واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار خمین: مشارکت همگانی مردم لازمه توسعه شهرستان است خمین- ایرنا- فرماندار خمین گفت: جبران عقب ماندگی ، ایجاد اشتغال و افزایش درآمد خانوار ها در این شهرستان ، مشارکت همگانی، اتحاد و انسجام مردم با مسوولان اجرایی را می طلبد.
سید مهدی ساداتی روزپنج شنبه در آستانه روز جهانی کار و کارگر در نشست با شورای کارگران شهرستان خمین افزود: بهبود زیرساخت ها، بالا رفتن ضریب امنیت اجتماعی و قدرشناسی از نیروهای توانمند از ویژگی های دولت تدبیر و امید است که شرایط را برای تسریع در توسعه شهرستان مهیا کرده است.
وی اظهارکرد: امروز بزرگترین معروف در خمین بسترسازی برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی است و بزرگترین منکر بیکاری است و لازمه نهادینه کردن فرهنگ کار و تولید، مشارکت و همکاری مردم و مسوولان است.
وی با اشاره به نرخ 13 درصدی بیکاری در خمین گفت: استفاده مطلوب از بسترها و ظرفیت های موجود در کاهش نرخ بیکاری موثر است .
ساداتی ادامه داد: برای رفع عقب ماندگی اقتصادی شهرستان با تدوین برنامه ریزی های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، آماده سازی زیرساخت ها، در سالهای آتی شاهد برچیده شدن علل توسعه نیافتگی خمین خواهیم بود.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خمین نیز با یادآوری فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگران گفت: عمل به رهنمودهای معظم له راهگشای شکسته شدن رکود واحدهای تولیدی و صنعتی است.
محمدرضا مختاری فرد افزود: کارگران به عنوان نیروی کار و تولید کشور با الگوگیری از فرامین رهبری نقش برجسته ای در تحقق اقتصاد مقاومتی برعهده دارند.
وی گفت: رسیدگی به مشکلات کارگران، پیگیری اشتغال روستایی، ترغیب کارفرمایان به ایجاد اتحادیه و جذب نیروهای کار از مراکز کاریابی نقش تعیین کننده ای در رونق اقتصادی شهرستان و جلوگیری از مهاجرت دارد.
در این دیدار از 21 تن از کارگران شهرستان با اهدا لوح تقدیر، تجلیل شد.
*** توسعه صنعت گردشگری در خمین مغفول مانده است
خمین- ایرنا- فرماندار خمین گفت: توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان مغفول مانده است.
سید مهدی ساداتی در نشست کمیته زیر مجموعه کارگروه توسعه گردشگری و روستایی در فرمانداری شهرستان افزود: بیت تاریخی امام خمینی(ره)، سنگ نگاره های تیمره و قلعه تاریخی سالار محتشم از جمله امکانات گردشگری شهرستان است.
وی بیان کرد: همگام با جذب سرمایه گذاران در حوزه صنایع تولیدی، شرایط برای اشتغالزایی و ایجاد درآمد در حوزه گردشگری در زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی فراهم شده که باید از آن به نحو احسن استفاده شود.
وی ادامه داد: سالانه حدود 500 هزار نفر از بیت تاریخی امام خمینی(ره)، اماکن تاریخی خمین بازدید می کنند که ضروریست برای ارتقا شاخصه های اقتصادی در حوزه گردشگری برنامه ریزی مدون تری شود.ک/2
8122/6199/6012
10/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]