تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803064596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- طرح توانمند سازی روستاییان نسخه مناسب ایجاد بازار کسب و کار است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل دفتر آموزش روستایی فنی و حرفه ای کشور: طرح توانمند سازی روستاییان نسخه مناسب ایجاد بازار کسب و کار است بیرجند - ایرنا - مدیرکل دفتر آموزش روستایی سازمان فنی و حرفه ای کشور از اجرای طرح توانمند سازی روستاییان به عنوان نسخه ای مناسب در راستای ایجاد بازار کسب و کار و تولید در روستاهای کشور خبر داد .


به گزارش ایرنا، حسن کشاورز روز دوشنبه در جلسه توجیهی طرح توانمندسازی روستاییان و عشایر خراسان جنوبی در بیرجند افزود:با اجرای این طرح شاهد افزایش تولید کشور و کمک به اقتصاد خانوارهای روستایی خواهیم بود.
وی اظهار کرد: این طرح با هدف اشتغال پایدار در مجلس تصویب شده و سال آینده بودجه ای برای آن اختصاص می یابد.
وی با بیان اینکه مرحله نخست طرح تاکنون در سه شهر خراسان جنوبی اجرا شده، گفت: نیازسنجی طرح تا نیمه نخست امسال در سایر شهرستان های خراسان جنوبی، اجرا خواهد شد.
کشاورز افزود: افزایش و تثبیت سرانه آموزش روستایی و عشایری، افزایش ضریب نفوذ آموزش مهارتی در روستاها و مناطق عشایری، شناسایی مشاغل بومی و جدید روستایی و توسعه آموزش کارآفرینی روستایی در این راستا دنبال می شود.
وی گفت: شناسایی صنایع کوچک روستایی، پیگیری استمرار نیازسنجی و تهیه تقویم آموزشی، توسعه آموزش بازار محور (آموزش، تولید، بازاریابی و فروش)، پیگیری امور مرتبط با ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و نظارت میدانی بر آموزش های روستایی و عشایری از دیگر برنامه های این دفتر در راستای توانمندسازی روستاییان است.
کشاورز افزود: هم اکنون سالانه، فقط 15 میلیون نفر ساعت آموزش به روستاییان ارایه می شود که فاصله زیادی با نیاز جامعه هدف دارد و این در حالی است که حداقل نیاز آموزشی در مناطق روستایی در سال 180 میلیون نفر ساعت است.
وی اظهار کرد: پارسال تنها در چهار درصد روستاهای کشور آموزشهای فنی و حرفه ای ارایه شد.
کشاورز سرانه آموزشی برای روستاییان کشور در سال گذشته را هفت دهم ساعت ذکر کرد و گفت: اما واقعیت آن است که بین نیاز جامعه روستایی و وضع موجود فاصله زیادی وجود دارد.
وی یادآور شد: در حال حاضر آموزش های فنی و حرفه ای در سه مقطع عمومی، تخصصی و کسب و کار ارایه می شود و امسال نیز مناطق روستایی در اولویت فنی و حرفه ای برای آموزش های طرح توانمندسازی قرار دارند.
کشاورز با بیان اینکه در سطح فنی و تخصصی شغل، باید منتخبان و افراد با استعداد روستاها را شناسایی کنیم، گفت: کلاسها و کارگاه های لازم برای آموزش این افراد برگزار می شود.
وی افزود: در سطح پیشرفته نیز نخبگان بخش ها و شهرستان ها شناسایی و آموزش های پیشرفته تری را در راستای فراگیری دوره های کارآفرینی، کسب و کار و تجارت سازی محصولات به آنها ارایه می شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: یکهزار و 782 عنوان حرفه پرمخاطب و متناسب با نیاز استان شناسایی شده که امسال و سالهای آینده به حرفه های استان اضافه خواهد شد.
حسین خوشایند با بیان اینکه خراسان جنوبی دارای مشکلاتی مانند خشکسالی چند ساله است، افزود: 44 درصد جمعیت استان را روستاییان تشکیل می دهند.
وی با بیان اینکه فنی و حرفه ای استان پارسال دو میلیون و 620 هزار ساعت کلاسهای آموزشی برگزار کرد، گفت: 54 درصد این آموزش ها در بخش صنعت، 14 درصد در بخش کشاورزی و 31 درصد در بخش خدماتی بود.
خوشایند، تعداد کل آموزش دیدگان در فنی و حرفه ای خراسان جنوبی را در سال گذشته یکهزار و 687 نفر ذکر کرد و افزود: در سال 91 تعداد 245 حرفه در مراکز دولتی و آزاد تحت پوشش فنی و حرفه ای آموزش داده شد و هم اکنون این تعداد به 378 حرفه رسیده است.
وی گفت: همچنین یکهزار و 782 عنوان حرفه پرمخاطب و متناسب با نیاز استان شناسایی شده که این تعداد حرفه، امسال و سالهای آینده اضافه خواهد شد.
خوشایند با بیان اینکه در بخش روستایی بالغ بر 375 هزار نفر ساعت در مراکز روستایی فنی و حرفه ای آموزش دیده اند، گفت: 14.5 درصد فعالیت های فنی و حرفه ای در بخش دولتی در مراکز روستایی بوده است.
وی همچنین افزود: پارسال دو هزار و 309 دوره آموزشی در روستاها و 132 دوره آموزشی در بخش عشایری توسط فنی و حرفه ای برگزار شد.
خوشایند در بخش دیگری به برخی محدودیت های پیش روی این اداره کل اشاره کرد و گفت: کمبود امکانات برای تسهیلات خوداشتغالی، کمبود فرصت های شغلی برای دانش آموختگان، فقدان منابع بزرگ و مادر در استان و پراکندگی جمعیت استان از جمله این محدودیت ها است.
6121 /6054/ 6075















14/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن