تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على! از ارجمندى مؤمن در نزد خدا اين است كه برايش وقت مرگ، معيّن نفرموده است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819676653




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سرانه مصرف شير و گوشت در ايران پايين است


واضح آرشیو وب فارسی:موج: سرانه مصرف شير و گوشت در ايران پايين است
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد اجتماعي تورنگ گفت:سرانه مصرف شير و گوشت در ايران نسبت به كشورهاي توسعه يافته بسيار پايين است.


به گزارش خبرنگار اعزامي موج به استان مازندران؛ مهندس عنايت الله تورنگ رييس جهاد كشاورزي استان مازندران با بيان اين مطلب افزود:بهبود الگوي تغذيه و گزينش مواد مصرفي مغذي تر در سبد غذايي خانوار از شاخصه هاي كشورهاي پيشرفته است. رويكرد دنيا به صنعت دامپروري رويكردي جهشي است. ايران نيز بايد شرايط خود را به گونه اي تنظيم كند كه همگام با همه دنيا به پيش برود.
وي گسترش دامپروري را عامل افزايش ايجاد اشتغال و توليد ارزش افزوده بيشتر دانست و گفت: توسعه دامپروري باعث توسعه بخش كشاورزي مي شود. در دامپروري از ضايعات بخش كشاورزي استفاداه شده و بخشي از نيازهاي كشاورزان تامين مي شود به همين دليل دامپروري به عنوان يك ضرورت در دستور كار ارگانهاي مختلف استان مازندران قرار گرفته است.
تورنگ شرايط اقليمي استان براي پرورش طيور را بسيار مناسب توصيف كرد و خاطر نشان ساخت: استان مازندران تنها نقطه كشور است كه زنجيره كامل طيور از لاين مرغ اجداد تا كشتارگاه را در خود دارد. توسعه دامپروري اعم از دام سنگين و سبك، صنايع تبديلي، فن آوري كارخانجات خوراك دام و غيره مزيتهايي است كه در استان شكل گرفته است.
وي ظرفيت كارخانه هاي توليد مواد لبني را بيشتر از شير توليدي در سطح استان دانست و گفت: بسياري از اين كارخانجات از استاندراهاي دنيا براي توليد پيروي مي كنند به نحوي كه محصولات خود را به خارج صادر مي كنند.
رييس جهاد كشاورزي استان مازندران كشت دوم پس از برنج و توليد علوفه در اراضي ميانبند جنگلي را سياست هاي استان براي تامين علوفه و گسترش دامپروري عنوان كرد و افزود: حدود 100 هزار هكتار اراضي جنگلي كه از جمله مستثنيات موجود در منطقه بوده و فاقد پوشش جنگلي است به عنوان مرتع استفاده شده و همواره مورد مناقشه مردم و دولت است. طبق برنامه ريزي هاي انجام شده مقرر شد در اين مناطق كشت درختان مثمر و توليد علوفه انجام شود.
وي از تاسيس مجتمع هاي دامپروري خبر داد و گفت: بر اساس مصوبات دولت با توجه به اعتبارات موجود تاسيس اين مجتمع ها در دستور كار قرار دارد. رويكرد خوبي در استان براي پرورش اسبچه خزري، سگ پليس، پرورش ماكيان ويژه نظير قرقاول ، بلدرچين و غيره وجود دارد.
 شنبه 16 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن