تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852243116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- متولی پروژه های سرنشین دار فضایی، پژوهشگاه هوافضا است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم: متولی پروژه های سرنشین دار فضایی، پژوهشگاه هوافضا است تهران- ایرنا-رییس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت:مباحث مربوط به علوم و اکتشافات فضایی در کشور نیازمند یک متولی است و با توجه به نظر اکثریت کارشناسان و نخبگان فضایی کشور و همینطور که در نخستین جلسه مرکز ملی فضایی تاکید شد، این متولی باید پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم باشد.


به گزارش ایرنا از پژوهشگاه هوافضا، دکتر فتح الله امی در نخستین جلسه شورای سیاست پژوهی مرکز ملی فضایی با اعلام این مطلب از ادامه برنامه های پژوهشگاه هوافضا در زمینه اکتشافات فضایی و برنامه های سرنشین دار خبر داد.
وی ادامه داد:در نخستین جلسه سیاست پژوهی مرکز ملی فضایی که به درخواست اینجانب و دعوت رییس محترم مرکز ملی فضایی، دکتر جهانگیر جدی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با موضوع بحث و بررسی پیرامون سیاست های کشور در حوزه اعزام فضانورد برکزار شد، کارشناسان و نخبگان فضایی کشور اذعان داشتند که این موضوع بایستی در پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم ادامه پیدا کند.
وی اظهار داشت: در این جلسه پیشینه عملکرد پژوهشگاه هوافضا در زمینه اکتشافات فضایی و به خصوص پروژه های سرنشین دار طی یک گزارش ارائه و اعلام گردید که توانمندی های کافی جهت ادامه فعالیت در این حوزه وجود دارد.
امی خاطرنشان کرد: موضوع اصلی مورد بحث در زمینه پروژه اعزام انسان به فضا زمان بندی این پروژه است و با توجه به اینکه در سندجامع توسعه هوافضای کشور یکی از اهداف کلان حوزه فضایی انجام ماموریت های سرنشین دار و قرار دادن انسان در مدار اعلام شده است، فعالیت در این زمینه را ادامه خواهیم داد.
وی با اشاره به لزوم حمایت دولت و ایجاد همکاری های بین المللی در زمینه انجام ماموریت های سرنشین دار فضایی گفت: در سند جامع توسعه هوافضای کشور نیز به وضوع به انجام این برنامه با همکاری های بین المللی تاکید شده و با توجه به اتفاقات خوبی که در زمینه همکاری های بین المللی در حال رخ دادن است، این مهم دور از دسترس نیست.
رییس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پروژه های سرنشین دار فضایی پیچیده و هزینه بر هستند ولی با تدابیری که ما در پژوهشگاه هوافضا داریم و به امید خدا با همکاری هایی که در آینده صورت خواهد گرفت در مدت زمان کارشناسی شده و با هزینه های معقولی این ماموریت را در چندین مرحله انجام خواهیم داد.
وی در همین زمینه گفت: اکنون بحث اعزام فضاپیمای سرنشین دار به زیر مدار و ارتفاع حدود ١٢٠ کیلومتری مطرح است، نه مدار.
امی افزود: طبق تعاریف بین المللی مرز هوا و فضا حدود ١٠٠ کیلومتری از سطح زمین قرار گرفته و اگر یک وسیه از این مرز عبور کند به فضا و زیر مدار رفته است.
رییس پژوهشگاه هوافضا گفت: اکنون کارشناسان پژوهشگاه هوافضا در زمینه ارسال کاوشگرهای فضایی به زیر مدار تجربه بسیار خوبی دارند و قطعا از این ظرفیت در انجام پروژه های آتی استفاده خواهد شد.
امی با اشاره به این که فناوری فضایی جدای از برد تبلیغاتی که دارد، بسیار کاربردی است، گفت: فناوری فضایی می تواند برای مردم رفاه و امنیت ارمغان بیاورد و از طرفی پیشران سایر فناوری ها نیز است و در ایجاد اقتدار و غرور ملی نیز نقش بسزایی داشته باشد.
وی افزود: اکنون راکت های کاوش فضایی نیز کاربردهای بسیار گسترده ای به جز انجام ماموریت های زیستی دارند و می توان از این کاربردها بهره برد.
رییس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم گفت: رویکرد کلی ما در پژوهشگاه هوافضا کاربردی است و به فناوری فضایی به عنوان ابزاری جهت تبلیغات و نمایش سیاسی استفاده نخواهیم کرد.
وی افزود: تصمیم گیری در زمینه انجام پروژه های سرنشین دار و اعزام فضانورد باید به شکل کاملا منطقی و با توجه به نیازهای کشور و در مدت زمان معقول انجام شود.
دکتر امی گفت: در هر صورت مباحث مربوط به علوم و اکتشافات فضایی در کشور نیازمند یک متولی است و با توجه به نظر اکثریت کارشناسان و نخبگان فضایی کشور و همینطور که در نخستین جلسه مرکز ملی فضایی تاکید شد، این متولی باید پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم باشد.
وی گفت: در صدد هستیم تا با ایجاد ارتباطات با نهادهای فضایی دیگر و دانشگاه های کشور که متاسفانه این تعامل در گذشته وجود نداشت، بتوانیم همکاری های مناسبی در تمامی حوزه های هوافضایی داشته باشیم و امیدواریم هم افزا عمل کنیم.
رییس پژوهشگاه هوافضا گفت: مرکز ملی فضایی می تواند نقش بسیار خوبی در ایجاد هم افزایی و ممانعت از موازی کاری ها داشته باشد و همانطور که در حکم رییس جمهور محترم آمده این مرکز می بایست به سیاست گذاری، برنامه ریزی، تصمیم سازی برای دولت و مراجع ذیربط و هماهنگی نهادهای مرتبط با استفاده از ظرفیت های قانونی موجود بپردازد.
وی افزود: ایده تشکیل چنین مرکزی که نقش یک آژانس فضایی دارد را مدت ها قبل در جلسات خصوصی با مسوولان وقت مطرح کردم و خوشبختانه با تدبیر دولت این مرکز اکنون فعالیت خود را آغاز کرده است.
در نخستین روز اردیبهشت ماه 1394، با حضور رییس مرکز ملی فضایی در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شد.
در این نشست که صاحب نظران، نخبگان، و مسوولان فضایی کشور به دعوت دکتر جهانگیر جُدَی رییس مرکز ملی فضایی معاونت علمی حضور داشتند، موضوع سیاست های فضایی کشور در زمینه ماموریت های سرنشین دار فضایی، مورد بحث، بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
در این جلسه سوابق پژوهشی و مطالعات انجام شده پیشین، بررسی و گزارش وضعیت کنونی ارائه شد.
مرکز ملی فضایی با هدف هماهنگی، سیاستگذاری، برنامه ریزی و نظارت با استفاده از ظرفیت های قانونی مربوط به مراکز عالی تحقیقاتی و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه در حوزه فضایی کشور، زیرنظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شد.
علمی(1)**9190**1440



05/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن