تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816766889




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جشنواره‌هاي ادبي بايد بستر نمايش گسترده طبقات اجتماعي باشند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جشنواره‌هاي ادبي بايد بستر نمايش گسترده طبقات اجتماعي باشند
«ايروين ولش‌» رمان‌نويس مشهور اسكاتلندي كه رمان‌هايش محل اقتباس و ساخت فيلم‌هاي مشهوري چون «‌قطار بازي‌» يا «‌رگبازي» اثر دني بويل كارگردان «ميليونر زاغه نشين » و برنده جايزه اسكار و گلدن‌گلوب است، در پاسخ به سؤال «جوان»‌ با انتقاد از جشنواره‌ها و جايزه‌هاي ادبي چون «‌من بوكر»‌ گفت: «جوايز ادبي بايد بستري براي نمايش گسترده طبقات مختلف اجتماعي، اقوام و جنس‌هاي مختلف اعم از مذكر و مونث باشند.»
نویسنده : الناز خمامي‌زاده 


«ايروين ولش‌» رمان‌نويس مشهور اسكاتلندي كه رمان‌هايش محل اقتباس و ساخت فيلم‌هاي مشهوري چون «‌قطار بازي‌» يا «‌رگبازي» اثر دني بويل كارگردان «ميليونر زاغه نشين » و برنده جايزه اسكار و گلدن‌گلوب است، در پاسخ به سؤال «جوان»‌ با انتقاد از جشنواره‌ها و جايزه‌هاي ادبي چون «‌من بوكر»‌ گفت: «جوايز ادبي بايد بستري براي نمايش گسترده طبقات مختلف اجتماعي، اقوام و جنس‌هاي مختلف اعم از مذكر و مونث باشند.»
ولش روز گذشته در ارتباطي زنده و آنلاين كه از طريق روزنامه گاردين انگليس برقرار شده بود، در پاسخ به سؤال «جوان» درباره رويكرد امپرياليستي برخي جشنواره‌ها و جوايز ادبي جهان همچون جايزه «‌من بوكر» گفت: «‌من فكر مي‌كنم كه پشت نوع خاصي از جشنواره‌ها با جوايز اين چنيني سفيدپوستان ثروتمند و درس خوانده هستند كه جوايز اين جشنواره‌ها را بين دوستان خودشان تقسيم مي‌كنند يا در نهايت آن را به افراد بيچاره‌اي كه مستحق هستند مي‌دهند. اين موضوع من را ناراحت مي‌كند.» ولش با اشاره به اينكه برخي جشنواره‌هاي ادبي در دنيا تكامل پيدا كرده‌اند و در نوع قضاوت خود فراگيرتر عمل مي‌كنند، ادامه داد: «‌به نظرم بايد جشنواره‌هاي كتاب و جوايزشان به شكلي باشد كه ميزان علاقه‌مندي مردم را به اين حوزه افزايش دهند؛ شما بايد جشنواره را به شكلي برگزار كني كه مردم همه جا درباره آن سخن بگويند. يك جشنواره اين‌گونه مي‌تواند كاركرد خود را داشته باشد. همه جوايز ادبي بايد بستري براي نمايش گسترده طبقات مختلف اجتماعي، اقوام و جنسيت‌هاي مختلف اعم از مذكر و مونث باشند.»
اين رمان‌نويس، نمايشنامه‌نويس و نويسنده مطرح داستان‌هاي كوتاه چند سال پيش نيز در حاشيه نمايشگاه كتاب ادينبورگ از جايزه ادبي «من بوكر» به عنوان رويدادي با رويكردي امپرياليستي ياد كرده و گفته بود كه برندگان اين جايزه مدام ميان نويسندگان طبقه بالاي انگليس و شهروندان مستعمره‌هاي قديمي انگليس در چرخش هستند تا به اين نشان ادبي اعتبار و مشروعيت ببخشند. ولش در ادامه در پاسخ به سؤال ديگر «‌جوان»‌ درباره علت استفاده مكرر از واژگان اسكاتلندي در رمان‌هايش نيز گفت: «‌من هميشه نوشتن را از كاراكتر و شخصيت داستان شروع مي‌كنم و بايد صداهايي را كه از شخصيت‌هاي پرداخته شده در ذهنم دريافت مي‌كنم روي كاغذ بياورم. به همين خاطر از واژگان اسكاتلندي در رمان‌هايم زياد استفاده مي‌كنم.» او در ادامه در پاسخ به سؤال ديگر «جوان» درباره ميزان آشنايي‌اش با ادبيات پارسي نيز خاطرنشان كرد كه هيچ چيزي در مورد ادبيات پارسي نمي‌داند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن