واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان: تربیت سرمایه انسانی کارآمد به کارکرد معلمان بستگی دارد بندرعباس - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: مهم ترین عنصر در نظام تعلیم و تربیت معلم است که تربیت سرمایه انسانی کارآمد و متخصص در جامعه به کارکرد این قشر فرهیخته برمی گردد.

به گزارش روز جمعه ایرنا، علی کرمپور در نشست هم اندیشی با نمایندگان رسانه های جمعی استان با گرامیداشت هفته معلم افزود: دولت تدبیر و امید معلم را محور و اساس کار در آموزش و پرورش می داند و باید همه ظرفیت ها و امکانات در خدمت معلم به عنوان پرچمدار تعلیم و تربیت جامعه باشد.
وی همچنین خروجی اصلی آموزش و پرورش را مدرسه عنوان کرد و گفت: باید تمرکزهمه ی برنامه ها در جهت تقویت و پویایی مدرسه به عنوان محورتوسعه باشد تا خروجی آن تربیت دانش آموزان متفکر، خلاق ، پرسشگر، متدین و دارای تربیت اصیل اسلامی باشد.
مدیرکل آموزش وپرروش هرمزگان در ادامه با اشاره به نقش خطیر رسانه های جمعی در همکاری و حمایت از مجموعه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش ام المعارف جامعه است و اصحاب فکر و قلم به عنوان چشمان بیدارجامعه و نمایندگان افکار عمومی در ترویج دانش وآگاهی بخشی مکمل اهداف نظام تعلیم و تربیت هستند.
کرمپوربا بیان اینکه آموزش و پرورش پیوند ناگسستنی با همه طیف ها و لایه های اجتماع دارد، اظهار کرد: این نهاد به لحاظ کارکردی به عنوان بزرگترین دستگاه فرهنگی جامعه مدنظر است و رسانه های جمعی نیز با نقش و کارکردی بسیار مهمی نماینده افکارعمومی هستند.
وی یادآورشد: به طور قطع اگر بخواهیم از یک جامعه ارزیابی درستی داشته باشیم باید به آموزش و پرورش آن نگاه کنیم که مولد و سرمایه ساز است.
این مسوول با بیان اینکه اساس و محور فعالیت ها در آموزش و پرورش سند تحول بنیادین است ،خاطرنشان کرد:در این راستا توسعه همه جانبه مشارکت های مردمی و ساماندهی نیروی انسانی در کنار ارتقاء کیفیت آموزش توام با پرورش و بومی سازی برنامه های ملی، محور اصلی کار در آموزش و پرورش هرمزگان است .
به گفته وی تمرکز زدایی، توسعه نقش اولیا، و مربیان ، معلمان ، مدیران و از همه مهم تر دانش آموزان در اداره مدرسه که در قالب سیاست مدرسه محوری دنبال می شود ، نیز در این راستا متن فعالیت آموزش و پرورش قراردارد .
گفتنی است در این نشست خبرنگاران و نمایندگان رسانه های جمعی از جمله خبرگزاری ها، روزنامه ها و صدا و سیما ، دیدگاه ها ، نقطه نظرات و همچنین انتقادات و پیشنهادات سازنده خود را با هدف مشارکت در توسعه آموزش و پرورش و بهبود فرایندها بیان کردند. ک/3
7195/6048


11/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]