واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عملیات اجرایی طرح زیرساخت منطقه نمونه گردشگری سی سخت آغاز شد یاسوج - ایرنا- عملیات اجرایی طرح زیرساخت منطقه نمونه گردشگری کوه گل سی سخت روز چهارشنبه با حضور استاندار و جمعی از مسوولان و مقامات اجرایی کهگیلویه وبویراحمد آغاز شد.

به گزارش ایرنا، استاندار کهگیلویه وبویراحمد درآیین کلنگ زنی این طرح گفت: یکی از مهمترین محورهای اساسی در توسعه همه جانبه استان رونق و شکوفایی بیش از پیش بخش گردشگری است.
سید موسی خادمی افزود: البته باید با یک برنامه ریزی منسجم و نیازسنجی درست نقش و تاثیر گذاری بخش گردشگری به عنوان یکی از ظرفیت های بالقوه این استان در رونق اقتصادی و توسعه پایدار محسوس تر و ملموس تر شود.
وی از تصویب طرح طرح مطالعاتی سند جامع توسعه گردشگری در استان خبر داد و گفت: آنچه که در این سند بر روی آن تاکید می شود توسعه گردشگری منفعتی است که با ساخت کانون های گردشگر پذیر ،تامین زیرساخت های خدمات دهی با رویکرد درآمدزایی ممکن خواهد بود.
خادمی تصریح کرد: طرح ایجاد زیرساخت منطقه کوه گل سی سخت یکی از این شاخص ها و ظرفیت های لازم برای رونق بخش گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد نیز میزان اعتبار پیش بینی شده برای اجرای این طرح را افزون بر 35میلیارد ریال اعلام کرد.
محمود باقری افزود: امسال برای شروع عملیات اجرایی این طرح نیز بیش از پنج میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی تخصیص یافته است.
وی طرح جامع زیرساخت منطقه نمونه گردشگری سی سخت را شامل بهسازی و رفع نقاط حادثه خیز جاده "کوه گل" به طول هفت کیلومتر ، ایجاد سوئیت های جدید و توسعه کمپینگ های اقامتی بویژه در منطقه بندون اعلام کرد.
باقری اظهار کرد: در فاز نخست اجرای این طرح بهسازی جاده کوه گل به طول هفت کیلومتر، اجرای حدود 11 آبراهه لوله ای ،ایجاد یک دهنه پل به طول سه متر و حجم خاک برداری به میزان 23 هزار و 500 مترمکعب انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: اجرای طرح زیرساخت منطقه نمونه گردشگری کوه گل سی سخت علاوه بر دسترسی آسان گردشگران و رفع مشکلات موجود همراه با پیوست حفظ منابع طبیعی و محیط زیست اجرا خواهد شد.
شهر توریستی سی سخت مرکز شهرستان دنا با جمعیتی حدود هشت هزار نفر به عنوان شهر نمونه گردشگری کهگیلویه وبویراحمد معرفی شده است.
سی سخت در فاصله 35 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد واقع است.
در پایان آیین کلنگ زنی نیز استاندار و جمعی از مسوولان اجرایی استان با بالگرد از منطقه تفریحی و گردشگری کوه گل و منطقه حفاظت شده دنا نیز بازدید کردند.
3016/6162


09/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]