تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851523271




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گالری تصاویر بی نظیر از زحل و خانواده اش


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: گالري تصاوير بي نظير از زحل و خانواده اشفضاپيماي کاسيني که در سال 2004 به ملاقات زحل رفت، همچنان در اطراف اين سياره و اقمارش گردش مي کند و زيباترين تصاوير و مهترين اطلاعات مربوط به اين سياره و خانواده اش را، به سمت زمين مخابره مي نمايد. ماموريت کاوشگر فضايي کاسيني  قرار بود تيرماه امسال به پايان برسد ولي ناسا قصد دارد ماموريت کاسيني-هويگنس را تا دو سال ديگر تمديد کند. اکتشافات تاريخي اين دو کاوشگر، انقلابي در دانسته‌ هاي ما نسبت به سياره‌ي زحل و قمرهايش ايجاد کردند.  با 2 سال تمديد ماموريت کاسيني، اين کاوشگر قادر خواهد بود 60 بار ديگر به دور زحل بگردد و ملاقات‌هاي هيجا‌ن انگيزي با قمرهايش داشته باشد. اين ملاقات‌ها شامل 26 بار ملاقات با بزرگترين قمر زحل، «تيتان»، 7 بار ملاقات با «انسلادوس»( Enceladus) و يک بار ملاقات با «رئا»( Rhea)، «ديون»(Dione) و هلن (Helene) خواهد بود. همچنين در طي اين مدت کاسيني به بررسي زحل، حلقه ها و مغناطيس‌کره‌ي آن خواهد پرداخت.
 تصاوير بي نظير از زحل و خانواده اش
«جيم گرين» (Jim Green)، مدير بخش علوم سياره اي ناسا، معتقد است:" اين تمديد نه تنها براي جامعه‌ي علمي بلکه براي جهانيان نيز هيجان انگيز است چرا که همگان قادر خواهند بود تا از رازهاي زحل پرده بردارند. نشانه‌ي موفقيت کاسيني کشفيات تازه ي‌ آن به همراه تصاوير افسون‌کننده‌ا‌ي خواهد بود که کاسيني از زحل به سمت زمين مي‌فرستد".بنابر گفته‌هاي مدير ماموريت کاسيني، «باب ميشل» (Bob Mitchell)، "کاسيني به طرزي استثنايي خوب کار مي‌کند. به همين دليل ما تصميم گرفتيم ماموريت کاسيني را دو سال ديگر تمديد کنيم".
زيبا
زحل در مقابل نور خورشيد از ديد کاسينيبر پايه‌ي کشفيات کاسيني، دانشمندان حدس مي‌زنند که زير سطح انسلادوس آب مايع وجود داشته باشد. به همين دليل است که اين قمر زحل، که قطرش تنها يک هفتم ماه است، يکي از اولويت‌هاي ماموريت‌هاي آينده‌ي‌‌ فضايي است.کاسيني همچنين يخ فشان‌هايي در سطح انسلادوس کشف کرد که مخلوط يخ و آب را با فشار زياد تا ارتفاع سه برابر قطر انسلادوس به فضا پرتاب مي‌کنند. ذرات خارج شده از اين يخ فشان‌ها جذب يکي از حلقه هاي زحل مي‌شوند که بيشترين نرخ گسترش را دارد. در طي 2 سال آينده، کاسيني به ارتفاع 25 کيلومتري انسلادوس نيز خواهد رسيد و از اين ارتفاع آن را به دقت بررسي خواهد نمود.
يخ فشان
يخ فشان هاي انسلادوس
سطح انسلادوس
پوسته ي يخي انسلادوسمشاهدات کاسيني از تيتان، بزرگترين قمر زحل، باعث شده است تا دانشمندان به شباهت‌هاي اين قمر با زمين پي ببرند. زمين و تيتان هر دو داراي درياچه، رودخانه، تل‌هاي شني، باران، برف، ابر، کوه و احتمالا آتشفشان هستند. با توجه به اين شباهت‌ها، دانشمندان گمان مي‌کنند تيتان مثال خوبي از زمين در زمان قبل از آغاز حيات باشد.
زحل و تيتان
زحل و تيتانمحقق مسئول ماموريت کاسيني، «دنيس ماتسون» (Dennis Matson)، مي‌گويد:" هنگامي که ما ماموريت را طراحي مي‌کرديم هرگز فکر نمي‌کرديم چه چيزهايي خواهيم يافت، به خصوص در مورد تيتان و انسلادوس. اين تمديد ماموريت نيز پاسخي است به اين کشفيات جديد و به ما اين امکان را خواهد داد تا بيشتر بدانيم".بر خلاف زمين، درياچه ها، رودخانه‌ها و باران‌هاي تيتان همه از متان و اتان تشکيل مي‌شوند و دما به منفي 180 درجه سانتيگراد مي‌رسد. اگرچه جو ضخيم تيتان امکان مشاهده مستقيم سطح آن را محدود مي‌کند اما رادار دقيق و طيف‌نگارهاي فروسرخ کاسيني اين قابليت را به دانشمندان داده است تا از وراي اين جو ضخيم به بررسي سطح تيتان بپردازند. از ديگر فعاليت‌هاي تحقيقاتي کاسيني مي توان به بررسي فصل هاي تيتان و زحل، مشاهده و بررسي حلقه‌هاي زحل و مطالعه‌ي مغناطيس‌کره‌ي زحل اشاره کرد.
حلقه ها
نمايي از يک قسمت از حلقه هاي زحلکاسيني در طي چهار سال گذشته به طور پيوسته تصاوير مختلفي از زحل و قمرهايش به زمين ارسال کرده است به نحوي که اکنون آلبوم تصاوير ارسالي کاسيني حدود 140000 عکس را در بر مي‌گيرد.
هلال
هلال زحل!حدود 10 سال پس از پرتاب و 4 سال پس از ورود به مدار زحل، کاسيني يک کاوشگر سالم و مقاوم است. اگرچه سه ابزارش دچار ايرادات کوچکي هستند اما اين ايرادها اثر چنداني در عملکرد اين فضاپيما ندارند. کاسيني همچنين سوخت کافي براي تمديد ماموريت خود دارد. نتايج به دست آمده از مشاهدات کاسيني در دو سال آتي مي‌تواند پايه‌گذار ماموريت‌هاي فضايي آينده به مقصد تيتان يا انسلادوس باشد.
انسلادوس
30 هزار کيلومتر بر فراز انسلادوسکاسيني که در سال 1997 از پايگاه فضايي کيپ کاناورال به فضا پرتاب شد، در سفر هفت ساله ي‌ خود به سمت زحل 5/3 ميليارد کيلومتر را در نورديد. از نظر تعداد ابزارهاي تحقيقاتي، کاسيني داراي يک رکورد است. مدارگرد آن داراي 12 ابزار علمي است و کاوشگر هويگنس 6 ابزار تحقيقاتي را حمل مي‌کرد. اين کاوشگر که از يک موتور با سوخت هسته‌ا‌ي براي توليد انرژي بهره مي‌برد، در خرداد ماه سال 1383 (ژوئن 2004) وارد مدار زحل شد و از آن زمان تا کنون به ارسال داده‌هاي علمي مشغول است.
قمر دهانه
اپيمتئوس
فروسرخ
درخشش فروسرخ زحل
حلقه
حلقه هاي باستاني زحل به همراه«تتيس»
قمر
ياپتوس
تيتان
عوارض سطحي تيتان
تيتاني
تيتان با جو غليظش
قمر عجيب
قمر عجيبي به نام «هيپريون»
گردباد
يک گردباد با قطري بزرگ تر از زمين، در زحلمنابع:http://nojumnews.com/http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/archivepix.htmlhttp://www.apod.nojum.ir/ براي مشاهده ي آلبومهاي ديگر از زحل:قمر حلقه دار!!زحل جواهر منظومه ي شمسيتعداد زيادي قمر کوچک در خارجي ترين حلقه زحل کشف شد.  





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 258]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن