واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: کتاب - «داستان ریاست جمهوری» مطالبی درباره انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا و افرادی که در این انتخابات پیروز میشوند نوشته است که ترجیح بر این داده شده تا نام نویسنده به خاطر مسائل امنیتی و دور ماندن از هر گونه تهدیدهایی از سوی مقامات دولتی گمنام بماند. به گزارش خبرآنلاین، سال آینده انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا برگزار میشود و از همین حالا احزاب مخالف در این کشور پروژههای عظیم تبلیغاتی به راه انداختهاند. در میان هیاهوی رسانههای تبلیغاتی نویسندهها و منتقدان سیاستهای آمریکایی کتابهایی منتشر کردهاند که مطالب جدیدی درباره سیاستهای روسای جمهور قبلی ننوشتهاند ولی حداقل در مورد اوباما و شعارهای انتخاباتیاش در دوره قبلی میتواند جای تامل باشد. دو کتاب معروفی که در حال حاضر در بازار کتاب آمریکا سر و صدای زیادی به پا کرده را دو نویسنده یکی با نام و دیگری گمنام در انتقاد از دروغ های باراک اوباما در دوران ریاست جمهوری خود نوشتهاند:
اُ: داستان ریاست جمهوری یکی از نادرترین حوادث در صنعت نشر کتاب در آمریکا و شاید سراسر جهان قرار است از سوی انتشارات سیمون و شاستر رقم بخورد که چاپ کتابی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2012 است که به صورت ناشناس روانه بازار خواهد شد یعنی اینکه نام نویسنده کتاب معلوم نیست. به گفته مسئولان این انتشارات در این کتاب با عنوان «اُ: داستان ریاست جمهوری» مطالبی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و افرادی که در این انتخابات پیروز میشوند نوشته است که ترجیح بر این داده شده تا نام نویسنده به خاطر مسائل امنیتی و دور ماندن از هر گونه تهدیدهایی از سوی مقامات دولتی گمنام بماند. مسئولان انتشارات سیمون و شاستر میگویند بنا بر درخواست نویسنده و جلوگیری از پیش داوری مخاطبان درباره ایدهها و آرمانهای سیاسی نویسنده درباره احزاب مختلف آمریکا مثل جمهوریخواهان و دموکراتها، نام نویسنده ناشناس است. «تونی کارپ» ویراستار این کتاب میگوید کلمه «اُ» (O) از حرف اول نام رییس جمهور فعلی آمریکا یعنی باراک اوباما گرفته شده است که با آغاز ریاست جمهوری وی امید آن بود که نژادپرستی در آمریکا به پایان رسیده است ولی عملکرد این رئیس جمهور سیاه پوست این روند را نشان نمیدهد. کتاب «اُ» توضیحاتی درباره نحوه برگزاری انتخابات سال 2012 ریاست جمهوری آمریکا و سوالاتی درباره اقدامات دولت اوباما در نحوه برگزاری آن مطرح میکند که نمیتواند همان پیامها و امیدهایی را داشته باشد که اوباما در انتخابات سال 2008 به مردم داده بود. به نظر نویسنده سوال اصلی این کتاب این است که آیا اوباما میتواند همان شعارها و پیامهایی را در انتخابات آینده به مردم بدهد که در سال 2008 برای مردم فریاد کرده بود. وی اعتقاد دارد اوباما برای انتخاب شدن مجدد به عنوان رئیس جمهور آمریکا باید به عنوان کاندیدایی جدید ثبت نام کند که شعارهای متفاوتی نسبت به چهار سال گذشته داشته باشد.
خشونت صلح: جنگهای آمریکا در عصر اوباما بنابر گزارش خبرآنلاین، در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2008 میلادی وقتی باراک اوباما توانست رای اکثریت مردم آمریکا را جلب کند همه کارشناسان سیاسی و اجتماعی با اتفاق نظر روی این مسئله تاکید داشتند که رایهای جمع شده اوباما در کنار شعارهای تغییر وی بیشتر به خاطر مخالفت او با جنگ عراق بوده است. ولی وقتی او وارد دفتر بیضیشکل کاخ سفید شد بعد از مدتی سیاستهایش نشان داد که نه تنها او در فکر موروثی کردن جنگ عراق است بلکه در کنار آن حضور بیشتر نیروهای نظامی در افغانستان ماهیت اصلی سلسله ریاست جمهوری های آمریکا را آشکار کرد و نشان داد که هیچ رئیس جمهوری در آمریکا نمیتواند تصمیم جداگانهای بگیرد و باید سیاستهای کلی این کشور را که معلوم نیست از سوی چه کسانی هدایت و دستور داده می شود را اجرا کند. در حالی که اوباما که جایزه صلح نوبل را نیز دریافت کرده است، ممکن است دوباره در انتخابات سال آینده آمریکا با شعار صلح طلبی شرکت کند ولی در کتاب «خشونت صلح: جنگهای آمریکا در عصر اوباما» نویسنده «استفان کارتر» با جمع آوری اظهارات اوباما و شواهد و مدارک چند سال اخیر اقدامات و سیاستهای آمریکا اعتقاد خود را اینگونه ثابت میکند که رئیس جمهور فعلی آمریکا یعنی اوباما همان سیاست هایی را در پیش گرفته است که جرج بوش پسر دنبال میکرد و در حقیقت با اضافه کردن نیروهای نظامی آمریکایی در افغانستان نسبت به بوش و سایر روسای جمهور گذشته آمریکا در جنگ پیشی گرفته است. کارتر در کتاب خود به شدت روی این مسئله تاکید دارد که تمام این جنگ طلبیها دکترین بوش یا اوباما نیست بلکه پشت پرده افراد بانفوذ دیگری هستند که در اصل آمریکا را آنها میچرخانند. اوباما وقتی در نروژ میخواهد از جایزه صلح نوبل خود در مقابل اقدامات دولتش در لشگرکشی های اضافی به افغانستان دفاع کند، موضوعات عجیب و غریبی مثل مقابله با شیطان را مطرح میکند که به عقیده کارتر سخنرانی اوباما در اسلو ثابت میکند که نظریه اوباما مثل سایر روسای جمهور جنگ است و همیشه هم ادامه خواهد داشت زیرا شیطان که نمیمیرد و باید همیشه در مقابل آن صف آرایی کرد.(!) بر اساس این نظریه همیشه جنگ توجیه میشود ولی اگر امیدی برای پیروزی نباشد نباید به روسای جمهور آمریکا گلایه کرد زیرا قدرت کمی در مقابل شیطان دارند. اوباما عقیده دارد این جنگ و جنگهای آینده دفاع از مردم آمریکا است ولی ظاهراً فراموش کرده همین مردم آمریکا تنها به خاطر شعارهای ضد جنگش به او رای دادند. انپیآر/ 24ژانویه/ ترجمه: محمد حسنلو 60
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 449]