است و باید با این گونه رویکردها در ایران مقابله کرد.
آقای هاشمی روز دوشنبه در سخنان خود در دانشگاه امیرکبیر گفت: اسم دانشگاه را از شخصیتی گرفتید که هم دردها را می فهمید و هم برای درمان این درد تلاش می کرد.
وی استعمار و استبداد را دردهای آن روزگار مخصوصاً در زمان قاجار دانست و گفت: امیرکبیر با مظاهر استبداد درگیر شد که به قیمت جانش تمام شد، چون خشم استعمار و استبداد را همیشه به همراه داشت.
هاشمی رفسنجانی، سرنوشت امیرکبیر را نمک نشناسی ناصرالدین شاه در حق وی دانست و گفت: الان نام امیرکبیر در ایران و منطقه از همه شاهان بالاتر است، چون بنیانگذار دانش و تکنولوژی بوده و راه مبارزه با استکبار و استعمار را باز کرده بود.
سال گذشته نیز فائزه هاشمی که در کاشان و به بهانه سالگرد انتخابات ریاست جمهوری سخن می گفت، به فضای خاطره انگیز باغ تاریخی فین کاشان محل قتلگاه امیرکبیر اشاره کرد و افزود: مشاهده می کنیم فین کاشان قتلگاه امیرکبیر محل ناکام کردن ملت ایران است. وقتی در مقابل بزرگی ها، تدبیرها، ابتکارات و توانمندی های امیرکبیر، او را می کشند، در جامعه هیچ اتفاقی نمی افتد و خیلی راحت در دوران خودش فراموش می شود، ولی ده ها سال بعد کم کم ملت ایران متوجه می شوند مردم چه فردی را از دست داده اند.
بازرسی ابدی عجیب و غریب نیست!، بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب افتتاح شد، برگزاری یادواره شهدای تیپ «فاطمیون» مدافع حرم حضرت زینب (س) در مشهد مقدس، معاون اول رئیس جمهور:دستگاه های دولتی اجازه خرید کالاهای خارجی را ندارند و رئیس کنست: نباید درگیر جنگ داخلی شویم / تایمز اسرائیل: درگیر جنگ شده ایم از دیگر عناوین صفحه نخست شماره امروز (چهارشنبه) روزنامه کیهان است.
شبس**1708**1613
16/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]