تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سزاوار است هر يك از شما در دهان و بينى زياد آب بچرخاند، چرا كه اين كار، مايه آمرزش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868182176




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سریال 52 قسمتی سروش صحت بجای "درحاشیه"


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: مجموعه «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت با پایان فاز اول سریال «در حاشیه»، از شنبه پنج اردیبهشت، روانه آنتن شبکه سه می‌شود.
«در حاشیه» در حالی آنتن شبکه سه را ترک می‌کند که قرار است جای خود را به مجموعه طنز دیگری بدهد، «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت و تهیه‌کنندگی محسن چگینی.

این سریال که قرار بود اولین سریال شبکه سه در سال جدید باشد، از پنج اردیبهشت جایگزین سریال مدیری می‌شود. سروش صحت که در رشته‌های مختلف طنز ازجمله نویسندگی، بازیگری و کارگردانی فعالیت کرده، در سال‌های اخیر مجموعه‌های طنز موفقی چون «ساختمان پزشکان» و «پژمان» را روانه آنتن کرده است. مجموعه‌هایی که توانستند مخاطبان زیادی را با خود همراه کنند و به محبوبیت برسند. «ساختمان پزشکان» که به قلم برادران قاسم‌خانی نوشته‌شده بود، همچون «در حاشیه» فضایی طنز با محوریت جامعه پزشکی داشت و حول شخصیت یک روانپزشک و روابط کاری و خانوادگی او پیش می‌رفت. «ساختمان پزشکان» مجموعه موفقی از کار درآمد و به یکی از سریال‌های پربیننده زمان خود تبدیل شد. مجموعه «پژمان» هم مانند «ساختمان پزشکان»، با فیلم‌نامه‌ای از برادران قاسم‌خانی در کنار سروش صحت و ایمان صفایی ساخته شد، این مجموعه زندگی پژمان جمشیدی، بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس را، با بازی خود پژمان جمشیدی، سوژه اصلی قصه قرار داده بود.

«پژمان»، هم به خاطر قصه و هم نحوه انتخاب بازیگرش، یکی از سریال‌های پربیننده تلویزیون شد. یکی از نکات قابل‌توجه کارگردانی صحت، در مجموعه‌های اخیر، معرفی بازیگران جدید، به دنیای بازیگری طنز بود، بازیگرانی که باوجود چهره نبودن، به‌خوبی از طرف مخاطبان پذیرفته شدند. بهنام تشکر باوجود فعالیت در تئاتر، با بازی در سریال «ساختمان پزشکان» به شهرت رسید و پژمان جمشیدی هم اولین تجربه بازیگری‌اش را در سریال «پزمان» تجربه کرد. صحت در جدیدترین ساخته خود هم راه گذشته را در انتخاب بازیگر ادامه داده است و قرار است نقش اصلی «شمعدونی» را محمد نادری که پیش‌ازاین سابقه بازیگری نداشته است، بازی کند. علاوه بر این پیمان قاسم‌خانی به‌عنوان مشاور پروژه در این مجموعه حضور دارد و مهراب قاسم‌خانی نیز طراحی صحنه و لباس را برعهده‌گرفته است. در این مجموعه، صحت برخلاف کارهای قبلی‌اش، با برادران قاسم‌خانی در فیلمنامه ‌نویسی همکاری نکرده و فیلمنامه «شمعدونی» را خود صحت با همراهی ایمان صفایی نوشته است. آتنه فقیه نصیری، محمدحسن معجونی، محسن قاضی مرادی و محمد نادری ازجمله بازیگران این مجموعه هستند و قصه آن، در مورد روابط دو خانواده به سرپرستی عطا و هوشنگ است که کنجکاوی‌های فرزند دلبند عطا و روابط میان آن‌ها هسته اصلی ماجراها را تشکیل می‌دهد. «شمعدونی» در مقایسه با «در حاشیه» مجموعه کوتاه‌تری است که در 52 قسمت 45 دقیقه‌ای، ساعت 21 و 15 از شبکه سه پخش خواهد شد. باید دید که صحت با این سریال هم می‌تواند موفقیت‌های گذشته خود را ادامه دهد و یخ آنتن سیما را باز کند؟


گردآوری : گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
منبع : khabaronline.ir






02 ارديبهشت 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن