تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827327760




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرگ 2 کارگر عسلویه در آستانه روز کارگر


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مرگ 2 کارگر عسلویه در آستانه روز کارگر
تعدادی از کارگران شاغل در پروژه‌های فازهای ۱۷ و ۱۸ این منطقه دچار مسمومیت گازی شدند و دو کارگر جان شان را از دست دادند.
به گزارش نامه نیوز، در این حادثه در روز یکشنبه دست کم دو نفر از کارگران که از اهالی اندیمشک و شهرکرد بوده‌اند بر اثر مسمومیت تنفسی گاز سولفید هیدروژن (H۲S) کشته شده‌اند.


این دو کارگر در حالی به پاک سازی یکی از مخازن فازهای 17 و 18 پارس جنوبی مشغول بوده اند که به دلیل گاز گرفتگی و عوارض حاصل از استنشاق گازهای سمی جان خود را از دست دادند.

این چندمین حادثه در این زمینه است که سبب شده جان کارگرانی که در جنوب استان بوشهر در تاسیسات نفت و گاز مشغول هستند به شدت موررد تهدید قرار گیرد که فوت دو کارگر در بعد ظهر روز ۱۳ آبان سال گذشته در واحد تعمیرات پتروشیمی جم نیز از این دسته بوده است.

گاز سولفید هیدروژن که از آن به نام گاز ترش نیز یاد می‌شود گازی بی‌رنگ، سمی و آتش‌زا، با بویی شبیه به بوی تخم مرغ فاسد است، این گاز در جریان بهره برداری از ذخایر نفت و گاز متصاعد می‌شود، میزان ۱۰ میلیونیوم این گاز در فضای محیط برای مسمومیت افرادی که این هوا را تنفس می‌کنند کافی است و افزایش این آلودگی تا میزان ۵۰ میلیونیم به مرگ قطعی فرد منجر می‌شود.

فعالان صنفی کارگری منطقه عسلویه می‌گویند از نظر اصول ایمنی کار و حفاظت فنی باید تمامی کارگرانی که محیط کار آن‌ها در معرض انتشار گاز سولفید هیدروژن قراردارد در زمان کار به ماسک‌های تنفسی مخصوصی که تا مدت ۱۵ دقیقه ذخیره تنفسی دارند مجهز شوند تا در مواقع ضروری بتوانند از آن استفاد کنند.

برپایه این اطلاعات برای جلوگیری از انتشار این گاز باید در تاسیسات نفت و گاز همواره حسگرهای هوشمندی برای سنجش میزان این گاز نصب شده‌ باشند تا با به صدا درآمدن آنها کارگران هرچه سریع‌‌تر ماسک‌های فرار  را نصب و بصورت مورب در خلاف مسیر باد از محوطه آلوده خارج شوند اما از آنجا که بهای این ماسک‌ها بسیار گران است ممکن است همه پیمانکاران مجری پروژه‌های پیش راه‌اندازی نتوانند به تعداد کارگران از این ماسک‌ها تهیه کنند.

 آبان ماه سال گذشته در جریان فوت دو کارگر پتروشیمی جم بر اثر استنشاق گاز نیتروژن، یک وکیل دادگستری به رسانه ها گفته بود که برای رسیدگی به این پرونده ، کارفرما در اولین اقدام باید گزارش حادثه را تهیه کند و به اداره کار بفرستد.

«سهراب قنبری» در این باره اظهار کرده بود: اداره کار در روزهای بعد از محل وقوع حادثه بازدید می‌کند و نظرش را درباره دلیل وقوع حادثه اعلام می‌کند که مثلا دستگاه خراب بوده، کارگر بی‌احتیاطی کرده و یا کارفرما مقصر بوده است.

وی افزود: اولیای دم در مرحله بعد باید در دادگستری شکایت کنند. دادگستری نظر پزشکی قانونی و اداره کار درباره دلیل وقوع حادثه را جمع می‌کند و حتی اگر نیاز باشد کار‌شناس خود را وارد قضیه می‌کند. در ‌‌نهایت میزان تقصیر بین کارگر و کارفرما تقسیم می‌شود و بر همین اساس به خانواده‌های کارگران دیه تعلق می‌گیرد.

این وکیل دادگستری با تاکید گفت: اگر کارفرما در این قضیه قصور کرده باشد باید به خانواده‌های کارگران دیه پرداخت کند و سازمان تامین اجتماعی هم برای او جریمه‌ای در نظر می‌گیرد.

قنبری تصریح کرده بود: زمانی که تشخیص داده شود قصور کارفرما عمدی بوده است، موضوع جنبه کیفری پیدا می‌کند و برای کارفرمای متخلف مجازات حبس در نظر گرفته می‌شود.

به نظر می رسد برای جلوگیری از صدمات حین کار برای کارگران، نظارت بر کارکرد ایمنی در این شرکت ها باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.





منبع: عصر ایران


۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن