تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798720969




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران: سالانه 2 میلیون نفر با موادغذایی ناسالم می‌میرند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران:
سالانه 2 میلیون نفر با موادغذایی ناسالم می‌میرند
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیش از 200 نوع بیماری از اسهال تا سرطان و وقوع سالانه حدود 2 میلیون مورد مرگ ناشی از مواد غذایی ناسالم خصوصا در بین کودکان است.

خبرگزاری فارس: سالانه 2 میلیون نفر با موادغذایی ناسالم می‌میرند



به گزارش خبرگزاری فارس، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران مهدی فرزاد کیا گفت: سلامتی موهبتی الهی است که در سایه آن زندگی شیرین و پر نشاط می شود.
فرزادکیا، رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و استاد گروه مهندسی بهداشت محیط به مناسبت هفته سلامت اظهار داشت: سلامتی موهبتی الهی است که در سایه آن زندگی شیرین و پر نشاط می شود. بی شک حق تمام آحاد جامعه است که از زندگی سالم و رفاه اجتماعی برخوردار شوند. سلامتی از ابعاد گوناگون و گسترده ای نظیر سلامت روان، سلامت محیط، سلامت غذا و ... تشکیل شده است که دستیابی به هر یک از این مقوله ها نیازمند اقدامات اساسی همچون: سیاستگذاری، برنامه ریزی، عملیات اجرایی، کنترل و نظارت توسط دستگاه های ذیربط می باشد.
فرزادکیا افزود: سازمان جهانی بهداشت همه ساله با توجه به مسایل و مشکلات عمده مبتلابه بهداشت عمومی در دنیا، محورهای خاصی از سلامت را مورد تاکید قرار داده و توجه مسئولان و مردم را به اهمیت و اجرای آن معطوف می‌دارد.
وی ادامه داد: این سازمان با توجه به بروز بیش از 200 نوع بیماری از اسهال تا سرطان و وقوع سالانه حدود 2 میلیون مورد مرگ ناشی از مواد غذایی ناسالم خصوصاً در بین کودکان، در سال 2015 شعار "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" را انتخاب کرده است.

استاد گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: زنجیره تولید مواد غذایی از گستردگی و پیچیدگی زیادی برخوردار است. صنایع کشاورزی، دامداری، پرورش طیور و آبزیان، بسته بندی و حمل و نقل، نگهداری و ذخیره سازی، توزیع، عرضه و فروش و در نهایت مصرف مواد غذایی، امروزه حلقه‌های اصلی این زنجیره را تشکیل می دهند.
وی تصریح کرد: متأسفانه در بسیاری از موارد انگیزه دستیابی به مواد غذایی بیشتر، مدیریت این صنعت را با چالش های بزرگی نظیر کاربرد گسترده کودهای شیمیایی، سموم آفت کش، هورمون ها، آنتی بیوتیک ها، مواد نگهدارنده و افزودنی های غیر مجاز مواجه کرده است. وی گفت: یافته های علمی موید این واقعیت است که این موارد در سال های اخیر به شدت سلامت مصرف کنندگان مواد غذایی را به خطر انداخته، مسمومیت ها و مرگ و میرهای زیادی را در پی داشته است. فرزادکیا خاطرنشان کرد: نامگذاری هفته سلامت در سال 94 از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه با شعار«ایمنی غذا؛ از مزرعه تا سفره» با هدف کنترل و نظارت هر چه بیشتر دستگاه های اجرایی و نظارتی بر کیفیت مواد غذایی از تولید تا مصرف و به منظور تامین و ارتقا سطح سلامت مردم انجام شده است. لزوم همکاری بین بخشی در حوزه سلامت احمد جنیدی جعفری با اشاره به هفته سلامت، گفت: بخش سلامت، طی چندین دهه، دریافته است که سهم مهمی از تامین سلامت وابسته به سیاست‌‌ها و فرآیند‌هایی است که از بیرون حوزه سلامت سرچشمه می‌گیرند و تاریخچه مهمترین پیشرفت‌های حوزه سلامت نیز این نظر را تایید می‌کند.
وی افزود: رویکرد مطلوب به سلامت را به شیوه‌های متعددی توضیح داده‌اند، از جمله اینکه اقدامات بین‌بخشی برای سلامت، سیاست بهداشت همگانی و به‌تازگی، سلامت در تمام سیاست‌‌ها، حکمرانی برای سلامت و در راستای عوامل موثر بر سلامت. حکمرانی برای سلامت، همکاری بین بخش سلامت و سایر بخش‌ها (از بخش‌های خصوصی و دولتی گرفته تا شهروندان) را ترویج می‌کند. این امر مستلزم مجموعه‌ای از سیاستگذاری‌ها است که بتوانند هم‌افزایی داشته باشند. وی افزود: سیاست‌هایی که بسیاری از آنها به سایر بخش‌ها (جز بخش سلامت) و بخش‌های بیرون از حکومت مربوط می‌شود و باید از طریق ساختارها و ساز و کارهای مناسب حمایت شود تا زمینه را برای مشارکت فراهم کند. .
جنیدی همچنین در خصوص سلامت و سبک زندگی ایرانی- اسلامی(عنوان دومین روز هفته سلامت) اظهار داشت: سبک زندگی مجموعه ای از عادات و رفتارهای زندگی است که مسیرحرکت انسان را به سمت پیشرفت و تعالی مشخص می کند و از آنجا که دین مبین اسلام به عنوان کامل ترین دین و جامع ترین دستورات زندگی با سعادت برای انسان از طرف پیامبر گرامی اسلام (ص) ابلاغ شده است، شامل آموزه‌های بسیاری در زمینه سلامت جسمی،‌ روانی و اجتماعی و معنوی است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: این اصول در کشور ما ‌با فرهنگ غنی ایرانی و تجارب ارزشمند نیاکان ما آمیخته شده و یک سلسله اصولی را رقم زده است که با استفاده از آنها می‌توان سلامت جسمی و روانی را تضمین کرد. از آنجا که انسان سالم، محور توسعه پایدار و جامعه سالم است رعایت اصول سبک زندگی سالم از طرف آحاد جامعه بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: رعایت اصول بهداشت فردی،‌ توجه ویژه به سلامت معنوی و ارتباط مناسب با ایزد یکتا،‌ رعایت اصول سلامت تغذیه ای و استفاده مناسب از شیوه‌های تغذیه سالم در زندگی،‌ پرهیز از رفتارهای پرخطر و پرهیز از مصرف دخانیات و مواد مخدر،‌ توجه ویژه به تحرک بدنی و فعالیت های فیزیکی در جامعه، ‌ایجاد فضای آرام و سلامت روانی و پرهیز از گسترش استرس، هیجان و عصبانیت در جامعه،‌ توجه  ویژه به بنیان و کیان خانواده و تأکید بر سلامت روانی خانوادها و ترویج فرهنگ مناسب ایرانی، ‌اسلامی در امر ترغیب و تشویق جوانان به ازدواج مناسب و تاکید بر فرزند آوری، از جمله مواردی هستند که می توانند نقش اساسی در گسترش فرهنگ سلامت مبتنی بر آموزه های ایرانی و اسلامی داشته باشند. جنیدی ادامه داد: برنامه ریزی برای ترویج فرهنگ اسلامی در آموزش سلامت به خانواده‌ها با استفاده مناسب از رسانه های ارتباط جمعی از جمله اینترنت، ‌ماهواره،‌ موبایل و ...، جلوگیری از گسترش فرهنگ تجمل گرائی و مصرف گرائی و همین طور جلوگیری از فرهنگ بی بند و باری و گسترش ابتذال در جامعه،‌ برنامه ریزی مناسب برای پر کردن اوقات فراغت جوانان با آموزش مناسب سبک زندگی سالم ایرانی، اسلامی با استفاده از روشهای نوین آموزش سلامت و نرم افزارهای مرتبط با این موضوع ازدیگر عواملی است که می توانند نقش اساسی در گسترش فرهنگ سلامت مبتنی بر آموزه های ایرانی و اسلامی داشته باشند. انتهای پیام/
 

94/02/06 - 16:36





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن