واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دیدار صمیمانه استاندار کرمانشاه با چهره های برجسته عرصه ادب و هنر کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه عصر روز یکشنبه با حضور در منزل استاد عبداله جواری و استاد اسماعیل زرعی از تلاش های ارزشمند این دو چهره برجسته در راستای اعتلای هنر و ادب کرمانشاه تجلیل کرد.
به گزارش ایرنا روابط عمومی استانداری روز دوشنبه به نقل از ابراهیم رضایی بابادی در دیدار با استاد جواری گفت: خوشنویسی از جمله هنرهای زیباست و مردم از دیدن یک خط خوش لذت بسیار می برند و از دیگر سو دیدن یک خط زشت نیز حال انسان را ناخوش می کند.
وی افزود: هرچند رواج بی رویه رایانه و تلفن همراه بسیاری را از عالم تحریر و خوشنویسی دور کرده است ولی هنوز انسان های هنردوست بیشماری هستند که با شوق بسیار این هنر را دنبال می کنند.
استاندار کرمانشاه همچنین عنوان کرد: با توجه به حضور فعال اساتید ارزشمندی همچون استاد جواری، اگر برای آموزش خوشنویسی برنامه ریزی شود جوانان نیز از این هنر اصیل ایرانی استقبال خواهند کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه نیز اظهار کرد: استاد جواری از چهره های برجسته هنری ایران محسوب می شوند و تاکنون شاگردان برجسته بسیاری را تربیت کرده اند.
ابراهیم رحیمی زنگنه در ادامه هدف از برگزاری کنگره بزرگداشت آیت اله نجومی را معرفی مکتب خوشنویسی کرمانشاه عنوان کرد و گفت: در این کنگره به معرفی چهره هایی همچون استاد کلهر و آیت اله نجومی خواهیم پرداخت.
استاد جواری نیز یکی از اتفاقات خوب زندگی اش را حضور در محضر آیت اله نجومی عنوان و اظهار کرد: ایشان در زمره برترین و شناخته شده ترین هنرمندان ایران محسوب می شوند و جایگاه ویژه ای در عرصه خوشنویسی دارند.
این هنرمند برجسته کرمانشاهی افزود: انجمن خوشنویسان کرمانشاه این آمادگی را دارد که به کارمندان ادارات خط تحریری را آموزش دهد و در مرحله بعد به افراد دارای استعداد آموزش هایی در سطوح بالاتر ارایه نماید.
وی همچنین گفت: در طی این سال ها برای کارمندان اداراتی همچون ثبت احوال و آموزش و پرورش کلاس های آموزش خوشنویسی دایر شده است که تأثیر بسیار زیادی بر خوش خط شدن این افراد داشته است.
** داستان دروازه ورود به دنیای کتاب است
دیدار با استاد اسماعیل زرعی داستانویس برجسته کرمانشاهی یکی دیگر از برنامه های عصر روز گذشته استاندار کرمانشاه بود.
رضایی بابادی در ابتدای این دیدار صمیمانه با اشاره به شخصیت برجسته این نویسنده در عالم داستان اظهار کرد: خدمتی که داستان نویسان به فرهنگ جامعه می کنند بسیار ارزشمند و ستودنی است.
وی افزود: با گسترش روزافزون شبکه های اجتماعی، متأسفانه فرهنگ کتاب خوانی در میان جوانان بسیار کمرنگ شده است که برای تشویق این قشر بسیار تأثیرگذار جامعه به مطالعه باید به شکل جدی چاره اندیشی کرد.
استاندار کرمانشاه همچنین عنوان کرد: مطالعه رمان و کتاب به دلیل جذابیت هایی که دارد می تواند جوانان را به فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی علاقه مند کند.
رضایی بابادی با اشاره به اینکه داستان و رمان دروازه ورود به دنیای کتاب و کتابخوانی است اظهار کرد: اگر اینگونه آثار نباشند جاذبه های کتابخوانی به ویژه در میان جوانان بسیار کمتر خواهد بود.
در ادامه این دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: استان کرمانشاه دارای شخصیت های بسیار ممتازی در عرصه داستان نویسی ایران می باشد و در این عرصه صاحب مکتب است.
رحیمی زنگنه افزود: یکی از بزرگان عرصه داستان استاد اسماعیل زرعی هستند که از نویسندگان بسیار پرکار و پرتلاش استان هستند و به تازگی جایزه بسیار ارزشمند صادق هدایت را از آن خود کرده اند که افتخاری برای داستان نویسی کرمانشاه محسوب می شود.
استاد اسماعیل زرعی نیز در سخنانی اظهار کرد: تاکنون چهار رمان، یک دفتر شعر، 2 اثر در حوزه فرهنگ عامه و هشت مجموعه داستان منتشر کرده ام ولی با این وجود معتقدم هنوز نتوانسته ام آن خدمت بایسته را به فرهنگ و ادب این دیار انجام دهم.
این داستان نویس مطرح ادامه داد: فرهنگ هر کشوری در حال کمال باشد مردم آن سرزمین خوشبخت تر هستند و من نیز تلاش می کنم که خدمتگذاری برای فرهنگ مردم شهر و دیارم باشم.
8066
14/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]