واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سبک زندگی دوره سلجوقیان به نمایش در می آید
بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان در سال ۸۴ مبنی بر نامگذاری روز اصفهان، سوم اردیبهشتماه - سالروز ولادت شیخبهایی، به عنوان روز اصفهان نامگذاری شد و از سوم تا نهم اردیبهشت را به عنوان هفته اصفهان نام نهاده شد.
اکنون بیش از ۱۰ سال است که سوم اردیبهشتماه - سالروز ولادت شیخبهایی، به عنوان روز "اصفهان" نامگذاری شده و از سوم تا نهم اردیبهشت به عنوان هفته اصفهان نام گرفته است و شهرداری اصفهان همه ساله برنامه های بسیار متنوع و جذابی را در این هفته باشکوه برگزار می کند.
معاون فرهنگی-اجتماعي شهرداری اصفهان با بيان اين مطلب گفت: امسال در هفته بزرگداشت اصفهان ۳۲ عنوان برنامه متنوع برای معرفی هر چه بیشتر اصفهان اجرا می شود.
علي قاسم زاده افزود: این برنامه ها از برنامه های تخصصی که مخاطبین خاص مانند دانشگاهیان و هنرمندان دارد، شروع و به برنامه های عمومی که با هدف آشنایی عموم مردم با شهر خودشان پیش بینی شده است، شامل می شود.
وی مهمترین برنامه هفته بزرگداشت اصفهان در سال جاری را بازآفرینی جریان زندگی در دوره سلجوقیان در قالب نمایش اعلام کرد و تصریح داشت: این برنامه از روز شانزدهم تا نوزدهم اردیبهشت ماه در میدان امام علی(ع) اصفهان اجرا خواهد شد.
اصفهان گنجینه ای فرهنگي، هنري، علمي و اجتماعي است
به گفته یک استاد دانشگاه و اصفهانشناس، برگزاری يادوارهها ميتوانند تأثيرات مثبتي بر شناخت مردم از اشخاص و يا ايامي داشته باشندكه براي آنها بزرگداشتي برگزار مي گردد.
محمدحسين رياحي معتقد است طي چند سال گذشته كه شاهد برگزاري روزي بهعنوان "روز اصفهان" بودهايم، تلاش بيشتري برای معرفی اين شهر به شهروندان ساكن در اصفهان و مردم دنيا انجام شده است.
وي اصفهان را داراي زواياي پنهان بسياري در زمينههاي فرهنگي، اجتماعي و ... معرفي نمود و اذعان داشت: علاقهمندان به فرهنگ و هنر در اصفهان آثار باارزشي را طي سالهاي گذشته ارائه نمودند كه شايد بعضي از آنها مورد بيمهري قرار گرفته بودند اما خوشبختانه امروز گامهاي ارزشمندي در زمينه تحول فكري در تاريخ محلي ما صورت گرفته است.
این اصفهانشناس اظهار داشت: جاي آن هست تا به جايگاه رفيعتري در اين زمينه دستيابيم و در اين زمينه نيازمند تلاش و همت بيش از پيش مسؤولين سازمان گردشگري و ميراث فرهنگي هستيم تا با حمايت هرچه بيشتر خود از برنامه های شهرداری اصفهان، همراه با برنامهريزي، شناسايي و دقت در حفظ و نگهداري آثار تاريخي اين شهر، كمك شاياني نمايند تا مورد مذمت آيندگان قرار نگيريم.
رياحي اصفهان را گنجينهاي دانست كه بسياري از زواياي فرهنگي، هنري، علمي و اجتماعي آن كشف نشده است و برای شناساندن آن به آيندگان تلاش بیشتری نياز است.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]