واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۸:۳۰ق.ظ)
مدير کل تجاري سازي معاونت علمي و فناوري؛ معاونت علمي و فناوري 300 ميليون دلار به فعاليت هاي دانش بنيان تزريق مي کند موج - مدير کل دفتر تجاري سازي معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور گفت: 300 ميليون دلار براي کسري بودجه در فعاليت هاي دانش بنيان از طرف منابع صندوق توسعه ملي در نظر گفته شده است.
اسماعيل قادري فر، مدير کل دفتر تجاري سازي معاونت علمي و فناوري، در گفت و گو با موج با اشاره به توسعه و رشد اقتصاد دانش بنيان در داخل کشور افزود: براي توسعه کسب و کار دانش بنيان و توسعه اقتصاد مبتني به فناوري و علم در کشور که گذشتن از اقتصاد تک محصولي به نام نفت است ناگذير به ايجاد هسته هاي فناور هستيم.
وي افزود: به همين دليل است که در ديدارهايي که با نخبگان کشوري داريم آن ها را تشويق مي کنيم که در هسته هاي فناور، پاک هاي علم و فناوري، شرکت هاي دانش بنيان به سمت تجاري سازي حرکت کنند و ايده را تبديل به ثروت کنند.
قادري فر با اشاره به گسترش هسته هاي فناور در کشور بيان کرد: خوشبختانه در کشور 33 پارک علم و فناوري بيش از 170 مرکز رشد واحدهاي فناور فعال هستند که اگر نگاهي به چشم انداز بيندازيم مي بينيم در زمان تعيين شده بايد شرکت هاي فناور به 50 هزار شرکت برسد.
مدير کل دفتر تجاري سازي معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور ادامه داد: در حال حاضر 4 هزار واحد فناور داريم که 1500 عدد از آن اهراز صلاحيت دانش بنيان شده اند و براي اينکه اين رقم به 50 هزار برسد نيازمند همکاري ها و حمايت هاي فراوان است که با حضور صندوق نوآوري و شکوفايي ميزاني از ظرفيت ها به کار گرفته شده است.
قادري فر با اشاره به وجود معاونت علمي فناوري و تاثير آن بر اقتصاد مقاومتي توضيح داد: با توجه به شرايط بودجه در کشور شاهد هستيم که تلاش هاي زيادي را معاونت علمي و فناوري براي جبران اين کسري ها انجام داده است که در بودجه 94 نزديک به 300 ميليون دلار از منابع صندوق توسعه ملي به کسب و کار دانش بنيان تخصيص داده است.
وي همچنين دوگانه بودن برخورد شرکت هاي دانش بنيان را در ارتباط با توافق کلي را امري طبيعي عنوان کرد و افزود: دو نگاه متضاد برا لغو تحريم ها و توافق کلي هسته اي وجود دارد که اول بايد به اين موضوع را در نظر گرفت که کسب و کار بين المللي شرکت هاي دانش بنيان رونق پيدا مي کند و اين ها مي توانند در بازارهاي بين المللي محصولات خود را به عرضه بگذارند.
قادري فر ادامه داد: نگاه دوم به اين صورت است که بسيار بدبينانه هم است، نکند لغو تحريم ها و افزايش درآمدهاي نفتي متوليان اجرايي در بعضي از حوزه ها را وادار به اين کند که نياز داخلي خود را از کالاهاي وارد کننده از خارج کشور تامين کنند.
وي تصريح کرد: در اين جا بحث کنترل واردات به ميان مي آيد و بايد مسوولين چشم تيزبيني داشته باشند که، به دنبال ارتقاي کيفي محصولات دانش بنيان براي رقابت با کالاهاي خارجي باشيم تا موارد وارداتي سبب نشوند که شرکت هاي دانش بنياني که به سختي پا گرفته اند شکست را احساس کنند.
مدير کل دفتر تجاري سازي معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور در پايان گفت: البته شرکت هاي دانش بنيان در هر زماني ملزم به ارتقاي کيفيت محصولات هستند و نکته اصلي اين است که ما بازارسازي براي محصولات دانش بنيان را نبايد فراموش کنيم و استفاده از کالاهاي داخلي ابتدا بايد از مسوولين شروع شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]