تبلیغات
تبلیغات متنی
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852146040
5هزار نیروی تربیتشده دوران احمدینژاد در صف نامزدی انتخابات مجلس
واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: ایلنا: آقای احمدینژاد هشت سال رئیس دولت بودهاند طبیعتا در دوران ایشان چه در سطح ستادهای دولت یعنی وزارتخانهها و چه در سطح صف دولت یعنی استانداریها، مجموعهای نزدیک به پنج هزار مدیر ارشد از طرف ایشان تربیت شدهاند.حالا اگر این افراد تصمیم بگیرند در حوزههایی که مقبولیت اجتماعی دارند وارد عرصه انتخابات شوند...
آفتاب نوشت: چند وقتی است که تحرکات انتخاباتی شروع شده و با وجود کتمان از طرف برخی گروهها اما جنب و جوش انتخاباتی در آنها دیده میشود. در کنار تلاش جریان اصولگرایی برای رسیدن به اجماع بهخصوص با جبهه پایداری، اخباری از تحرکات حامیان و نزدیکان احمدینژاد نیز به گوش میرسد. مسئلهای که عبدالرضا داوری از حلقه نزدیکان به احمدینژاد درباره نزدیکان رئیس دولت نهم و دهم آن را منکر میشود اما از طرف حامیان او این فعالیت را طبیعی عنوان میکند. در ادامه گفتوگوی آفتاب با داوری را میخوانید:
برخی مطرح میکنند سفر احمدینژاد به مشهد و سفرهایی از این دست جنبه انتخاباتی دارد، این واقعیت دارد؟
فعالیت آقای احمدینژاد بر روال سابق است. به هر حال ایشان هرچند وقت یک بار برای زیارت به مشهد میروند و طبیعتا در این سفرها جمعی از هوادارن با ایشان ملاقات میکنند. این دیدارها از پایان دوران ریاست جمهوری به طور مستمر وجود داشته است. اما اینکه بخواهند از این نوع برنامهها تلقی انتخاباتی کنند نه اصلا به این شکل نیست. ایشان نه اراده معطوف به قدرت دارند، و نه خودشان و اطرافیان و مجموعهای که با ایشان کار میکنند برنامهای برای مجلس دهم دارند.
*اما اخباری مبنی بر شروع فعالیت انتخاباتی طرفداران و نزدیکان احمدینژاد منتشر شده است.
دو موضوع را باید از هم تفکیک کنیم، آقای احمدینژاد هشت سال رئیس دولت بودهاند طبیعتا در دوران ایشان چه در سطح ستادهای دولت یعنی وزارتخانهها و چه در سطح صف دولت یعنی استانداریها، مجموعهای نزدیک به پنج هزار مدیر ارشد از طرف ایشان تربیت شدهاند. دولت آقای روحانی همه این افراد را از صحنه خارج کرده است، حالا اگر این افراد تصمیم بگیرند در حوزههایی که مقبولیت اجتماعی دارند وارد عرصه انتخابات شوند این متفاوت است با اینکه بخواهیم یک برنامه انتخاباتی را منتسب کنیم به آقای احمدینژاد. ایشان از دل جریان اصولگرا یک جریان مدیریتی را پرورش دادهاند. شما به سابقه برخی از افراد قبل و بعد از دولت آقای احمدینژاد نگاه کنید مثلا آقای سعید جلیلی، ایشان قبل از دولت آقای احمدینژاد در ردههای میانی وزارت خارجه کار میکرد بعد از دولت تا سطح دبیر شورای عالی امنیت ملی و کاندیدای ریاست جمهوری مطرح شد. این فرایند را دولت آقای احمدینژاد تسهیل کرد، همین طور آقای پرویز فتاح، ستار هرندی، باقری لنکرانی و....
آقای احمدینژاد دوران خود یک سابقه و رزومه اجرایی برای جریان اصولگرا درست کردند که قبلا جریان اصولگرا فاقد آن بود. زیرا هیچ وقت قبل از دولت آقای احمدینژاد اصولگرایان در دولت دست بالاتر نداشتهاند. بنابراین ایشان یک فرصتی برای جریان اصولگرا ایجاد کرد تا یک شبکه مدیریتی جدید به جامعه معرفی شود. حالا این شبکه مدیریتی از دولت بیرون است و اگر تصمیم بگیرند که برای فضای مجلس فعالیت کنند این یک امر طبیعی و بدیهی است. خود مجموعه نزدیک به آقای احمدینژاد یعنی افرادی که از نزدیک با ایشان کار میکنند، مطلقا ارادهای برای بازیگری و نقش آفرینی در انتخابات دهم، ندارد و نخواهد داشت. این تنها یک ادعا نیست شما در آینده این موضوع را به وضوح خواهید دید.
*اما آن شبکه مدیریتی که از آن صحبت شد باید به وسیله فرد یا گروهی اداره شود؟
انتخابات در ایران یک پدیده کاملا غیرمتمرکز است. بیشتر مناطق انتخاباتی ما نمایندگان یک یا دو نفره دارند. ما فقط چند شهر بزرگ داریم که بیشتر از ۵ تا ۶ نماینده دارند. این شبکه مدیریتی به شکل طبیعی فعال خواهد بود و از این پنج هزار نفر اگر ۱۰ درصد از آنها هم به صحنه بیایند حدود ۵۰۰ نفر میشوند و میتوانند معادلات مجلس را تغییر دهند. اگر این شبکه منطبق با آرمانها و مطالبات مردم حرکت کند و به همراه جریان اصولگرایی در کنار هم تحلیل درست انتخاباتی داشته باشند و در دام انتخاباتی جناح اصلاحطلب و نزدیک به دولت نیفتند که بخواهند در ادامه برنامه انتخابات سال ۹۲ براساس برنامه سازش مقاومت عمل کنند؛ به نظر من به راحتی میتوانند ۱۵۰ نماینده در مجلس داشته باشد. توجه داشته باشید که این مدیران در مناطق دور افتاده کشور خدمات مدیریتی ارزندهای داشتهاند و مردم از آنها خاطرات شیرینی دارند. همان طور که گفتم آقای احمدینژاد در این روند دخالتی نخواهد داشت چون این مدیران از طرف این دولت حذف شده و مورد اتهام قرار گرفتهاند برای نقش آفرینی حتما به صحنه خواهند آمد.
*می گویید این افراد تربیت شده احمدینژاد هستند. پس حامی و زیر مجموعه ایشان به حساب میآیند؟
بله طبیعی است. اینها رشد اجتماعی، سیاسی و اداری خود را مرهون اعتماد آقای احمدینژاد هستند. حالا این شبکه میتواند در معادلات انتخاباتی مجلس دهم خیلی قوی موثر باشد. این فرصت را به نظر من جریان اصولگرا هیچ زمانی در این سطح نداشه است. جریان اصولگرا قبل از دولت نهم و دهم حداکثر یا در مناصب میانی حضور داشت یا در مناصب رسانهای و مطبوعاتی و سیاسی ولی هیچگاه سابقه اجرایی برای مدیریت بخشهای مختلف کشور نداشتند. در واقع میتوانیم بگوییم که آقای احمدینژاد نه یک حضور مستقیم و از طریق این شبکه مدیریتی بلکه یک حضور نیابتی در انتخابات مجلس آینده دارند.
*این مجموعه اگر وارد شود مجزا عمل میکنند یا زیر مجموعه اصولگراها هستند؟
حتما این مجموعه در کنار جریان اصولگرا است. اصلا جریان اصولگرا و جریان آقای احمدینژاد در یک وحدت استراتژیک با هم قرار دارند. شاید در بعضی از تاکتیکها تفاوتهایی وجود داشته باشد اما در حفظ آرمانها و پیگیری ارزشهای انقلاب حتما این دو جریان با هم در وحدت استراتژیک است. همانطور که آقای باهنر هم در یک مصاحبه گفته بودند اصلا امکان تفکیک و جداسازی آقای احمدینژاد و حامیان ایشان از جریان اصولگرایی نیست. یکی از نقاط اتصال مهم این دو جریان همین شبکه مدیریتی بزرگ است که به عنوان واسط و کانال ارتباطی بین آقای احمدینژاد و اصولگرایان اقدام میکند.
*برخی اشخاص شاخص اصولگرا اصلا احمدینژاد را اصولگرا نمیدانند؟
اولا الان تعاریف کاملا دگرگون شده است. دوم افرادی که در جریان اصولگرا علیه آقای احمدینژاد صحبت میکنند به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسند. عمدتا هم با ایشان مشکل شخصی دارند نه مشکل فکری. نکته سوم اینکه بحث ما فراتر از جریان اصولگرا است. دغدغه آقای احمدینژاد جریان انقلاب است و کسانی که خود را اصولگرا میدانند طبیعتا بخشی از جریان انقلاب هستند اما تمامیت جریان انقلاب نیستند. در حالی که آقای احمدینژاد پیگیری همه آرمانهای انقلاب را مدنظر قرار دارد.
*یعنی احتمال دارد جریان فکری جدا از اصولگرا و اصلاحطلب زیرمجموعه احمدینژاد بهوجود آید؟
ایشان به اعتقاد من مهمترین موضوعی را که دنبال میکنند مسئله جریان انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی است. طبیعتا امروز نه جریان اصلاحطلب و نه اصولگرا نمیتوانند تمامیت گفتمان انقلاب اسلامی را نمایندگی کنند. اینجا آن تفاوتها دیده میشود. اعتقاد من بر این است که جریان اصولگرا هم سعی میکند خود را با تمامیت گفتمان انقلاب اسلامی تطبیق دهد.
*جریان فکری احمدینژاد را مجزا از جریان اصولگرا میدانید؟
مگر اصلاحطلب و اصولگرا جریان فکری مستقل دارند؟ اینها بیشتر گعدههای سیاسی هستند. اصلا جریان فکری به حساب نمیآیند. من از شما این سوال را میپرسم؛ آیا امروز اصلاحطلبها و اصولگراها برای اداره مدیریت اقتصاد کشور یک برنامه دارند که از آنها با عنوان جریان سیاسی یاد میکنید؟ اینها گعدههای سیاسی هستند و به اعتقاد من نمیتوانند در حوزه گفتمان جریانساز باشند. اتفاقا آقای احمدینژاد چون به سراغ گفتمان انقلاب اسلامی رفته است حتما در حوزه اجتماعی و فکری نسبت به این دو جریان میتواند دست بالاتری داشته باشد.
*و جریان احمدینژاد به عنوان گفتمان انقلاب یا جریان انقلاب شناخته میشود؟
بله همین طور است. جریان ایشان چیزی جدای از جریان فراگیر انقلاب اسلامی نیست همان جریان آقای احمدینژاد در درون این جریان در حال حرکت است. هرگروه و هر مجموعهای خود را بیشتر با جریان انقلاب تطبیق دهد طبیعتا با آقای احمدینژاد و آن مجموعه همگرایی بیشتری ایجاد میشود. به هیمن دلیل فکر میکنم چون جریان اصولگرا سعی میکند خود را به جریان انقلاب نزدیک کند اصولگرایان به آقای احمدینژاد به مراتب نزدیکتر هستند تا اصلاح طلبها.
*این موضوع که آقای احمدینژاد و جریان ایشان قصد نزدیکشدن به اصلاحطلبها را دارد درست است؟
اولا این موضوع برعکس بوده است؛ یعنی اصلاح طلبها در یک سال و اندی اخیر نمایندگانشان بعضا آمدهاند و با آقای احمدینژاد صحبت کردهاند. ایشان هیچ ارادهای برای ارتباط با آنها نداشته است. البته من به این انگیزه سیاسی نمیدهم به خاطر اینکه ایشان هشت سال رئیسجمهور بودهاند. کشور را در شرایط سخت تحریمها مدیریت کرده است، طرحهای بزرگ ملی را که در دولتهای قبل زمین مانده بود مانند طرح هدفمندی یارانهها اجرا کرده است. طبیعی است افرادی بیایند حتی از دولت فعلی و از نقطه نظرات ایشان آگاه شوند. اما اینکه تلاش کنند تا به اصلاح طلبها نزدیک شوند به این شکل نبوده است. هیچگاه از مسیر بند و بست با چهرهها وگروههای سیاسی حرکت نکردند، تلاش ایشان زمانی معنا مییابد که اراده معطوف به قدرت وجود داشته باشد. یا بخواهد در صحنه سیاسی نقشآفرین باشد. اما خودآقای احمدینژاد و مجموعه نزدیک به ایشان که الان با ایشان کار میکنند مطلقا اراده معطوف به قدرت ندارند. جلساتی هم که گاها در دیگر استانها تشکیل میشود، سنخیت گفتمانی دارد مطلقا سنخیت سیاسی و انتخاباتی ندارد.
۱۳۹۴/۰۲/۰۳ ۱۳:۵۳:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]
صفحات پیشنهادی
سبحانینیا: سنخیتی با احمدینژاد نداریم/ رهروان ولایت با جامعتین در انتخابات مجلس همگرایی خواهد داشت
سبحانینیا سنخیتی با احمدینژاد نداریم رهروان ولایت با جامعتین در انتخابات مجلس همگرایی خواهد داشت نایب رئیس فراکسیون رهروان ولایت گفت جریان نزدیک به احمدینژاد هیچ گونه سنخیتی با رهروان ولایت ندارد و این جبهه پایداری است که احتمال دارد با این جریان در انتخابات آینده داشته بااظهارات منبع موثق نزدیک به احمدینژاد در مورد حضورش در انتخابات آرینمنش: احمدینژاد برنامهای برای مجلس ندار
اظهارات منبع موثق نزدیک به احمدینژاد در مورد حضورش در انتخاباتآرینمنش احمدینژاد برنامهای برای مجلس ندارد اما پای ریاست جمهوری محکم میایستددبیر حزب موتلفه خراسان رضوی با بیان اینکه فردی نزدیک به احمدینژاد به نقل از وی گفته که برای مجلس برنامهای ندارد اما پای ریاست جمهوریآغاز فعالیت نیروهای طرفدار احمدینژاد در تبریز برای انتخابات مجلس
نماینده سابق تبریز با تایید خبر آغاز فعالیت نزدیکان محمود احمدی نژاد در تبریز گفت یکی از مدیران سرشناس دولت پیش مدیریت فعالیت در این شهر را بر عهده دارد شکور اکبرنژاد نماینده پیشین مجلس در گفتوگو با خبرنگار ایلنا گفت در صورتی که افراد مناسبی در بین اصلاحطلبانرهروان ولایت با جامعتین در انتخابات مجلس همگرایی خواهد داشت/ سنخیتی با احمدینژاد نداریم
نایب رئیس فراکسیون رهروان ولایت گفت جریان نزدیک به احمدینژاد هیچ گونه سنخیتی با رهروان ولایت ندارد و این جبهه پایداری است که احتمال دارد با این جریان در انتخابات آینده داشته باشد حجتالاسلام والمسلمین حسین سبحانینیا در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایلناپردهبرداری جهانگیری از فعالیتهای انتخاباتی مخالفان دولت و وزرای دولت احمدینژاد: به نیروهای معتدل میگویند ا
پردهبرداری جهانگیری از فعالیتهای انتخاباتی مخالفان دولت و وزرای دولت احمدینژاد به نیروهای معتدل میگویند اگر کاندیدا شوند با آنها برخورد میشود اگر مجلس خوبی شکل نگیرد کار دولت ناتمام خواهد بود جلسه شورای مرکزی کارگزاران سازندگی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور واحمدینژاد و قالیباف در دو جبهه موازی انتخابات مجلس
احمدینژاد و قالیباف در دو جبهه موازی انتخابات مجلس روز نو انتخابات مجلس شورای اسلامی اگرچه هنوز به صورت آشکار کلید نخورده است اما به صورت زیر پوستی تحرکاتی از سوی برخی جریانات سیاسی دیده میشود انتخاباتی که تا برگزاری آن هنوز نزدیک به یازده ماه باقی مانده و تنها مسألهای که تدر دیدار نوروزی صورت گرفت تأکید رئیس مجلس و فرمانده نیروی انتظامی بر همکاری متقابل بهمنظور تقویت امنیت کشور
در دیدار نوروزی صورت گرفتتأکید رئیس مجلس و فرمانده نیروی انتظامی بر همکاری متقابل بهمنظور تقویت امنیت کشوردر دیدار نوروزی لاریجانی و اشتری دو طرف در مورد ضرورت همکاری مجلس شورای اسلامی و نیروی انتظامی با هدف رسیدن به راهحل های مناسب جهت پیگیری و پیشبرد امور کشور گفتوگو کردنددیدار نوروزی فرمانده نیروی انتظامی با رییس مجلس |اخبار ایران و جهان
دیدار نوروزی فرمانده نیروی انتظامی با رییس مجلس کد خبر ۴۸۹۱۹۸ تاریخ انتشار ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۹ ۲۸ - 07 April 2015 فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن حضور در مجلس با علی لاریجانی دیدار و گفتوگو کرد به گزارش ایسنا سردار سرتیپ پاسدار حسین اشتری در اولین دیدار رسمی خونامزدی دختر دیکتاتور سابق گوآتمالا در انتخابات ریاستجمهوری
شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۱ دختر دیکتاتور سابق گوآتمالا خودش را برای انتخابات ریاستجمهوری این کشور نامزد میکند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس زوری ریوس سوسا دختر افراین ریوس مونت دیکتاتور سابق گوآتمالا اعلام کرد که نامزدی برای اطرح استاني شدن انتخابات مجلس به کجا خواهد کشيد؟
۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۱ ۱۷ق ظ طرح استاني شدن انتخابات مجلس به کجا خواهد کشيد موج- طرح استاني شدن انتخابات در حالي در دستور کار مجلس قرار گرفت که همچنان بر سر نهايي شدن آن چالش و بحث زياد است به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج طرح استاني شدن انتخابات مجلس در حالي در دستور کار مجلس قرارمخالفت دولت با طرح استانی شدن انتخابات مجلس؛ تصویب کلیات در مجلس
مخالفت دولت با طرح استانی شدن انتخابات مجلس تصویب کلیات در مجلس شناسهٔ خبر 2539813 چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۶ اخبار کوتاه > سیاست کلیات این طرح با 149 رای موافق 69 رای مخالف و 9 رای ممتنع از مجموع 233 نماینده حاضر در مجلس تصویب شدانتخابات مجلس دهم استانی خواهد بود؟ |اخبار ایران و جهان
انتخابات مجلس دهم استانی خواهد بود کد خبر ۴۹۲۳۷۸ تاریخ انتشار ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۲ - 18 April 2015 طرح استانی شدن انتخابات مجلس اگرچه در ادوار مختلف مطرح شده اما تا کنون بی نتیجه مانده است به گزارش خبرآنلاین شاید بتوان گفت این طرح بعد از لایحه جرم سیاسی قدیمی ترین طرحتأکید لاریجانی بر بررسی بیشتر طرح استانی شدن انتخابات مجلس برای تصویب قانونی جامع
تأکید لاریجانی بر بررسی بیشتر طرح استانی شدن انتخابات مجلس برای تصویب قانونی جامع سیاست > مجلس - تسنیم نوشت رئیس مجلس در جلسه امروز کمیسیون شوراهای مجلس بر بررسی بیشتر طرح استانی شدن انتخابات مجلس برای تصویب قانونی جامع تأکید کرد ابراهیم رضایی نایب رئیس کمیسیون شوردولت با استانی شدن انتخابات مجلس مخالف است/ اشکالات طرح
انصاری در صحن علنی مجلس اعلام کرد دولت با استانی شدن انتخابات مجلس مخالف است اشکالات طرح شناسهٔ خبر 2539777 چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۸ سیاست > مجلس معاون پارلمانی رئیس جمهور با برشمردن اشکالات طرح استانی شدن انتخابات مجلس اعلام کرد به طور کلی دولت با این طرح مخالف استتصویب عجولانه طرح استانی شدن انتخابات در مجلس/ این طرح باید پختگی لازم را داشته باشد
فروزنده در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد تصویب عجولانه طرح استانی شدن انتخابات در مجلس این طرح باید پختگی لازم را داشته باشد قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت تصویب طرح استانی شدن انتخابات در آخرین سال مجلس کار اشتباهی است و انتخابات مجلس تحت تأثیر این فضا قراروند تصویب کلیات طرح استانی شدن انتخابات در مجلس |اخبار ایران و جهان
روند تصویب کلیات طرح استانی شدن انتخابات در مجلس نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز خود کلیات طرح استانی شدن انتخابات مجلس را با وجود مخالفت دولت به تصویب رساندند کد خبر ۴۹۳۷۶۰ تاریخ انتشار ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۵۳ - 22 April 2015 نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز خود کلیات طرحاظهارات سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در مورد احمدی نژاد و انتخابات مجلس
اظهارات سخنگوی جامعه روحانیت مبارز در مورد احمدی نژاد و انتخابات مجلس مصباحی مقدم هاشمی و ناطق به اعتبار این که از بنیان گذاران جامعه روحانیت مبارزند عضو هستند ولو در جلسات شورای مرکزی شرکت نکنند آفتاب کم تر از یک سال تا انتخابات مجلس دهم باقی است و در این بین فضا و چینش و نح-
گوناگون
پربازدیدترینها