واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 430 دانش آموز عشایری بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی شناسایی شدند بیرجند - ایرنا - مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه 430 نفر از دانش آموزان عشایری بازمانده از تحصیل استان شناسایی شدند گفت: بیشتر آنها دخترانی هستند که تنها تا کلاس ششم تحصیل می کنند که باید زمینه ادامه تحصیل آنها فراهم شود.
عباس لامعی یکشنبه شب در جمع معلمان عشایری خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر 70 درصد مدارس عشایری استان هوشمندسازی شده و مابقی نیز انجام می شود.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی و آموزش و پرورش هر چه که دارد به برکت رشادت های عشایر غیور کشور است، اظهار کرد: مسوولیت ما در قبال عشایر بسیار سنگین است و باید تلاش فراوانی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه فاصله حقوقی مجموعه آموزش و پرورش با سایر کارکنان دولت زیاد است افزود: این فاصله زیاد مربوط به این دولت نیست بلکه از سالها قبل به ارث رسیده و چون فضای سیاسی در این دولت باز شده، همکاران ما این موضوع را مطرح و اعتراض می کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: فاصله حقوقی در آموزش و پرورش زیاد است اما در این بین فاصله حقوقی آموزش و پرورش عشایر زیادتر است که وزارت آموزش و پرورش باید در این زمینه تجدید نظری در احکام کارگزینی همکاران داشته باشد.
لامعی یکی دیگر از مشکلات حوزه عشایری را ایاب و ذهاب دانش آموزان عشایری استان عنوان کرد و ادامه داد: باید حق ایاب و ذهاب دانش آموزان عشایری در اختیار این اداره کل قرار گیرد تا دیگر شاهد انصراف از تحصیل دانش آموزان عشایری استان نباشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یک دبیرستان دخترانه و یک دبیرستان پسرانه ویژه دانش آموزان عشایری باید در مرکز استان احداث شود، اظهار کرد: این اداره کل آمادگی دارد که یک دبیرستان شبانه روزی ویژه دانش آموزان دختر عشایر ایجاد کند.
لامعی، کانکسی بودن کلاس های درسی عشایر را یکی دیگر از مشکلات عنوان کرد و گفت: باید در زمینه سیستم سرما و گرمایشی این مدارس هم فکری شود و امکانات لازم در اختیار متولیان امر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه 80 درصد معلمان در آموزش و پرورش خراسان جنوبی دارای مدرک تحصیلی کارشناسی به بالا هستند، خاطر نشان کرد: این یک نقطه قوت برای آموزش و پرورش است.
مدیر کل آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار دانش آموز عشایری در ۶۵۶کلاس درس در ۲۶۹ مدرسه عشایری تحصیل می کنند.
خسرو حسنی با بیان اینکه 850 معلم در استان مشغول به تدریس دانش آموزان عشایری هستند، اظهار کرد: در حال حاضر شش مدرسه شبانه روزی عشایری در استان فعال است که از این تعداد دو مدرسه در شوسف نهبندان، دو مدرسه در زیرکوه و دو مدرسه در دستگردان طبس فعالیت دارند.
وی به انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این اداره کل آموزش و پرورش عشایر با چند دستگاه اجرایی در استان اشاره کرد و گفت: پارک علم و فناوری یکی از این دستگاههای اجرایی استان است که تاکنون یک مرکز رشد خود را در یکی از مدارس شبانه روزی عشایری ایجاد کرده است.
مدیر کل آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی افزود: همچنین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز آمادگی خود را برای معالجه رایگان دانش آموزان عشایری به خصوص در زمینه ارائه خدمات دندانپزشکی که هزینه بر است اعلام کرده است.
حسنی با بیان اینکه کم توقع ترین افراد در آموزش و پرورش عشایر هستند، اضافه کرد: قبل از عید نوروز پنج هزار جلد کتاب بین دانش آموزان عشایری تقسیم شده است.
وی گفت: 100 میلیون تومان اعتباری که استانداری برای هوشمندسازی مدارس عشایری استان قول داده بود واریز شده و این اعتبار تنها برای همین امر صرف خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش عشایری خراسان جنوبی با بیان اینکه آموزش و پرورش عشایری استان در حوزه طرح انسداد مبادی بی سوادی عملکرد خوبی داشته افزود: در این حوزه تاکنون 453 دانش آموز عشایری بازمانده از تحصیل شناسایی و به سر کلاس درس فرستاده شدند.6054
14/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]