واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار خوزستان: پسماندهای پزشکی در اهواز ساماندهی می شود اهواز- ایرنا- معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: پسماندهای مطب ها و کلینیک های پزشکی در اهواز امسال ساماندهی می شود.
احمد سیاحی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به آخرین نشست کارگروه مدیریت پسماند خوزستان، بر ساماندهی پسماندهای پزشکی تاکید کرد و افزود: این مساله در کارگروه مطرح و تعرفه های آن نیز نهایی شده است.
وی بیشترین مشکل در زمینه پسماندهای پزشکی را متوجه اهواز دانست و اضافه کرد: بین شهرداری اهواز و سازمان نظام پزشکی در این زمینه هماهنگی شده و قرار است در 10 روز آینده مصوبه نهایی اعلام شود.
سیاحی تاکید کرد: مدیریت پسماند به ویژه جمع آوری و دفن بهداشتی زباله، امسال به طور جدی از سوی این کارگروه پیگیری می شود.
وی با بیان اینکه مشکلات مدیریت پسماند در شهرهای خوزستان پارسال اولویت بندی شده افزود: کارگروهی به همین منظور تشکیل و جلساتی برگزار شده که امسال نیز بر حسب ضرورت ها این اقدامات ادامه پیدا می کند.
رییس کارگروه مدیریت پسماند خوزستان گفت: برخی از شهرها سایت دفن بهداشتی پسماند ندارند و زمین برخی از آنها نیز هنوز تملک نشده بنابراین مدفن زباله شهرها امسال بررسی و از محل اعتبارات استانی و ملی برای آن مبالغی اختصاص داده می شود.
وی همچنین از حل مشکل تامین آب کارخانه کمپوست اهواز خبر داد.
سیاحی با اشاره به مشکلات سایت دفن پسماند اهواز درمنطقه "سفیره" اظهار کرد: کارخانه کمپوست در این سایت به دلیل تامین نشدن آب هنوز به بهره برداری نرسیده به همین دلیل مقرر شده که گزینه های مطرح شده برای این طرح مورد بررسی قرار گرفته و اعلام نظر شود.
وی در ادامه درباره اعتراض سایت بنکداران اهواز نسبت به نحوه جمع آوری زباله گفت: خدمات رسانی به این سایت از وظایف شهرداری کوت عبداله بوده و قرار است که ارزیابی مجددی درباره نیازهای این محل برای جمع آوری زباله به صورت مناسب صورت گیرد.
سیاحی با تاکید بر ممانعت از تخلیه زباله در شهرستان کارون افزود: نحوه دفع پسماند در سه واحد زیر پوشش شرکت توسعه نیشکر و یکی از پادگان ها مورد اعتراض شهرداری کوت عبداله است که برای حل این مساله باید جلساتی برگزار شود.
بر اساس قانون مدیریت پسماند، پسماندهای پزشکی شامل چهار دسته اصلی پسماند عفونی، پسماند تیز و برنده، پسماند شیمیایی و دارویی و پسماند عادی است. تمام اشخاص حقیقی و حقوقی که مبادرت به تأسیس مرکز درمانی اعم از بیمارستان، درمانگاه و کلینیک می کنند، موظفند برنامه مدیریت اجرایی پسماند واحد خود را ارایه و تایید کنند.
کلیه مراکز تولیدکننده پسماند پزشکی (اعم از بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز بهداشت، آزمایشگاه ها، مراکز تزریق، رادیولوژی ها، داندانپزشکی ها، فیزیوتراپی ها، مطب ها و سایر مراکز تولید پسماند پزشکی)، مراکز تزریق، رادیولوژی ها، داندانپزشکی ها، فیزیوتراپی ها، مطب ها و سایر مراکز تولید پسماند پزشکی) موظفند در مبداءتولید، پسماند عادی و پسماند پزشکی ویژه خود را با رعایت ضوابط اجرایی قانون مدیریت پسماند جمع آوری، تفکیک و بسته بندی کنند.
7151/ 6037
14/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]