محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853504895
- راهبرد مقابله با بیماری هاری نیازمند بازنگری
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: راهبرد مقابله با بیماری هاری نیازمند بازنگری ساری - ایرنا - صرف میلیاردها ریال اعتبار برای واردات واکسن و سرم بیماری هاری در کشور، ضرورت بازنگری اساسی در برنامه ریزی ها در این بخش را افزایش داده است.
بر اساس آمار رسمی، علاوه بر هزینه های نهادهای مربوط برای آگاهی بخشی جامعه از بیماری هاری، سالانه 150میلیارد ریال برای خرید واکسن و سرم هاری هزینه می شود اما همچنان خطر ابتلا به این بیماری در کمین هموطنان قرار دارد.
کارشناسان حوزه بهداشت، تدوین شیوه نامه نگهداری سگ های گله و نگهبان، کنترل جمعیت سگ ها، جمع آوری سگ های ولگرد و ایجاد مراکز نگهداری این حیوان در همه استان ها، شناسنامه دار شدن سگ ها، واکسیناسیون 75 درصد سگ ها، همکاری بین بخشی نهادها، آموزش و فرهنگ سازی در جامعه را از جمله راهکارهای رفع معضل بیماری هاری در کشور می دانند.
هاری بیماری عفونی حاد و کشنده ویروسی است که به 2 شکل هاری خشمگین و فلجی ظاهر می شود و این بیماری مخصوص گوشتخواران اهلی و وحشی است.
آمار روز افزون حیوان گزیدگی (در سال های 92 و 93 به ترتیب 130 و 150 هزار مورد) و ادامه صرف میلیاردها ریال اعتبار برای واردات واکسن و سرم، نشان دهنده نبود همکاری بین بخشی نهادهای دخیل یعنی شهرداری، محیط زیست، دامپزشکی و بهداشت در رفع این چالش کشور است.
با این حال پرسش این است که آیا صرف میلیاردها ریال اعتبارات ملی برای واردات واکسن و سرم هاری تنها راه مقابله با این بیماری است یا این که نهادهای مرتبط می توانند راه هایی بهتر و کم هزینه تر برای مقابله با بخشی از آن بیابند.
برآیند بررسی ها نشان می دهد که نهادهای ذی ربط در مقابله با چالش حیوان گزیدگی با وجود تلاش های صورت گرفته، با یکدیگر همکاری ندارند و به خاطر شفاف نبودن قوانین، هر کدام روش های خاص خود را اعمال می کنند.
کارشناس مبارزه با بیماری های مرکز مدیریت واگیر وزارت بهداشت در این باره معتقد است: سالانه 150 میلیارد ریال اعتبار بابت واردات واکسن و سرم هاری به داخل کشور هزینه می شود.
جمشید پورمظفری در گفت و گو با ایرنا ارزش هر واحد واکسن هاری را در حال حاضر هفت تا 9 دلار اعلام کرد.
وی کنترل جمعیت سگ ها و تدوین شیوه نامه نگهداری سگ های گله و نگهبان را راهبرد کنونی این وزارتخانه اعلام کرد و گفت: اکنون هدف اصلی روی عقیم سازی متمرکز شده نه اتلاف سگ که تحقق این موارد نیازمند بودجه کلان است.
پورمظفری تاکید کرد: متاسفانه هنوز امکانات مورد نیاز برای نگهداری سگ ها در کشور فراهم نیست و ضرورت دارند مسوولان امر اعتبار خاصی را برای تامین این نیاز اساسی و رفع مشکلات این بخش اختصاص دهند.
کارشناس مبارزه با بیماری های مرکز مدیریت واگیر وزارت بهداشت افزود: می توان با عقیم سازی سگ ها از طریق دارو جمیعت این حیوان را کاهش داد.
وی گفت: از نظر خطر مثبت بودن ابتلا به بیماری هاری به ترتیب گرگ، روبا، سگ و گربه و از نظر آمار جمعیت گزیدگی به ترتیب سگ و گربه بیشترین فراوانی را در کشور دارند.
پورمظفری افزود: استان های شمالی به ویژه استان گلستان بیشترین آمار گزیدگی حیوانات را کشور دارند.
مدیرگروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز تعداد حیوان گزیدگی سال گذشته در این استان را حدود هفت هزار مورد اعلام کرد و گفت: به طور کلی میانگین آمار حیوان گزیدگی در این استان رو به افزایش است.
آزیتا دلیلی در گفت وگو با ایرنا با بیان این که تاکنون اقدامات پیشگیرانه مناسبی برای رفع مشکل حیوان گزیدگی در استان صورت گرفته است، اظهار داشت: بیشتر آمار حیوان گزیدگی در مازندران مربوط به سگ است.
وی اطلاع رسانی و آگاهی بخشی جامعه از هاری در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با وجود اقدامات صورت گرفته هنوز در این بخش باید کارهای زیادی صورت گیرد.
مدیر گروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مازندران توصیه کرد که این حیوانات قلاده دار، شناسنامه دار و واکسینه شده و سگ های ولگرد نیز جمع آوری شوند.
دلیلی زنده گیری سگ ها را راهبرد جدید در این بخش و در عین حال کاری بسیار سخت توصیف کرد و گفت: باید مکان هایی باشد تا این سگ ها نگهداری شوند چون زاد و ولد این حیوان زیاد است.
وی آموزش و اطلاع رسانی به مردم از بیماری هاری را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: مراکز هاری دانشگاه علوم پزشکی مازندران در خدمت مردم است.
وی یادآور شد: وزارت بهداشت و درمان 25 درصد سهم سلامت مردم را به عهده دارد بنابراین هماهنگی های بین بخشی نهادها باید مطلوب باشد و آموزش مردم را نیز باید جدی بگیریم.
در همین راستا، پژوهشکده شمال کشور با هدف مقابله اصولی و علمی با معضل هاری در کشور، از سال 91 طرح کنترل هاری با توانمندسازی جامعه را به صورت آزمایشی در منطقه دشت سر آمل بدون بهره مندی از اعتبارات دولتی آغاز کرده است که اجرای آن همچنان ادامه دارد.
رییس پژوهشکده شمال کشور گفت: براساس بررسی های آماری در استان های مختلف بیش از 85 درصد موارد حیوان گزیدگی توسط سگ اتفاق می افتد که بیشتر این موارد به سگ های خانگی و سگ گله اختصاص دارد.
محسن آسوری در گفت و گو با ایرنا افزود: این بیماری انتشار جهانی دارد و به استثنای چند کشور که توانسته اند آن را حذف کنند، در سایر نقاط دنیا رواج دارد به نحوی که بیماری هاری انسان به صورت یک معضل خودنمایی می کند.
وی اظهار داشت: بیماری هاری در کشور هنوز یکی از معضلات بهداشتی - اقتصادی است و به طور تقریبی همه استان ها کم و بیش به این بیماری آلوده هستند.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین موارد بیماری در حاشیه دریای خزر، نواحی شمال شرقی و جنوب غربی کشور مشاهده می شود.
رییس پژوهشکده شمال کشور با اشاره به اجرای طرح کنترل هاری با توانمندسازی جامعه به صورت آزمایشی در منطقه دشت سر آمل گفت: رفع چالش کنترل هاری و حیوان گزیدگی در کشور و استان مازندران حرکت و همت جمعی را می طلبد.
آسوری کاهش میزان حیوان گزیدگی، افزایش آگاهی و میران مشارکت مردم، افزایش مشارکت بین بخشی، قرنطینه و پوشش واکسیناسیون سگ های صاحبدار و کنترل سگ های ولگرد و کاهش پسماند و ساماندهی آن را از جمله اهداف این طرح برشمرد.
وی افزود: طرح کنترل بیماری هاری و توانمندسازی جامعه از سال 91 به صورت آزمایشی در 18 روستای منطقه دشت سر آمل با جمعیت 20 هزار نفر آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
آسوری با بیان این که در اجرای این طرح از بودجه دولتی استفاده نشده است، گفت: اگر قرار است این طرح به عنوان الگو در کشور گسترش یابد، باید به آن توجه جدی شود.
وی ادامه داد: در سال های 92 و 93 به ترتیب 130 و 150 هزار مورد حیوان گزیدگی در کشور گزارش شده که روند افزایشی آن بسیار نگران کننده است.
آسوری میانگین حیوان گزیدگی سالانه در منطقه شمال کشور را 30 هزار مورد و در استان مازندران هشت هزار مورد اعلام کرد و گفت: حدود 75 درصد نمونه های حیوان گزیدگی از پنج استان منطقه شمال که به این مرکز ارجاع می شود مثبت است.
وی ادامه داد: همچنین 25درصد این مقدار حیوان گزیدگی مربوط به سگ ها بوده و از مجموع گزیدگی سگ ها نیز 65 درصد مربوط به سگ های دارای صاحب است.
وی تاکید کرد: اگر 75 درصد سگ های یک جامعه واکسن شوند، به طور قطع معضل هاری در آنجا ریشه کن می شود که برای تحقق آن باید از تجربه کشورهای موفق بهره گرفت.
آسوری بر لزوم نهادینه شدن آموزش فراگیر و پیوسته، ساماندهی سگ ها با اجرای طرح زنده گیری و واکسیناسیون سگ های صاحب دار و مدیریت پسماند و ساماندهی دفع بهداشتی آن و حمایت همه جانبه نهادهای ذیربط در رفع چالش حیوان گزیدگی تاکید کرد.
براساس آمار سالانه دست کم هفت تا هشت نفر در ایران و حدود 40 تا 70 هزار نفر در جهان اثر هاری تلف می شوند.
گزارش از: جانعلی فتحی
6026/1899/ 2025
07/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]
صفحات پیشنهادی
- راهبرد مقابله با معضل هاری در جامعه نیازمند بازنگری است
راهبرد مقابله با معضل هاری در جامعه نیازمند بازنگری است ساری - ایرنا - به اعتقاد کارشناسان راهبرد مقابله با معضل هاری در کشور با توجه به صرف میلیاردها ریال اعتبارات ملی برای واردات واکسن و سرم هاری نیازمند بازنگری اساسی در برنامه ریزیهاست بر اساس آمار رسمی در زمان حاضر علاوه بررئیس شبکه دامپزشکی نقده خبر داد اجرای طرح تشدید مقابله با بیماری هاری در نقده
رئیس شبکه دامپزشکی نقده خبر داداجرای طرح تشدید مقابله با بیماری هاری در نقدهرئیس شبکه دامپزشکی نقده از اجرای طرح تشدید مقابله با بیماری هاری در این شهرستان خبر داد محمد حسین حقیقتنیا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت در راستای مهار بیماری هابسته ویژه مشاور سلامت راههای کاهش استرس/دمنوشهای گیاهی برای مقابله با حساسیت بهاری/ویژگیهای فریم عینک مناسب
بسته ویژه مشاور سلامتراههای کاهش استرس دمنوشهای گیاهی برای مقابله با حساسیت بهاری ویژگیهای فریم عینک مناسبمشاوران سلامت امروز در پاسخ به پرسش شهروندان از راههای کاهش استرس علایم وسواس در کودکان دمنوشهای گیاهی برای مقابله با حساسیت بهاری و ویژگیهای فریم عینک مناسب سخن گفت- حذف دام مبتلا به بیماری بروسلوز نیازمند تامین اعتبار است
حذف دام مبتلا به بیماری بروسلوز نیازمند تامین اعتبار است زنجان - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت حذف دام های آلوده به باکتری بروسلوز تب مالت به منظور ریشه کنی این بیماری نیازمند تامین اعتبار برای پرداخت غرامت به دامداران است محمدرشید کرمی روز شنبه در نشست با اصحاب رساسواد تغذیه ایرانیها نیازمند بازنگری
شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۳ رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت بر اساس مطالعات کشوری و آمارهای موجود 87 درصد مردم کشورمان در طول روز به اندازه کافی میوه و سبزیجات مصرف نمیکنند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی- جلیل کوهپایهزاده در برنامه بازدید منماینده ولی فقیه کردستان: مقابله با تهدیدهای طبیعی و غیرطبیعی نیازمند آموزشهای مناسب است
نماینده ولی فقیه کردستان مقابله با تهدیدهای طبیعی و غیرطبیعی نیازمند آموزشهای مناسب استنماینده ولی فقیه کردستان گفت مقابله با تهدیدهای طبیعی و غیرطبیعی نیازمند آموزشها و تجهیزات مناسب است به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمد حسینی شاهرودیرئیس سازمان سینمایی چگونه بر مشکلات فائق میآید آیا ترکیب اعضای شوراها تغییر میکند؟/پروانه ساخت و نمایش خانگ
رئیس سازمان سینمایی چگونه بر مشکلات فائق میآیدآیا ترکیب اعضای شوراها تغییر میکند پروانه ساخت و نمایش خانگی نیازمند بازنگریبا توجه به عدم برگزاری شوراها در سازمان سینمایی باید دید حجت الله ایوبی برای سامان بخشیدن به وضعیت صدور پروانههای ساختی که متاسفانه برخی از فیلمسازان بهشهردار پردیس: رابطه انسان با طبیعت نیازمند بازنگری و تصحیح است
شهردار پردیس رابطه انسان با طبیعت نیازمند بازنگری و تصحیح استشهردار پردیس گفت رابطه امروز انسان با طبیعت نیازمند بازنگری مجدد و تصحیح جدی است محمد لاله امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران ضمن گرامیداشت هفته زمین پاک اظهار داشت امروز با تأسف شرایطعملیات مایه کوبی علیه بیماری هاری در قزوین آغاز شد
توکلی عملیات مایه کوبی علیه بیماری هاری در قزوین آغاز شد شناسهٔ خبر 2537030 یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸ ۵۷ استانها > قزوین قزوین- معاون دامپزشكی شهرستان قزوين گفت اداره دامپزشکی شهرستان قزوين به منظور پیشگیری از بروز بیماری هاری در جمعیت سگ های صاحبدار روستایی و سگ های گلهمدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان: مسائل تربیتی آموزشی کودکان نیازمند بازنگری است
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان مسائل تربیتی آموزشی کودکان نیازمند بازنگری استمدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان گفت مسائل تربیتی آموزشی در حوزه کودک و نوجوان نیازمند بازنگری است و برنامهریزان این حوزه باید روشهای خود را بازنگری کنند بهبازبینی راهبرد مقابله ای ناجا ضروری است/همفکری موافقان و منتقدان مذاکرات نتیجه می دهد
بازبینی راهبرد مقابله ای ناجا ضروری است همفکری موافقان و منتقدان مذاکرات نتیجه می دهد شمخانی افزود برای مقابله با تهدیدات نرم اتکای صرف به بودجه و امکانات کافی نبوده و لازم است توان نرم کشور به عنوان منبع اصلی و جوشان اراده ملی به صورت هوشمندانه برای پیش برندگی کشور و بازدارنددمنوشهای گیاهی برای مقابله با حساسیت بهاری |اخبار ایران و جهان
دمنوشهای گیاهی برای مقابله با حساسیت بهاری کد خبر ۴۹۰۷۸۲ تاریخ انتشار ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۰ ۲۵ - 13 April 2015 یک متخصص طب سنتی مصرف دمنوشهای گیاهی مانند نعناع ریحان بابونه رزماری و آویشن را برای کاهش خارش و حساسیت فصل بهار موثر دانست به گزارش فارس حمید افراسیابی گفت در فتحريم، همه اقتصاد ما نيست / عوامل زنجيره توليد نيازمند بازنگري است
۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ۱۱ ۱۴ق ظ بررسي برنامه ششم تحريم همه اقتصاد ما نيست عوامل زنجيره توليد نيازمند بازنگري است موج- عضو هيأت رئيسه کميسيون صنايع و معادن گفت ضعف هاي مديريت اجرايي کشور را بايد به گونه اي برطرف سازيم که با تکيه بر فرا قوانين کشور اقتصاد از رکود ُتهي شود محمدرضا- شمخانی: بازبینی در راهبردها و سازوکارهای مقابله ای در نیروی انتظامی ضروری است
شمخانی بازبینی در راهبردها و سازوکارهای مقابله ای در نیروی انتظامی ضروری است تهران- ایرنا- نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت تغییر ماهیت تهدیدات و اجتماعی شدن بستر شکل گیری مخاطرات امنیتی ضرورت بازبینی در راهبردها و سازوکارهای مقابله ای در نیروی انتظامی- مقابله 10 کشور آ.سه.آن با تهدیدات داعش نیازمند همکاری جمعی است
مقابله 10 کشور آ سه آن با تهدیدات داعش نیازمند همکاری جمعی است کوالالامپور – ایرنا – نخست وزیر مالزی روز شنبه پس از افزایش حضور اتباع کشورهای عضو اتحادیه جنوب شرق آسیا آ سه آن در گروه تروریستی داعش مقابله با این گروه تروریستی را نیازمند همکاری کشورهای این منطقه دانست به گزارشرفع مشکل بیکاری کرمانشاه نیازمند خلق ایده های راهبردی و جدید است
رضایی رفع مشکل بیکاری کرمانشاه نیازمند خلق ایده های راهبردی و جدید است شناسهٔ خبر 2532329 یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۱ استانها > کرمانشاه کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مشکل بیکاری در استان سابقه ای ۳۰ ساله دارد گفت برای رفع این مشکل به خلق ایده های جدید و رامقابله با تغییر کاربری اراضی نیازمند عزم جدی است
اسد مقابله با تغییر کاربری اراضی نیازمند عزم جدی است شناسهٔ خبر 2561667 شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۴۴ استانها > مازندران بابلسر- فرماندار بابلسر با تاکید بر لزوم حفظ اراضی روستایی گفت مقابله با تغییر کاربری اراضی به عزم جدی نیازمند است به گزارش خبرنگار مهر سید علی اسد بعد-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها