تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):با احمق مشورت نکن و از دروغگو یارى مجو و به دوستى زمامداران اعتماد مکن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871372694




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سياست كميسيون انجمن‌هاي علمي، ارتقاي كيفيت و افزايش نقش مؤثر انجمن‌هاست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۷:۴۸ب.ظ)
معاون پژوهش و فناوري وزير علوم: سياست كميسيون انجمن‌هاي علمي، ارتقاي كيفيت و افزايش نقش مؤثر انجمن‌هاست موج - نشست رؤساي انجمن‌هاي علمي ايران با موضوع نظريه پردازي و آزادانديشي، فرصت‌هاي پيش رو و راهکارهاي اجرايي، با حضور دکتر محمد فرهادي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري، معاونان، مشاوران و مديران ستادي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين نشست دکتر وحيد احمدي، معاون پژوهشي و فناوري وزير علوم، با بيان اينکه انجمن‌هاي علمي مي‌توانند نقشي اساسي در جهت تعميق، تبيين و بهبود سياست‌ها و برنامه‌ريزي علمي کشور ايفا کنند، اظهار داشت: نظام علمي، نظامي است که به همراه نظام مديريت علمي و پژوهشي در کنار يکديگر حيات علمي را محقق کنند.
وي تصريح کرد: با توجه به نقش و جايگاه انجمن‌ها و قطب‌هاي علمي که ترکيب و تشکلي از عزيزان علمي کشور هستند مي‌توان سياست‌هاي علم و فناوري کشور را محقق کرد.
دکتر احمدي خاطرنشان کرد: در کميسيون انجمن‌هاي علمي، سياست ارتقاي کيفيت و افزايش نقش مؤثر انجمن‌ها مدنظر بوده است و اعتقاددارم که انجمن‌هاي علمي فارغ از بحث‌هاي تشريفاتي بايد حضور و نقش عظيم خود را داشته باشند.
وي افزود: بحث پايش مستمر و حل مشکلات ساختاري، نگرش نو به ساختار و برطرف کردن مشکلات اعتباري را در کميسيون‌ها آغاز کرده‌ايم و بايد کمک کنيم که انجمن‌ها نقشي جدي در حوزه‌هاي مختلف ايفا کنند.
معاون پژوهش و فناوري وزير علوم با بيان اينکه ارزيابي و رتبه‌بندي و بررسي پارک‌هاي علم و فناوري را به انجمن‌هاي پارک‌ها واگذار کرده‌ايم، گفت: پايش پارک‌ها را از لحاظ استانداردها به بخش غيردولتي سپرده‌ايم، به‌طور مثال در سال 2015 که سال جهاني نور نام‌گذاري شده، مسووليت برگزاري برنامه‌هاي اين سال به انجمن اپتيک و فوتونيک و چند انجمن ديگر واگذار شده است.
وي در خصوص بررسي نشريات و ارزيابي‌هايي که در وزارت علوم انجام مي‌شود، گفت: همواره تأکيد کرده‌ام که از حضور انجمن‌هاي علمي به‌ صورت جدي در اين ارزيابي‌ها و برنامه‌ريزي‌ها استفاده شود و در کميسيون‌هاي شوراي عالي عتف نيز هم در قالب نمايندگان حقوقي از انجمن‌ها استفاده مي‌کنيم و هم به‌صورت غيررسمي در نظريه‌پردازي‌ها، برنامه‌ريزي‌ها و سياست‌گذاري علمي از آنان استفاده مي‌شود.
دکتر احمدي اظهار داشت: اعتقاد دارم با کمک شما عزيزان بتوانيم همفکري و هماهنگي در تصميم سازي، ارزيابي، پايش ها و نقش‌آفريني در سياست‌هاي جديد وزارت علوم و سوق دادن نظام علمي به نقش‌آفريني در اقتصاد داشته باشيم.
وي در خاتمه اظهار داشت: آماده پذيرش نظرات شما در تدوين برنامه ششم توسعه، تغييرات آيين‌نامه ارتقا و آيين‌نامه مقابله با تقلب هستيم تا در نهايت انجام کار را به انجمن‌هايي که آمادگي دارند بسپاريم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن