واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: تفکر شهیدان مطهری و مفتح از بین نمی رود تهران - ایرنا - رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: تفکر شهیدان مطهری و مفتح از بین رفتنی نیست و روز به روز بر دامنه گسترش آن افزوده می شود.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در مراسمی که صبح دوشنبه همزمان با سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم در مرکز آموزش پشتیبانی شهید امانی نیروی زمینی برگزار شد، ضمن تبریک 13 رجب و میلاد با سعادت امیرالمومنین علی(ع) افزود: دشمنان از تفکر شهیدان مطهری و مفتح واهمه داشتند و برای حذف این تفکر به حذف فیزیکی ایشان روی آوردند، غافل از اینکه تفکرات والای این اساتید شهید هیچگاه از بین رفتنی نیست و روز به روز بر دامنه وسعت و گستردگی آن حتی در خارج از مرزهای ایران افزوده می شود.
وی به نقش معلم در جامعه پرداخت و گفت: نقش معلم، نقش انبیاست زیرا انبیا هم معلمین جامعه بودند و انسانها را به سوی خیر و نیکی و پاکی و درستکاری رهنمون می ساختند.
نماینده ولی فقیه در ارتش با بیان اینکه اسلام، معلم را به عنوان پدر روحانی معرفی می کند، تصریح کرد: نام معلم چنان با عظمت است که در جای جای متون اسلامی از او تجلیل شده تا به آن حد که خداوند متعال خود را معلم می خواند و پیامبر گرامی اسلام نیز می فرمایند «انما بعثت معلما» لذا مقام معلم بسیار بزرگ و والاست و به همین دلیل معلمین وارثین انبیا محسوب می شوند.
آل هاشم، معلم را شمع سوزان و فروزان هدایت دانست که نورش را از خداوند متعال دریافت کرده و از آن برای احیای قلوب و رسیدن به قرب الهی که مقصد نهایی انسان است استفاده می کند.
وی ادامه داد: دانشمندان و معلمان تا پایان جهان زنده اند. شاید خودشان مانند دیگر انسانها از این دنیا بروند اما آثارشان در قلوب مردم و متعلمین باقی می ماند و به همین دلیل است که علما به درجات بالایی می رسند. درباره درجات علما و دانشمندان نیز همین بس که در روز قیامت پس از انبیا، علما شفاعت کننده انسانها نزد خداوند هستند و سپس شهدا، که این خود نشان از درجات بالای علما و دانشمندان نزد خداوند دارد.
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش همچنین معلمین و دانشمندان و آنهایی را که به جامعه دانش می آموزند، دارای رسالتی سنگین دانست که دعوت به سوی خدا و تربیت الهی، دعوت به سوی نور، اصلاح جامعه و تربیت صالح، دعوت به سوی پاکی و تربیت اخلاقی و علم و دانش از آن جمله است.
آل هاشم به ویژگی های یک معلم خوب پرداخت و گفت: اخلاص در نیت و عمل، تقید به عمل صالح، حُسن خلق و فروتنی، عالِم به مقتضیات زمان و درک آن، رعایت عدالت میان شاگردان و عمل به گفته های خود از ویژگی های یک معلم شایسته و تأثیرگذار است.
در این مراسم از پیشکسوتان و معلمین مرکز آموزش پشتیبانی شهید امانی نیروی زمینی ارتش تقدیر به عمل آمد.
اجتمام ** 9303 ** 1071
14/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]