واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۰:۲۱ق.ظ)
نايب رئيس کميسيون عمران: توسعه بندر اميرآباد نيازمند حمايت همه دستگاهها است موج - نايب رئيس کميسيون عمران مجلس، ضمن تأکيد بر اهميت همکاري همهجانبه از سوي مديران و بخشهاي مربوطه در توسعه بندر اميرآباد گفت: اميد است با حمايت و همدلي بيشتر سرمايهگذاري در اين بندر تا پايان سال جاري به چندين هزار ميليارد ريال برسد.
به گزارش خبرگزاري موج، احمدعلي مقيمي نماينده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه و همچنين نايبرئيس کميسيون عمران در مجلس شوراي اسلامي، در مراسم کلنگزني پروژههاي عمراني و سرمايهگذاري بندر اميرآباد، با قدرداني از مسوولان اين بندر به خاطر روند رو به رشدي که در بندراميرآباد ايجاد شده است، گفت: توسعهاي که امروز در بندر اميرآباد شاهد هستيم، حاصل همدلي و همکاري همه مديران فعلي و پيشين است و اميدواريم اين روند را با توجه به شعار امسال و با تکيهبر همدلي و همزباني بهبود ببخشيم.
وي در ادامه افزود: اين بندر تا چند سال پيش هيچ امکانات خاصي نداشت و به دليل همين محدوديتها بسياري از بازرگانان حاضر به فعاليت در اين بندر نبودند، اما؛ امروز با تلاش همه مسوولان ظرفيت اسمي اين بندر قرار است تا پايان سال به ۵.۷ ميليون تن در سال برسد و شاهد چندين هزار ميليارد ريال سرمايهگذاري در آن باشيم.
مقيمي همچنين اظهار کرد: محمد سعيد نژاد رئيس سازمان بنادر و دريانوردي کشور اعلام کردند که هيچ محدوديتي براي توسعه اين بندر قائل نيستيم و در اين شرايط هرگونه کاستي در بندر اميرآباد متوجه خود ما مسوولان منطقه خواهد بود.
عضو کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه توسعه بندر اميرآباد نيازمند حمايت همه دستگاهها است، اعلام کرد: اين بندر با وجود پيشرفتهاي انجام شده به برخي حمايتها نيز براي رفع مشکلات موجود نياز دارد، تعريض دهانه ورودي کشتيها به حوضچه، مشخص کردن ايستگاه قطار، اتصال ريل در قسمت شرقي بندر، گسترش خط آهن در بندر و تعريض اسکله رورو و برخي مسائل ديگر بايد هر چه زودتر به نتيجه برسند.
اين مسوول تصريح کرد: براي دست يافتن به چشمانداز هزار و ۴۰۹ بندر اميرآباد، نياز اساسي به زيرساخت انتقال کالا به نقاط مختلف کشور وجود دارد، در اين شرايط علاوه بر راه رستمکلا-اميرآباد که در دست ساخت است، راه گلوگاه - دامغان نيز بايد به سرعت اجرا شود، براي تسريع در اجراي اين طرحها تقاضا داريم که مسوولان دستگاههاي مرتبط از جمله راه و شهرسازي با حساسيت و دقت بيشتري وارد عمل شوند تا شاهد مسائلي مانند تأخير در اجراي پروژه راه رستمکلا-اميرآباد نباشيم.
مقيمي در اين باره گفت: يکي ديگر از مسائل مهم براي توسعه بندر، خريداري هزار و ۶۰ هکتار اراضي پشتيباني براي اضافه کردن زمينهاي زير پوشش بندر است که متأسفانه انجام نشد.
نماينده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در ادامه تأکيد کرد: از سوي ديگر ۶۰ هکتار از زمينهاي بندر در حوزه شيلات در حال تهاتر با وزارت دفاع براي استقرار ارتش است، تحقق اين طرح مشکلات زيادي را براي بندر ايجاد خواهد کرد، درخواست ما اين است که اين ۶۰ هکتار در حوزه حاکميتي بندر قرار بگيرد.
وي با بيان اينکه يکي از خواستههاي مهم فعالان اقتصادي و مسوولان منطقه استقرار اداره کل بنادر و دريانوردي در اميرآباد است، گفت: هرچند که از ورود هر سرمايهگذاري براي فعاليت در اين منطقه استقبال ميکنيم، اما؛ نبايد فراموش کنيم که تمام دارايي بندر همين زمينهاست و نميتوانيم به سادگي اين سرمايه را در اختيار افراد قرار دهيم، بر همين اساس قرار شد که حداقل ۲ سال گردش مالي متقاضيان بررسي شود و زمين مورد تقاضا در صورت احراز توان مالي افراد در اختيار آنها قرار گيرد.
از سويي ديگر ربيع فلاح استاندار مازندران نيز با حضور در مراسم کلنگزني پروژههاي عمراني بندر ضمن اولويتبندي بخشهاي صادراتي در اين منطقه تأکيد کرد که صادرات کشاورزي بايد به يکي از اولويتهاي بندر اميرآباد تبديل شود.
فلاح ضمن تأکيد بر ضرورت تبديلشدن ابن منطقه ويژه اقتصادي به بندري فرامنطقه اي در تعيين اعتبارات و نياز آن به توجه بيشتر از سوي مسوولان گفت: نياز استان و منطقه به بندر اميرآباد نيازي اساسي و همهجانبه است، اگر قرار است به توسعه استان مازندران و حتي استانهاي همسايه اهميت دهيم بايد بندر را يکي از زيرساختهاي اساسي توسعه در نظر بگيريم.
وي در ادامه اظهار کرد: بندر اميرآباد يک بندر تجاري است که بايد در امر صادرات و واردات فعاليت بيشتري داشته باشد، امکانات زيادي در اين بندر وجود دارد که ميتواند به توسعه صادرات استان کمک زيادي کند، با اين امکانات و شرايط استان، صادرات محصولات کشاورزي بايد به يکي از اولويتهاي بندر تبديل شود.
استاندار مازندران درباره موقعيت ويژه گردشگري اين استان بيان کرد: مازندران با داشتن ۳ بندر در گردشگري دريايي سهمي ندارد. براي نمونه بندر فريدونکنار يکي از فرصتهاي مناسب گردشگري است که مورد استفاده قرار نگرفته است، بندر اميرآباد نيز از سويي ديگر براي اين بخش به دليل وجود منابع طبيعي و جاذبههاي تاريخي متعدد در اطراف منطقه، فرصتي بسيار مطلوب محسوب ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]