تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 21 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دو خصلت است كه هيچ كار خوبى بالاتر از آن دو نيست : ايمان به خدا و سود رساندن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1822034906




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- فضای گفت وگو با ناشران خارجی در نمایشگاه کتاب ایجاد شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فضای گفت وگو با ناشران خارجی در نمایشگاه کتاب ایجاد شده است تهران-ایرنا- مدیر بخش اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب، گفت: نخستین بار در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران فضاهایی برای بحث و تبادل نظر با ناشران خارجی ایجاد شده است.


امیرمسعود شهرام نیا روز شنبه در حاشیه بازدید اهالی رسانه از فضای نمایشگاهی و روند برپایی بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اظهار کرد: بخش زیادی از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به تشکل ها با محوریت تعاونی ناشران و کتابفروشان سپرده شده و با توجه به اصل واگذاری امور نمایشگاهی به تشکل ها، این واگذاری ها نسبت به سال گذشته مناسب تر شده است.
وی افزود: این نمایشگاه یکی از پرجمعیت ترین و پرمخاطب ترین نمایشگاه های کتاب دنیا بوده و این امر یکی از نقاط قوت به حساب می آید.
شهرام نیا با اشاره به تعداد بالای ناشران، مخاطبان و فعالان نمایشگاهی، گفت: این تعداد آمار بازدیدکننده، بهبود کیفیت نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را می طلبد.
قائم مقام بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ادامه داد: امسال برای نخستین بار فضای پنج هزار متری در رواق شرقی مصلی امام خمینی (ره) به این رویداد فرهنگی اختصاص داده شده است.
وی با اشاره به این که در حوزه رفاهی، محوریت را مردم قرار داده ایم گفت: سعی داریم امکانات بهتری را در اختیار بازدید کنندگان این نمایشگاه قرار دهیم.
مدیر بخش اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ادامه داد که حجم عملیات اجرایی بسیار گسترده است و برپایی و جمع آوری یک شهرک نمایشگاهی در یک ماه کار ساده ای نیست.
وی افزود: در نمایشگاه بیست و هشتم، در مجموع 130 هزار متر مربع فضا داریم که 55 هزار متر آن مسقف بوده و به شبستان و رواق شرقی محدود می شود.
قائم مقام و معاون اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تصریح کرد: تلاش شده تا در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران توجه بیشتری به فراهم کردن امکانات مورد نیاز مردم و بازدیدکنندگان شود.
شهرام نیا ادامه داد: کار احداث سالن های نمایشگاهی به صورت کامل به اتمام رسیده است.
معاون اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: هم اکنون اختصاص غرفه ها به ناشران تمام شده و ناشرانی که غرفه های خودساز دارند؛ تجهیز غرفه های خود را آغاز کرده اند و ناشران دیگر نیز به مرور غرفه های خود را دریافت خواهند کرد.
شهرام نیا با بیان این که ما سعی داشتیم بهترین امکانات را برای غرفه داران تأمین کنیم گفت: 40 درصد فضای نمایشگاهی مصلی امام خمینی (ره) از قبل به نمایشگاه ساختمان اختصاص داده شده بود که از هشتم اردیبهشت که نمایشگاه ساختمان به پایان می رسد، این فضا نیز برای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تجهیز می شود.
قائم مقام بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران افزود: از 12 اردیبهشت ماه به بعد همه فضای نمایشگاهی مصلی تهران به نمایشگاه کتاب اختصاص پیدا می کند.
وی در بخش دیگری گفت: ما در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شش سرای اصلی از جمله سراهای اهل قلم، گفت وگو، اهل قلم کودک و نوجوان و بین الملل را تعبیه کرده ایم.
شهرام نیا با بیان این که بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تفاوت های چشمگیری با دوره های قبلی خواهد داشت گفت: عملیات ساختمانی مصلی امام خمینی(ره) ادامه دارد و امسال بخشی از رواق شرقی برای استفاده نمایشگاه کتاب آماده شده و در اختیار قرار گرفته است.
وی با اشاره به امتیازهای در اختیار قرار گرفتن بخشی از رواق شرقی مصلی، گفت: هرچند که فضای رواق متراژ وسیعی را در اختیار ما نمی گذارد، اما علاقمند بودیم که بخش کودک را در آن قرار دهیم و هم اکنون بخش های ناشران دیجیتال، کارنامه نشر و بخش جنبی در این بخش قرار گرفته است.
شهرام نیا افزود: بخش رواق شرقی مصلی، متراژ امکانات قابل توجهی را در اختیار ما قرار داده و راه های دسترسی تازه ای را برای بازدیدکنندگان ایجاد کرده است.

** استقرار سه هزار و 500 دستگاه کارت خوان
حسین صفری دبیر اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز در برنامه بازدید خبرنگاران از محل بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: در هر دوره نمایشگاه یک سری تغییرات جدی داریم و عملیات اجرایی بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز از اسفندماه سال گذشته با احداث سالن گمرک نمایشگاه به عنوان گمرک اصلی آغاز شد.
وی ادامه داد: امسال در حوزه زیرساخت نمایشگاه اتفاقات خوبی افتاده و وزارت نیرو نیز همکاری های لازم برای برق رسانی ایمن تر به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران انجام داده است.
صفری با بیان این که سه هزار و 500 دستگاه کارت خوان به ناشران و غرفه داران تعلق می گیرد و هماهنگی بانک عامل در این خصوص انجام شده است، گفت: در حوزه رفاهی محوریت اصلی ما مردم هستند و اگر چه آمدن ما به مصلی تهران کارهای اجرایی را سخت تر می کند، اما احساس می کنیم دسترسی مردم به این نقطه شهر راحت تر است.
دبیر اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تصریح کرد: امسال امکانات ویژه ای را به افراد ناتوان جسمی اختصاص داده ایم و به دنبال هماهنگی های لازم با مترو برای تسریع رفت و آمد بازدید کنندگان به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران هستیم.
وی افزود: فضایی را که در سال های گذشته به سالن یاس و کارنامه نشر اختصاص داده شده بود امسال به یکی از راه های دسترسی مردم به نمایشگاه تبدیل کرده ایم.
صفری ادامه داد: امسال هفت هزار متر مربع فضا به سالن های آموزشگاهی و چهار هزار و 700 متر مربع فضا به بخش کودک و سالنی نیز به سازمان ها و نهاد های فعال در حوزه کتاب اختصاص یافته است.
دبیر اجرایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تصریح کرد که امسال دستورالعمل خاصی برای غرفه های خودساز اختصاص یافته تا از فضای موجود نهایت استفاده را ببرند.
وی افزود: هم اکنون نیز مؤسسه انتشارات قدیانی به عنوان اولین ناشر، غرفه خود را تجهیز کرده است.
صفری در بخش دیگری گفت: هم اکنون محموله کتابهای کشور های سوریه و اردن به بخش گمرک نمایشگاه رسیده و محموله کشور های دیگر نیز ارسال شده که هنوز به دست ما نرسیده است.
وی در بازدید اهالی رسانه از فضای نمایشگاهی بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران با بیان این که یکی از مشکلات نمایشگاه در سال های گذشته همواره نبود تهویه مناسب برای بخش های متعدد نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بوده است گفت: با توجه به این که در فضای باز امکان ایجاد تهویه نداریم؛ سعی شده تا امسال از باد های موسمی استفاده بهینه کرده و ساختار بخش های کودک و دانشگاهی را به گونه ای بچینیم که تهویه مناسب انجام گیرد.
صفری در بخش دیگری از این بازدید به خبرنگاران گفت: با توجه به تجربیات سال های گذشته مسیر متروی شهید بهشتی به نمایشگاه کتاب که همواره مسیر اصلی نمایشگاه بوده به امکانات اطلاع رسانی و رفاهی مجهز شده است.
وی همچنین از ارسال کارت دعوت و هدایای نمادین برای همسایگان نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: از اهالی منطقه به دلیل مشکلاتی که در این ایام متحمل می شوند عذرخواهی شده است.
محمود آموزگار سخنگوی شورای سیاست گذاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز در این بازدید، گفت: بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاهی متفاوت خواهد بود و همه مسئولان برگزاری آن با همدلی و همراهی خاصی سعی در برگزاری هرچه بهتر این نمایشگاه داشته اند.
اهالی رسانه به همراه مهدی جعفری مسئول بخش روابط عمومی، مسعود شهرام نیا قائم مقام، حسین صفری مدیر اجرایی و محمود آموزگار سخنگوی شورای سیاست گذاری بیست و هشتم، از فضای نمایشگاهی در مصلی تهران بازدید کردند.
بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفت و گو با جهان» از تاریخ 16 تا 26 اردیبهشت ماه 1394 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.
فراهنگ**1497**9022**1027



05/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن