تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بنده اى نيست كه به خداوند خوش گمان باشد مگر آن كه خداوند نيز طبق همان گمان با او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812836140




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حرف‌هاي «جعفري‌جلوه» در نيمه دوم «دوقدم مانده به صبح»؛جعفري‌جلوه: با صبر، نجابت و كم‌گويي مسير سينما بهتر طي مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حرف‌هاي «جعفري‌جلوه» در نيمه دوم «دوقدم مانده به صبح»؛جعفري‌جلوه: با صبر، نجابت و كم‌گويي مسير سينما بهتر طي مي‌شود
خبرگزاري فارس: معاون امور سينمايي گفت: در معاونت سينمايي به جاي برخي‌ قاطعيت‌ها، صبر وجود دارد و همين نكته لازمه بقاي اين جريان در معاونت بوده چرا كه برخي اوقات با نجابت و كم‌گويي مسير بهتر طي مي‌شود.


به گزارش خبرگزاري فارس، محمدرضا جعفري جلوه، معاون امور سينمايي - شب گذشته در دومين بخش از برنامه «دو قدم مانده به صبح» كه به تحليل دوران معاونت وي مي‌پرداخت حضور پيدا كرد و فريدون جيران با وي به گفت‌وگو پرداخت.
وي در اين برنامه با اشاره به اين كه ‌گروهش در معاونت سينمايي سعي در اعتمادسازي داشته است، گفت: در اين ميان برخي آدرس‌هاي غلط دينداري را ارايه كردند، آن‌ها هم با نقدهاي عجولانه و شتاب‌زده در صورتي كه فرد ديندار بسيار شاد است و نه عبوس!
جيراني در بخشي از اين گفت‌وگو از معاونت امور سينمايي پرسيد «در اين دوره دولت از درون با خود در حوزه سينما اختلاف سليقه‌اي دارد. در صورتي كه در دوره‌هاي قبل اين اختلاف‌ها ميان فضاي داخلي دولت و فضاي بيروني آن وجود داشت، تحليل شما از اين موضوع چگونه است؟»
محمدرضا جعفري جلوه در حالي كه به نظر مي‌رسيد كمي از اين سوال شوكه شده، پاسخ داد: اين پيچيدگي فضا و سنگيني مطالبات را نشان مي‌دهد. به هر ترتيب مطالباتي از سوي طيف علاقمند به انقلاب و ارزش‌هاي مذهبي، با نگاهي اخلاق‌گرا از سينما وجود داشته است. برخي از اين مطالبات شتاب‌زده پيگيري شده و برخي ديگر هم فراتر از صحنه عمل در نظر گرفته شده است. البته برخي متين است و برخي تند!
جيراني سپس با ذكر اين نكته كه برخي معتقدند شما در برخي از مواقع قاطعانه تصميم نمي‌گيريد، جعفري جلوه را به چالش كشاند.
وي نيز پاسخ به اين نكته در حالي كه سعي مي‌كرد به اين پرسش پاسخ ندهد، گفت: در معاونت سينمايي به جاي اين موضوع صبر وجود دارد و همين نكته لازمه بقاي اين جريان در معاونت بوده... برخي اوقات با نجابت و كم‌گويي مسير بهتر طي مي‌شود. در سال 84 علي‌رغم پذيرش‌نقدهاي عجولانه و تند، سعي كرديم در اكران فيلم‌ها نظارت دقيق‌تري انجام گيرد. بدون اين كه كسي در اين ميان آسيب ببيند سعي كرديم با اين امر، برخي از فيلم‌ها را به مرز تحمل‌پذيري برسانيم و در اين ميان، به جاي هر امري ديگري به حيات سينما بيشتر فكر شد تا بتواند در آينده بيش از پيش به آن بباليم.
وي گفت: ما در آن دوره دچار افراط و تفريط‌هايي بوديم كه نتيجه دوره‌هاي گذشته بود. سعي كرديم سينماي ميانه و معتدل را ايجاد كنيم براي اين امر در ابتدا به اقتصاد سينما بيشتر توجه شد و اين موضوع از برنامه‌ها و ايده‌هاي ما بود ما در گذشته در عرصه فرهنگ، به بعد فرهنگي‌اش بيشتر توجه داشتيم. در صورتي كه سينما يك هنر صنعت است با ابعاد ريز اقتصادي ما مي‌بايست براي اقتصاد سينما فكري مي‌كرديم.
بايد مخاطب را بيشتر آشتي مي‌داديم، قهر مخاطب با سينما رخ داده بود از سويي ديگر رقباي سختي همچون ماهواره به خانه‌ها وارد شده بود.
وي افزود: ما براي اين امر چند راهكار در نظر گرفتيم، نخست فضاي سالن‌هاي سينما بود كه مي‌بايست تغييراتي در اين سالن‌ها ايجاد مي‌شد، سپس اطلاع‌رساني مناسب براي فيلم ما و امور تبليغاتي آنان بود و مهمتر از همه اين موارد تنوع در فيلم‌ها و ساخت فيلم خوب.
جعفري‌جلوه در اين برنامه با تأكيد بر بازسازي‌هاي انجام شده روي سالن‌ها افزود: در اين خصوص بعد از يك دهه غفلت كار ويژه‌اي صورت گرفت و علي‌رغم كمبود منابع مالي سعي كرديم سالن‌هاي موجود بازسازي شوند اما مكمل اين بازسازي در پخش هم مي‌بايست كاري مي‌كرديم. پخش مسئله مهمي بود كه سعي كرديم با سامان دادن مسئله تبليغات، اكران همزمان در شهرستانها را نيز پيگيري مي‌كنيم.
وي در پايان صحبت‌هاي خود خبر از تشكيل شوراي عالي طرح اكران داد كه از سال آينده طرخ‌هاي اكران اين شورا اجرايي خواهد شد تا آرايش مناسبي ميان فيلم‌ها صورت گيرد.
انتهاي پيام/ا

پنجشنبه|ا|15|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن