تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842385587




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کی روش یا فِیک روش؟!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کی روش یا فِیک روش؟!




سرمربی تیم ملی ده بار خداحافظی کرد، یک بار استعفا داد، سه بار مصاحبه تند کرد و خلاصه حسابی همه جا را به هم ریخت. او البته مشابه این مصاحبه ها را در پایان مسابقات جام جهانی و جام ملت ها انجام داده بود.











هفته نامه تماشاگران امروز - مهدی شادمانی: سرمربی تیم ملی ده بار خداحافظی کرد، یک بار استعفا داد، سه بار مصاحبه تند کرد و خلاصه حسابی همه جا را به هم ریخت. او البته مشابه این مصاحبه ها را در پایان مسابقات جام جهانی و جام ملت ها انجام داده بود. کارلوس کی روش دوبار گفته بود که اگر ایران برنامه ای برای آینده فوتبالش دارد، باید کاری بکند. منظور حرف های کی روش هرچند کاملا معلوم بود، اما کسی آنها را جدی نگرفت تا اینکه پیش از عید کار به جایی رسید که کفاشیان بگوید کی روش از تیم ملی استعفا داده و کی روش هم خروجش از ایران را تایید کند.

همه این خبرسازی ها هرچند در نهایت به ماندگاری کی روش در ایران منجر شد، اما در حال حاضر از هرکسی بپرسید دقیقا چه اتفاقی رخ داد که کی روش اعتراض کرد، اما در ایران ماند، جوابی برایش ندارد؛ یعنی هیچ کس نمی داند چه شد که این طور شد؟ گزارشی که مقابل شماست، یک رمزگشایی ساده است از همه اتفاقات، بزرگنمایی ها و فضاسازی های رسانه ای برای اینکه فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی به اهدافشان برسند.


کی روش یا فِیک روش؟!



دوقلوهای افسانه ای

کفاشیان و کی روش قبل از تفاهم نهایی بارها به ظاهر علیه هم حرف زدند. کفاشیان می گفت که کی روش استعفا داده و کی روش می گفت به من نیازی ندارند، اما می خواهند بدنامم کنند. از دل مصاحبه هایی که کی روش و کفاشیان انجام می دادند، هیچ گاه نمی شد فهمید که کارلوس کی روش و کفاشیان هماهنگ هستند. اما یک اتفاق بسیار ساده قبل از خروج کی روش از ایران رخ داد؛ یعنی هرچند کی روش و اسدی یک جلسه طولانی مدت برگزار کردند که بعدا گفته شد منبع و مصدر همه دعواها بوده است اما مشکلات از جلسه ای دیگر شروع شد.

کی روش و کفاشیان در نشستی خصوصی تفاهماتی کردند که بر همه پوشیده ماند. البته سابق بر این، اتفاقی افتاده بود که می شد حدس زد کی روش ماندنی است. دو سال قبل از صعود به جام جهانی، کارلوس کی روش به دلیل پرداخت نشدن طلب اش از ایران خارج شد و به دوبی رفت. او اعلام کرد که اگر پولش را تا پایان هفته نگیرد از ایران می رود.

همین موضوع سبب شد که وزارت ورزش وقت، پول مورد نظر را بدهد. اما در روزهایی که کی روش در امارات بود، کفاشیان به یکی از دوستانش گفته بود: «ماجرای رفتن کی روش و مصاحبه هایش را با هم هماهنگ کرده بودیم، اما این روزها حرف هایی می زند که من را هم می ترساند (خنده)»

واقعا مشکل حرف های اسدی بود؟

مشکل اساسی سرمربی تیم ملی برای ماندن در ایران هیچ وقت گفته نشد. کارلوس کی روش همه جا گفت که جلسه اش با اسدی کار را به اینجا کشانده. اسدی دبیر کل فدراسیون فوتبال است؛ همان دبیر کلی که توسط وزارت ورزش معرفی شده بود و یکی از  مهم ترین ماموریت هایش در فدراسیون فوتبال، مهار کی روش به نظر می رسید. مدیران ارشد وزارت ورزش اعتقاد دارند که مدیران فدراسیون فوتبال توانایی کنترل کارلوس کی روش را ندارند و به همین دلیل اسدی به فدراسیون فوتبال معرفی شد.


کی روش یا فِیک روش؟!



اسدی در جلسه با کارلوس کی روش حسابی به سرمربی پرتغالی تیم ملی انتقاد کرده بود؛  انتقادهایی که خیلی هم عجیب و غریب نبودند. او گفته بود که نتایج کی روش برای تیم ملی ایران خیلی ویژه نبوده. راست هم گفته بود. به هر حال تیم ملی با کی روش به جام جهانی ای رفته که سه بار قبل هم رفته بوده. قسمت دیگری از حرف های اسدی هم مربوط به شایعات در مورد کی روش بود. سرمربی پرتغالی تیم ملی در برهه های مختلف متهم شده که دستیارانش برای دعوت برخی بازیکنان از رابطه هایشان استفاده می کنند.

حتی گفته می شود پرتعالی بودن مدیر برنامه های علیرضا حقیقی در فیکس بازی کردنش در جام جهانی موثر بوده یا خط خوردن سردار آزمون از مسابقات جام جهانی هم در همین گروه دسته بندی می شود. حرف های دبیر کل فدراسیون فوتبال به دستمزد بالای کی روش و شرایط قراردادش هم کشیده شده بود. با این همه، هیچ کدام از حرف های اسدی نمی توانست دلیل جدایی کی روش باشد. کارلوس کی روش برای جداشدن یا پیشنهاد لازم داشت یا اخراج.

اخراج یا استعفا مساله این است

کی روش و کفاشیان هر دو بارها از جدایی سرمربی تیم ملی خبر دادند، اما درواقع از شرایط جدایی حرفی نزدند. سرمرب تیم ملی ایران اما بندهایی در قرارداش دارد که جدایی اش را سخت می کند؛ یعنی فقط در صورتی که فدراسیون فوتبال و کی روش هر دو راضی باشند، می توانند بدون هزینه از هم جدا شوند، در غیر این صورت، اگر قرار باشد سرمربی تیم ملی از تیم جداشود، باید 500 هزار یورو ناقابل به فدراسیون فوتبال ایران بدهد و اگر ایران کی روش را اخراج کند باید هزینه یک سال قرارداد او برابر 1.5 میلیون یورو را بپردازد.

نتیجه اینکه اگر کی روش بخواهد از ایران برود باید پیشنهادهای چرب و نرم داشته باشد که در آن پیشنهاد هزینه رضایتنامه اش هم پرداخت شود. ضمن اینکه بعید است تیمی در شرایط حاضر به کی روش 1.5 میلیون یورو در سال و آن هم به مدت چهار سال بدهد. البته که کارلوس کی روش سرمربی بسیار خوبی برای تیم ملی است و درآمدی که دارد با توجه به کاری که در ایران انجام می دهد، به صرفه است، اما او هیچ جای دیگری این محبوبیت و مقبولیت را ندارد که چهار سال درآمد بی دردسر و مکفی داشته باشد.


کی روش یا فِیک روش؟!



فدراسیون فوتبال هم که آه ندارد با ناله سودا کند. پس اصلا بحث اخراج کی روش مسخره است. فکرش را بکنید 1.5 میلیون یورو بدهند تا کی روش برود. بعد باید چقدر هزینه کنند تا کسی با وزن و اعتبار او را بیاورند؟ وقتی گزینه وزارت ورزش برای جایگزینی کی روش بعد از جام جهانی فرکی بوده، خب به نظر می رسد که کی روش حالا حالاها خیالش راحت باشد.

نه اخراج نه استعفا پس چی؟

هرچند شایعاتی پشت سر کی روش هست و احتمال درست بودنشان هم وجود دارد اما هیچ مدرکی وجود ندارد که با آن مجبور به استعفایش کنند. پول هم که نمی دهند، پس ماجرا چیست؟ علی کفاشیان در گفت و گویی که در برنامه نود داشت، قسمتی از مشکلات را به صورتی کاملا جزئی رونمایی کرد؛ جوری که نه تیتر از آن بیرون آمد و نه تقریبا کسی متوجه شد که رئیس چه می گوید. کفاشیان گفت: «به آقای کی روش گفتیم یک بودجه ای وجود دارد، دور هم کارمان را انجام می دهیم.»

این تک جمله توضیح تک تک مشکلات فدراسیون فوتبال است، اینکه فدراسیون فوتبال پولی ندارد که کارهای مورد نیاز کارلوس کی روش را انجام دهد و به همین دلیل هم ساز جدایی کی روش کوک شده. سرمربی تیم ملی در روز امضای قرارداد با فدراسیون فوتبال، شرایطی را مطرح کرده که با آن موافقت هم شده بود، اما این شرایط منوط به ساپورت مالی وزارت ورزش بود. سرمربی تیم ملی گفته بود برای تکرار آنچه رخ داده در ایران نخواهدماند و باید همه چیز درست شود.

او بازی های تدارکاتی و اردوهای درست و درمان درخواست کرده بود و با همه اینها هم موافقت شده بود. اما فدراسیون فوتبال در روزهای قبل از عید متوجه شد هیچ پولی ندارد که بخواهد کاری بکند. آنها پول مالیات کی روش و هزینه کارهای جاری فدراسیون را هم نداشتند، چه برسد به اردوها و تدارکات. اما چرا باید فدراسیون بی پول باشد؟ مگر فدراسیون فوتبال بودجه جاری ندارد؟


کی روش یا فِیک روش؟!



یافتم، یافتم

وزارت ورزش در روزهای انتهایی سال 93 جلسات تعیین بودجه همه فدراسیون ها را برگزار کرد، اما فدراسیون فوتبال از همه این جلسات حذف شده بود. حتی شایعه ای وجود داشت که ادعا می کرد رئیس فدراسیون فوتبال را به اتاق وزیر ورزش هم راه نمی دادند. حضور نداشتن در جلسات تعیین بودجه به معنای بی پولی است، اما اینکه چرا فدراسیون فوتبال تحریم شده هم توضیحات خودش را دارد. فدراسیون فوتبال پیش از جام جهانی بودجه ای قابل توجه از وزارت ورزش برای تمرینات و کمپ ها گرفت و در ازایش قول داد تغییراتی در مدیریت ها داشته باشد. پس از جام جهانی اما تغییرات در فدراسیون لحاظ نشد.

در نزدیکی جام ملت های آسیا دوباره فدراسیون فوتبال پول کم آورد و دست به دامان وزیر شد. این بار فدراسیون فوتبال از نایب رئیس بانوان گرفته تا دبیر کل و نایب رئیس دوم را عوض کرد و بودجه مربوط به جام ملت های آسیا را گرفت. همه چیز بین فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش به خوبی و خوشی پیش می رفت. مخصوصا که کفاشیان گزینه های مورد نظر وزیر از جمله اسدی را انتخاب کرده بود. اما آخرین انتخاب کفاشیان برای نایب رئیس فدراسیون فوتبال، کام وزیر را تلخ کرد.

کفاشیان، محمود اسلامیان، دوست قدیمی اسحاق جهانگیری را به عنوان نایب رئیس انتخاب کرد. پدر ورزش اصفهان که زمزمه هایی برای حضورش در پست وزارت ورزش در دوره آینده وجود دارد. این انتخاب یک پل ارتباطی جدید میان فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش به تیره ترین دوره خود برسد. فدراسیون از جلسات بودجه حذف شد. کفاشیان در روز پایانی اسفند اعلام کرد؛ کی روش استعفا داده است.


کی روش یا فِیک روش؟!



فشار، فشار رسانه ای!

مردم کی روش را دوست دارند. نشان به آن نشان که رقم قرارداد میلیاردی اش فاش می شود و باز بالای 80 درصد در برنامه نود به ماندن او رای می دهند. این، برای کفاشیان که بازیگری قابل است، برگ برنده محسوب می شود. کفاشیان از این کارت خود استفاده بهینه کرد و در شرایطی که اسدی حرف هایی به کی روش زده بود، ماجرای جدایی سرمربی تیم ملی را پیش کشید.

طبیعی نیست که کسی در مورد جلسه خصوصی کفاشیان و کی روش چیزی بداند. آمار در جلسه ای که این دو نفر در روزهای پایانی سال 93 داشته اند، حتما در مورد مشکلات مالی تیم ملی حرف زده شده. کارلوس کی روش هدف صعود به مرحله حذفی جم جهانی را دنبال می کند و برای این هدف امکاناتی خواسته است. به هرحال اگر امکانات را ندهند او هم به هدفش نمی رسد. اما اینها دلیل جدایی نمی شود.

دلیل جدایی اما می تواند 2 میلیارد بدهی مالیاتی قرارداد کی روش باشد که به عهده فدراسیون فوتبال است و فدراسیون پولی در بساط ندارد که بدهد. اما اگر ماجرای مالیات رسانه ای شود، فدراسیون فوتبال متهم می شود. جداشدن کی روش اما اتهام را از فدراسیون هم بر می دارد. کی روش آواز جدایی سر داد و خیلی از مردم به صفحه اینستاگرام رئیس جمهور هجوم بردند و از او خواستند تا کی روش در ایران بماند. هرچند که حسن روحانی علاقه ای ندارد که مانند دولت قبل به سرمربی تیم ملی پاسخ بدهد، اما هجمه رسانه ای و مردم بالاخره کار خودش را کرد و توجه دولت به فدراسیون فوتبال جلب شد.


کی روش یا فِیک روش؟!



حضور رئیس حراست وزارت ورزش در جلسات کفاشیان و کی روش نشان دهنده همین اهمیت تیم ملی برای دولت است؛ نماینده ای که در جلسات قول داد همه مشکلات مالی تیم ملی بی کم و کاست حل شود و مالیات و هزینه اردوها هم پرداخت شود. حالا کفاشیان و کی روش پس از یک ماه هر دوبرنده شده اند؛ برنده بازی ای که در آن بودجه فدراسیون را از وزارت ورزش گرفته اند.

درست یا غلط بودن این ماجرا خود یک گزارش دیگر است که چطور می شود یک فدراسیون این طور بودجه اش را بگیرد و یک وزارتخانه همه آدم های فدراسیون را انتخاب کند. اما به هرحال آنچه پس از یک ماه به دست آمد، این بود که کی روش از اول هم قصد جدایی نداشت، چون نمی توانست، اما او و کفاشیان توانستند بودجه تیم ملی را با این روش به دست بیاورند؛ کاری که بعید است مردم هم از آن ناراضی باشند.








تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن