واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دو خبر اجتماعی از رودسر رشت - ایرنا - مجری طرح تفکیک پسماند رحیم آباد رودسر از تولید متوسط پنج و نیم تن زباله خانگی در این شهر خبر داد و گفت: از این میزان بیش از 40درصد آن قابلیت طرح تفکیک و بازیافت دارد.
به گزارش ایرنا، فرشید کریمی روز شنبه در جریان اهدای کارت سفیر محیط زیست در مدرسه شهید زکی پور این شهر افزود: تلاش داریم با توسعه، ترویج و گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی با اجرای دقیق طرح تفکیک پسماند خشک این میزان زباله را به کمتر از دو تن در این منطقه کاهش دهیم و این مستلزم عزم و اراده جمعی همگانی است.
وی در ادامه از توزیع 500عدد بروشور ،کتاب و کارتن پلاست های مخصوص کاغذ در ادارات و مدارس شهر رحیم آباد خبر داد و اظهار کرد: اجرای این طرح می تواند در آگاهی بخشی و روشنگری افکار عمومی در زمینه حفظ محیط زیست ،بهبود اقتصاد و صرفه جویی در مصرف انرژی کمک شایانی نماید.
مجری طرح تفکیک پسماند رحیم آباد از توزیع 350عدد کارت سفیر محیط زیست در سطح مدارس این شهر خبر داد و گفت: این کارت امروز بصورت نمادین در مدرسه شهید زکی پور رحیم آباد و در ادامه در سایر مدارس این شهر توزیع خواهد شد و دانش آموزان می توانند در مورد اهمیت محیط زیست در خانه و جامعه به مردم یاد آوری کنند.
شایان ذکر است؛ برنامه یادشده به مناسبت روز زمین پاک و هفته سلامت برگزار شد.
شهر رحیم آباد از توابع رودسر با حدود سه هزار خانوار جمعیت در فاصله 15کیلومتری مرکز این شهرستان در شرق گیلان قرار دارد.ک/2
********
رودسر - مدیر شبکه بهداشت و درمان رودسر ظهر امروز (شنبه) در جریان برپایی سفره سلامت در مرکز بهداشتی، درمانی چابکسر این شهرستان بر لزوم استفاده و بهره مندی همه آحاد جامعه از غذاهای سنتی، محلی و پرهیز از مصرف غذاهای فست فودی تاکید کرد و گفت: این امر بی تردید سلامتی انسان را تامین و تضمین خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، دکتر ایرج صنعتکار با مهم دانستن اهمیت غذاهای محلی و ترجیح آن بر غذاهای فست فودی مهم ترین مشخصه غذاهای محلی را در طبیعی بودن آن دانست و بیان کرد: اگر می خواهیم به سطح سلامت جامعه ارتقا ببخشیم و خود را از بیماری ها مصون و محفوظ نگه داریم باید غذاهای سنتی و محلی را در جامعه توسعه و گسترش دهیم و همه باید در این زمینه احساس مسوولیت کنند.
وی یادآور شد: استفاده از غذاهای فست فودی علاوه بر افزایش وزن و چاقی سبب بروز بیماری های قلبی، عروقی و فشار خون می شود که مصرف این گونه غذاها سلامتی انسان را با مخاطرات جدی همراه خواهد ساخت.
صنعتکار در مورد برپایی سفره سلامت در محل مرکز بهداشتی ، درمانی چابکسر، این کار را اقدامی مناسب در جهت توسعه و نهادینه کردن غذاهای سنتی در جامعه ذکر کرد و افزود: در راه اندازی سفره سلامت انواع غذاهای بومی، محلی همچون پلاسرتره ، میزرا قاسمی، بادمجان کباب، ترش تره، باقلا قاتوق، آب قوره (هلو آبه )، کوکو ، مرغ، دوآب، عدس پلو، سفید پلو، سبزی پلو در معرض دید قرار گرفت.
به گفته وی، در برپایی سفره سلامت 24نفر از رابطین بهداشتی ،11بهورز و پنج نفر از همکاران مرکز بهداشتی، درمانی چابکسر در تهیه و پخت آن مشارکت داشتند.
هفته سلامت با عنوان ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره امسال از یکم اردیبهشت آغاز و تا هفتم اردیبهشت ماه جاری ادامه خواهد داشت.
در مراسم برپایی سفره سلامت در چابکسر رودسر جمعی از مسوولان شهرستان رودسر و بخش چابکسر حضور داشتند.
چابکسر از توابع رودسر در 100کیلومتری شرق مرکز استان گیلان قرار دارد.ک/2
3019/ 6158
05/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]