تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805611158




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آزمايشگاه پليمر وزارت كشاورزي در كرج افتتاح شد


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: آزمايشگاه پليمر وزارت كشاورزي در كرج افتتاح شد
با حضور اسكندري؛تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز: با حضور وزير جهاد كشاورزي آزمايشگاه پليمر معاونت آب، خاك و صنايع وزارت جهاد كشاورزي در كرج افتتاح شد.


به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، "محمدرضا اسكندري" در اين مراسم گفت: ايران از ظرفيت‌هاي كشاورزي موجود با استفاده از تكنولوژي و دانش روز اين رشته در سي سال اخير بيشترين استفاده را كرده است.

وي افزود: از ابتداي پيروزي انقلاب توليدات كشاورزي در سطح كشور از بيست و سه ميليون تن در سال به صد ميليون تن افزايش يافته كه اين رقم مرهون استفاده روزافزون از دانش و فناوري به‌روز كشاورزي است.

اسكندري خاطرنشان كرد: از سال 1357 آبياري تحت فشار در سيستم كشاورزي در كشورها راه‌اندازي شده است كه در اين سي سال اخير زمين‌هاي كشاورزي كه به اين روش آبياري مي‌شوند از 5 هزار هكتار به 732 هزار هكتار رسيده‌اند كه از اين ميزان 251 هزار هكتار در دولت نهم انجام شده است.

وي تصريح كرد: به كشاورزان توصيه مي‌شود كه از روش آبياري تحت فشار در زمين‌هاي كشاورزي خود استفاده كنند اما متاسفانه مراكزي كه كشاورز را از لحاظ فني و كيفي در اين زمينه حمايت كند، وجود ندارد و به اكثر كشاورزان تجهيزات فني براي كشاورزي داده نمي‌شود و روش‌هاي استفاده مناسب از آن دستگاه‌ها به آن‌ها آموزش داده نمي‌شود بنابراين كشاورزان به ناچار به كشاورزي به روش سنتي روي مي‌آورند.

وي تاسيس آزمايشگاه پليمر در كرج را نشانه‌ي حمايت فني كشاورزان در سطح كرج دانست و در اين زمينه گفت: در اين آزمايشگاه بر لوله‌هاي آبياري تحت فشار كشاورزي به صورت علمي آزمايش مي‌شود تا در نهايت لوله‌هاي مناسب براي آبياري تحت فشار توليد شود.

اسكندري اظهار كرد: در تمام دنيا رو‌ش‌هاي آبياري زمين‌هاي كشاورزي اهميت بسياري دارد كه 60درصد محصولات كشاورزي در دنيا با استفاده از كشت ديم توليد مي‌شوند اما در كشور ما 92درصد به صورت آبي و فقط 8درصد به صورت ديم توليد محصولات كشاورزي داريم و در سيستم كشاورزي آبي در اين 92درصد سعي شده است كه كمترين استفاده را از آب‌هاي سطحي داشته باشيم و 75درصد آب‌هاي مورد استفاده براي كشت آبي كشور از سيستم قنات و چشم دريافت مي‌شود.

وزير جهاد كشاورزي ادامه داد: از مشكلات موجود در سيستم كشاورزي كشور ما نبودن ملاك‌هاي مناسب استانداردسازي براي موسسات كشاورزي موجود است. كه در جهت رفع اين مشكل ابتدا بايد استاندارهاي پژوهشي مربوط به رشته‌ي كشاورزي تعريف و سپس براساس آن‌ها عمل نمود و با اين روش مي‌توان از ظرفيت‌هاي موجود كشاورزي حداكثر استفاده كرد.

وزير جهاد كشاورزي همچنين توضيحاتي در زمينه‌ي نان تركيبي داد و گفت: خوشبختانه خط توليد اين نوع نان كه مخلوطي از آردگندم و آردسيب‌زميني است تا هفته‌ي آينده در مشهد افتتاح خواهد شد.

وي خاطرنشان كرد كه توليد اين نوع نان به صورت آزمايشي است.

اسكندري گفت: از ابتداي سال 1387 هر هفته يك نوآوري را در بخش كشاورزي معرفي كرده‌ايم كه اين به اهميت كشاورزي در دولت نهم اشاره دارد.

وي در مقايسه دستاوردهاي كشاورزي در سي سال اخير نسبت به قبل از وقوع انقلاب است، اشاره كرد و ادامه داد: در ابتداي پيروزي انقلاب توليدات محصولات كشاورزي كشور به زحمت به مرز 23 ميليون و 400 هزار تن مي‌رسيد درحالي كه در طي اين سي سال به صد و يك ميليون تن رسيده است.

وزير جهاد كشاورزي گفت: طي اين سي سال توليد محصولات دامي از مرز 11 ميليون تن گذشته است و همچنين توليد محصولات زراعي نيز به 736 ميليون تن رسيده و محصولات شيلاتي كشور هم به 600000 تن رسيده و ‌مي‌توان نتيجه گرفت كه از ابتداي پيروزي انقلاب تا به امروز سالانه 5/2 ميليون تن رشد در زمينه كلي كشاورزي داشته‌ايم.

وي با اشاره به ميزان توليد گندم در سي سال گذشته كه پنج ميليون تن بوده و پس از انقلاب اسلامي و طي اين دوره به 15 ميليون تن رسيده است، گفت: اين ميزان يك ميليون تن هم از نياز كشور بيشتر توليد شده است.

اسكندري اظهار كرد: سرانه‌ي توليد گندم ما در اوايل انقلاب با 36 ميليون جمعيت براي هر نفر 750 كيلو مي‌شود.

وزير جهاد كشاورزي درتوضيح دستاوردهاي كشاورزي پس از انقلاب اسلامي در تاسيس كلينيك‌هاي گياه پزشكي اشاره كرد و گفت: قبل از انقلاب اسلامي تقريبا اين كلينيك در كشور وجود نداشت كه تا سال 1384، 40كلينيك داير شد در كشور در سال 1384 به 175 كلينيك رسيد و اين رقم در سال 1385 به 255 كلينيك رسيد و در سال 1386 كه يارانه‌ي سم از سيستم كشاورزي حذف شد، تعداد اين كلينيك‌ها به 675 عدد رسيد. درحال حاضر 4700 نفر در اين كلينيك‌ها مشغول به كار هستند.

وي از مزاياي ايجاد اين كلينيك‌ها كاهش 44 درصدي سم بدون تغيير ميزان توليدات كشاورزي نام برد.

اسكندري گفت: صادرات محصولات كشاورزي ضامن پايداري كشاورزي نيست بلكه معرف مازاد محصولات كشاورزي است وي عامل اصلي پايداري توليد محصولات كشاورزي را علم و دانش به روز و مورد استفاده درزمينه‌ي خاك‌ورزي، سم‌پاشي، سيستم آبياري، تغذيه‌ي گياه و .. دانست.

وي در ادامه گفت: عمده‌ي واردات محصولات كشاورزي ما موز و نارنگي است.

اسكندري بيان كرد: در 10 ماه اخير 260 هزار تن سيب‌زميني صادر شده است. همچنين در 44 ماه اخير يك ميليون تن صادر شده و 452 هزار تن وارد شده است.

وي ادامه داد: براي حفظ امنيت كشاورزي كشور واردات محصول راحت‌تر از صادرات محصولات كشاورزي انجام مي‌گيرد.

اسكندري در پايان رقم كلي واردات و صادرات در سه سال اخير دولت نهم و سه سال آخر دولت هشتم را بيان كرد كه ميزان واردات از سال 81 تا 83، 22 ميليون و 270 هزار تن و صادرات 2 ميليون و 470 هزار تن بود و اين ميزان در زمينه‌ي واردات در دولت نهم به 20 ميليون و 810 هزار تن و در زمينه‌ي صادرات به هفت ميليون و 120 هزار تن رسيده است كه اين ارقام نشان‌دهنده‌ي توسعه كلي كشاورزي در دولت نهم است.

انتهاي پيام//

چهارشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 479]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن