واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار: تصادفات فوتی در جاده های خوزستان باید به صفر برسد اهواز- ایرنا - استاندار خوزستان گفت: باید با ایمن سازی جاده های استان میزان مرگ و میر جاده ای در این استان به صفر برسد.
به گزارش ایرنا عبدالحسن مقتدایی روز دوشنبه در نشست شورای ایمنی راه های خوزستان افزود: براساس آمارها و اطلاعات موجود، کمبودهایی در خصوص تعداد کم ایستگاه های اورژانس بین راهی و پاسگاه ها در جاده های استان وجود دارد.
وی از مسوولان دستگاه های مربوطه خواست بهتر از گذشته نسبت به تعهدات خود عمل کرده تا ایمنی جاده های استان به حد استاندارد آن برسد که در این راستا اداره کل راه و شهرسازی باید به خوبی بر روند اجرایی شدن این تعهدات نظارت دقیق داشته و کمی ها و کاستی ها را شناسایی کند.
استاندار خوزستان ادامه داد: برای ایجاد پاسگاههای بین راهی، اورژانس و هلال احمر باید زمین های مورد نظرکه دارای معارض نباشند شناسایی تا دریک ماه آینده نسبت به آغاز عملیات اجرایی آن اقدام شود.
وی اضافه کرد: زمین های متعلق به پلیس راه، اورژانس و هلال احمر در مدت سه تا پنج سال آینده باید مورد استفاده قرار گیرد چرا که اگر بتوانیم از تعداد مراکزی که در جاده ها کمبود داریم 10 مرکز هم دایر کنیم برای برقراری ایمنی در جاده و خدمات رسانی پزشکی به مردم موثر خواهد بود.
مقتدایی اظهار کرد: تا آن جا که تعهدات استانی به ما اجازه می دهد درحد مطلوب برای اورژانس جاده ای و پایگاه هلال احمر سرمایه گذاری خواهیم کرد.
وی اضافه کرد: خوشبختانه درخصوص اعمال قانون عملکرد خوبی را در استان شاهد هستیم و باید به سمتی برویم که درسطح شهر برقراری نظم و انضباط رانندگی و تعداد کشته ها بسیار کمتر از حوادث جاده ای باشد.
استاندار خوزستان ادامه داد: وضعیت جاده ها و آمار تصادفات به فرهنگ عمومی مردم، میهمانان و فرهنگ افراد مختلف بستگی دارد که تعدد فرهنگهای در استان به دلیل مهاجر پذیری قدری کار را دشوار کرده است.
وی اظهار کرد: در خصوص بحث آموزش اقداماتی را مربوط به فرمانداران و بخشداران صورت داده ایم و اکنون نیز نوبت به دهیاری ها است که با برنامه های استان در این زمینه آشنا شوند.
وی گفت: یک هزار و 600نفر آماده برگزاری دوره های آموزشی هستند که پس از آن آموزش های لازم به شهروندان آغاز می شود.
مقتدایی با اشاره به داینکه در صدا و سیما به صورت مستمر در خصوص رعایت قوانین رانندگی آموزش های لازم داده می شود افزود: اما آموزش عمومی مردم نیز یکی از برنامه های تاثیر گذار در کاهش حوادث جاده ای است که باید به آن توجه شود.
وی گفت: طی چهار ماه آینده باید آموزش مسوولان تمام شود تا بتوانیم در خصوص آموزش مردم گام های بعدی را برداشته و آمار تلفات جاده ای را کاهش دهیم.
وی به بحث کمبود ها در امداد و نجات جاده ای اشاره کرد و گفت: از سازمان امداد و نجات نیز آمار و ارقام دقیق تری می خواهیم چرا که باید بدانیم مشکلات عمده مربوط به خدمات دهی آمبولانس ها در جاده است یا این که در بیمارستان های ما کمبودی احساس می شود.
استاندار خوزستان ادامه داد: اگر در زمینه خدمات دهی آمبولانس ها نقصی وجود دارد باید آمبولانس ها تجهیز شود و اگر امکاناتی نیز مورد نیاز است ضرورت دارد در این خصوص وضعیت خدمات دهی بازنگری شود.
وی در ادامه به اهمیت تشکیل تشکلهای مردم نهاد تخصصی برای رفع مشکلات خاص جاده های استان اشاره کرد و گفت: همانگونه که هلال احمر از این تشکلها در زمینه های مربوط به خدمات دهی برخوردار است انتظار می رود در خصوص راه های استان و مسایلی که منجر به افزایش تلفات می شود نیز این مراکز تخصصی تشکیل شود تا آن ها بتوانند با حساسیت بیشتری مشکلات را دنبال کنند.
استاندار خوزستان تاکید کرد: اکنون باید درکنارکارهای سخت افزاری روی مباحث فرهنگی نیز تمرکز خوبی داشته باشیم تا بتوانیم باعث کاهش آمار تلافت و حوادث جاده ای شویم.
7152/6064
14/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]