واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مطالبات فرهنگیان پرداخت میشود
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مطالبات معلمانی که در دولتهای قبل انباشته شده در آیندهای نزدیک پرداخت میشود.
خبرگزاری تسنیم: حمید رضا کفاش، شامگاه یکشنبه در سی و یکمین یادواره انتخاب معلمان نمونه استانی که در سالن اجتماعات تربیت معلم خرم آباد برگزار شد، ضمن تبریک هفته معلم اظهارداشت: شعار دومین روز از هفته معلم، «معلم زمینه ساز همدلی و همزبانی» معرفی شده است.
وی افزود: انتخاب شعار سال از جانب مقام معظم رهبری مبنیبر«دولت و ملت، همدلی وهمزبانی»، با توجه به بحث هستهای و انتخاباتی که پیش رو داریم، داروی حیاتبخش و اکسیر مشکلگشای سال 94 است.
معاون وزیر آموزش وپرورش عنوان کرد: همدلی و همزبانی وقتی بین دولت و ملت، مدیران و مخاطبان ایجاد میشود که انسانها به سمت مثبت اندیشی سوق داده شوند که در این راستا معلمان نقش مهمی ایفا میکنند.
وی بیان کرد: کودکان را از پیش دبستان و دبستان به خوب دیدن و نیک دیدن عادت دهیم تا نیمه پر لیوان را ببینند چرا که یکی از موانع همدلی دیدن ضعفهای انسانها است، بنابراین باید با دیدن مثبتها به ترویج، تبلیغ و توسعه آن بپردازیم تا همدلی رواج پیدا کند.
کفاش با اشاره به اینکه در بحث هستهای باید مثبت نگاه کرد و رشد دیپلماسی را دید، تصریح کرد: دیپلماسی ایران در سطح جهان با عظمت معرفی شده که علم ادبیات سیاسی ایران و چهرههای شاخصی که نماینده مردم ایران هستند نیز سطح کار را ارتقاء داده است.
وی خاطرنشان کرد: عبادت و توسل به اهل بیت(ع) و نیایش وریز امور خارجه کشور قبل از شروع مذاکره و نیز دیدگاه مثبت و حمایت مقام معظم رهبری از تیم مذاکرهکننده هستهای، نوعی مثبت اندیشی محسوب میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تربیت انسان ها به دست معلمان و فرهنگیان است، گفت: اگر خود ما به عنوان معلم با خوش بینی به آینده جامعه نگاه نکنیم به یقین نسل مثبت اندیشی را نمیتوانیم تربیت کنیم.
وی با اشاره به اینکه انسانها دوست ندارند که اتفاقات منفی در زندگیشان تکرار شود، اظهار داشت: فطرت انسان به سوی خوبی، نیکی و راستی گرایش دارد.
کفاش با بیان اینکه افراطیگری، تند روی و خشونت با همدلی منفات دارد، اظهار داشت: اعتدال، میانهروی و محبت عامل همدلی، دوستی و صمیمیت است.
وی با بیان اینکه در نظام تعلیم و تربیت برای جلوگیری از تربیت افراط گری باید به سند تحول بنیادین رجوع کرد، افزود: پرهیز از افراطیگری، یکی از ساحتهای شش گانه تعلیم و تربیت است که شهید مطهری قبل از انقلاب نیز از آن یاد کرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: تربیت چند ساحتی و جلوگیری از افراطیگری وقتی به وجود میآید که کوکان را تک بعدی تربیت نکنیم کما اینکه امروزه شکلگیری گروهکهای تروریستی داعش و القائده و امثال آنها، ناشی از تربیت تک بعدی است.
وی گفت:انسانها به موسیقی، قرآن، نماز، اردو، ورزش، سلامت، ادبیات، سیاست، حکمت و فلسفه نیاز دارند و قرار گیری این مؤلفهها در کنار یکدیگر است که انسانی کامل و تربیتی چند بعدی را تحویل جامعه میدهد.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهارداشت: انقلابی که امام خمینی(ره) در جهان ایجاد کرد و نظامی را که بنیان گذاشت به دلیل این است که ایشان در تمام جنبههای زندگی خود انسانی متعالی و کامل بود و اگر امروز نهضتی در جهان رخ نمیدهد به دلیل اینکه رهبری مانند امام خمینی(ره) نیست.
وی با بیان اینکه اگر در مدرسه به تمامی برنامههای تعریف شده عمل شود و از اقدامات شخصی و سلیقهای خودداری شود، دانشآموزان تکبعدی تربیت نمیشوند، افزود: کلاهکهای هستهای و بمبهای هیروشیما را انسان های دانشمند بی ایمان ساختهاند و افرادی بودند که در یک بعد پرورش پیدا کرده که از علم خود برای انفجار جهان و انسانیت استفاده میکنند.
کفاش با اشاره به لزوم تحقق ساحتهای شش گانه تربیت، عنوان کرد: اگر کسی نماز جماعت، ورزش یا اردوهای دانش آموزی را به بهانه درس تعطیل کند تک بعدی می اندیشد و خروجی آینده او دانش آموز تک بعدی و دو بعدی است که برای جامعه مفید نیست.
وی با اشاره به اهمیت دوری از افراطی گری و خشونت، بیان کرد: تندی و پرخاش معلم با دانشآموز به ویژه در دوران دبستان و پیش از دبستان، در آینده جامعهای خشن را شکل میدهد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بچهها و کودکانی که چند ساحتی و در ابعاد مختلف رشد پیدا میکنند آینده جامعه را تضمین میکنند، تصریح کرد: بعد از ترویج مثبت نگری مبارزه با تک بعدی را در مدارس جدی بگیریم چرا که مدرسه موفق باید در تمام ابعاد مختلف مانند راهپیمایی 22 بهمن، جشن های دهه فجر، نماز جماعت وعزاداری های محرم نیز نمونه باشد.
وی خاطرنشان کرد: برای تحقق همدلی باید تربیت جامع و ساحت های شش گانه تربیت و سند تحول جامع توسط معلمان در مدرسه محقق شود که بسیاری از این نکات ظریف بوده و نیازمند بودجه است ولی بالاتر از آن به همت و نگاه مثبت نیاز دارد پس بیاییم نوع نگاه به هستی، پدیدهها، واقعیتها، حیات و ولایت را تصحیح کنیم تا آینده جامعه ما تضمین شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در اولویت قرار دادن آموزش و پرورش یکی از سیاستهای اخیر دولت و مجلس است که این فرصت را باید قدر دانست.
کفاش با بیان اینکه خروجی آموزش و پرورش بالاترین تولید است، اظهار داشت: آموزش و پرورش سرمایهدار ترین دستگاه در کشور است زیرا تربیت چندبعدی و اندیشه انسانها در آموزش و پروش شکل میگیرد که این سرمایه هر مملکتی است زیرا آنچه که جامعه را متحول میکند نیروی انسانی است.
وی افزود: امسال برای اولین بار 110 درصد اعتبار به آموزش و پرورش تخصیص یافت و دو درصد هم از منبع دیگری تخصیص یافت که مجموع این 112 درصد، نقش مهمی در کاهش مشکلات آموزش و پرورش داشت.
کفاش با بیان اینکه در جامعهای که فرهنگیان در صدر نباشند خیری وجود ندارد، عنوان کرد: توسعه جامعه آینده ما به دست آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه مطالبات معلمان باید صفر شود، بیان کرد: مطالبات انباشته دولتهای قبل است قول صفر شدن آن را دادهاند بخشی از آن انجام شده و در آینده انجام میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه رتبه بندی متعلق به دولت قبل است نه دولت جدید، تصریح کرد: این طرح برای ارتقاء معلمین در چهار گروه بوده و در حال حاضر برای ضابطه مندی این طرح اطلاعیه ای روی سایت روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش قرار داده شده و فرهنگیان می توانند نظرات خود را برای اجرای این طرح مطرح کنند.
وی خاطر نشان کرد: وزیر آموزش و پرورش کار غیر کارشناسی را نمیپذیرد و رتبه بندی آغاز حرکت رشد فرهنگیان است و ما اجازه بی عدالتی را نمیدهیم.
کفاش با بیان اینکه امروز معلم منطق و آزادی بیان و حق صحبت دارد، گفت: جریانات فرهنگی را باید فرهنگیان مومن، فرهیخته و با سواد به دست بگیرند چرا که نظام مقدس جمهوری اسلامی، حرف حساب را میپذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]