تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819712561




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيس مجلس: اگر تدبير نيكو در كار نباشد همه ثروت ها به باد مي رود


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: رئيس مجلس: اگر تدبير نيكو در كار نباشد همه ثروت ها به باد مي رود
رييس مجلس شوراي اسلامي، خاطر نشان كرد: كساني كه مي خواهند به ملت خدمت كنند، بدانند اگر تدبير نيكو در كار نباشد همه ثروت ها به باد مي رود.
به گزارش ايسنا علي لاريجاني در روز ملي كيفيت و در پنجمين دوره جايزه ملي كيفيت ايران در محل مركز همايش هاي صدا و سيما با تبريك ميلاد حضرت امام رضا(ع) خطاب به صنعت گران و توليدكنندگان حاضر در اين جلسه گفت: شما بازوان مهم و پرقدرت توليد كشور هستيد و هرچه در اين راستا در كشور با توجه به ظرفيت هايي كه وجود دارد سخن گفته شود، سخن زيادي نيست. وي با تشكر از اين كه موسسه استاندارد به موضوع تعيين استانداردها براي كيفيت توجه كرده و جشن ملي كيفيت را برگزار كرده، افزود: اين كار براي بهبود توليد كار نيكو در كشور موثر است. هرچند در مسير با فراز و فرودهايي مواجه مي شود.
رييس مجلس شوراي اسلامي همچنين فهم موقعيت را اولين گام رسيدن به نقطه اي دانست كه در جهت آن هدف گذاري كرده ايم و اظهار داشت: در فهم شرايط خود بايد توجه كرد كه ما در عصري زندگي مي كنيم كه ارتباطات جوامع با هم تنيده است و نمي توان از موضوع جهاني سازي غفلت كرد.
لاريجاني گفت: در زمانه اي زندگي مي كنيم كه نوعي به هم تنيدگي براي همه كشورها وجود دارد و براي فهم شرايط خود به فهم شرايط ديگران و نقاط به هم پيوسته با يكديگر نيز بايد توجه كرد.
وي در ادامه ايران را كشور بزرگي دانست با 70 ميليون جمعيت كه بازار بزرگي براي كشور محسوب مي شود و افزود: به شرايط اجتماعي و فرهنگي و كسب و كارشان بايد توجه كرد. اين يك ظرفيت بزرگ براي كشور است.
رييس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: ما كشوري هستيم صاحب انرژي كه اين مساله امتيازي براي ما محسوب مي شود. نفت و گاز يك ثروت خدادادي است كه اگر از اين كيسه و اين ثروت مرتب بخوريم ما را به شكرانه چنين ثروتي كه داريم جايزه نمي دهند. در واقع نيكو استفاده كردن از اين موهبت الهي مي تواند به عنوان مولفه قدرت مورد توجه قرار گيرد. لاريجاني همچنين مساله ديگر و مهم را سرمايه جوان و تحصيل كرده ايران دانست و گفت: ايران با اين ماده مستعد و تحصيلات ارزشمند و هم چنين غيرت ايراني، زمينه جهش را براي كشور مي تواند فراهم كند. در واقع اين سرمايه يك ثروت بزرگ است.
نماينده مردم قم در مجلس تصريح كرد: ما در يك موقعيت ژئوپلتيك برجسته قرار داريم كه اگر با ديد فرصت به آن نگاه شود، مي تواند بستري براي استفاده از موقعيت ها براي ما به وجود آورد، ولي فهم عمومي و درك جامعه در اين راستا ضروري است.
وي ادامه داد: كشور در اين 30 سال با همت و غيرت ايراني براي دسترسي به فن آوري هاي نوين گام هاي بلندي برداشته است; هرچند تقسيم بندي دروغيني كه براي برخي از كشورها در نظر گرفته شده نادرست بود، چرا كه كشورها را به كشورهاي پيشرفته و هم چنين كشورهاي پيراموني و صنايع دو و سه تقسيم كرده بودند، اما ايران اين پرده را كنار زد و اين گام ارزشمندي بود. لاريجاني در ادامه تصريح كرد: اين كه امروز در برابر ايران در زمينه مسايل هسته اي مي ايستند و ادعا مي كنند به خاطر بمب اتمي است، اين گونه نيست، بلكه مساله مهم تر است. در تصور اينها ما جزو كشورهاي دو و سه هستيم كه نبايد وارد عرصه هاي پيشرفته شويم. اما با تدابير و استراتژي درستي كه رهبران جمهوري اسلامي در طول اين 30 سال داشتند و هم چنين با استمرار و پايداري در اين زمينه تا حدودي موفق بوديم.
رييس مجلس شوراي اسلامي خطاب به دشمنان ايران گفت: مشكل ما با شما اين بود كه مي خواستيد كشورها را تقسيم بندي كنيد و ما را نيز جزو كشورهاي دو و سه قرار دهيد. در صورتي كه در زمينه ها و موضوعات استراتژيك به ايران با نوعي سطحي نگري نگريسته مي شد، اما ما اين راه را انتخاب كرديم و مي دانستيم فشارهايي بر ما وارد مي كنيد، ولي براي ما آينده ايران مهم بود. لذا براي تغيير شرايط و تكنولوژي ايران بايد كاري مي شد و شما نمي توانيد مانع پيشرفت و حركت جمهوري اسلامي شويد.
وي با اشاره به فرهنگ غني اسلامي و توجه به آن در ايران گفت: اين فرهنگ پايه هاي عظيمي دارد و هرچند نمي توان گفت به طور كامل اين فرهنگ رسوخ جدي در حكومت و مردم كرده، اما ما از اين فرهنگ برداشت هايي داريم. جمهوري اسلامي بايد مشوق كساني كه به دنبال توليد هستند باشد. همه كساني كه مي خواهند لباس عبادت به خود بپوشانند بايد در راه توليد و كسب حلال قدم بردارند. هم چنين كساني كه لباس خدمت براي كشور دوخته اند و مي خواهند به ملت خدمت كنند بدانند اگر تدبير نيكو در كار نباشد همه ثروت ها به باد مي رود.
لاريجاني انتخاب مديريت داهيانه و درست و استفاده از نيروي انساني و امكانات را مورد تاكيد قرار داد و گفت: نقش موثر ايران در شرايط منطقه امروز و اعتبار ايران بايد مورد توجه قرار بگيرد، امروز اعتبار ايران مانند گذشته نيست و اين يك سرمايه است. اعتبار ايران از سوي ديگران هم مورد تاكيد است. شرايطي كه ديگران براي منطقه در نظر داشتند را شما تغيير داديد.
رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر نگاه سياسي و اجمالي به وضعيت منطقه از سال 2001 به بعد داشته باشيد، مي بينيد كه آمريكا به بهانه 11 سپتامبر به افغانستان حمله كرد، به بهانه هاي مبارزه با مواد مخدر و مبارزه با تروريسم و... اما اگر حال بررسي كنيد مي بينيد آنها چه قدر موفق بوده اند. در واقع آنها ناتوان مانده اند. مثلا در بحث مواد مخدر اين مساله به افتضاح كشيده شده و اين مواد مخدر در اكثر مناطقي توليد مي شود كه تحت سيطره آنهاست.
وي ادامه داد: ما بيش از 600 ميليون دلار براي جلوگيري از اين آفت و انسداد مرزهاي خود هزينه مي كنيم; در صورتي كه سازمان ملل تنها 10 ميليون دلار براي مبارزه با مواد مخدر قرار مي دهد كه بايد 2 ميليون دلار آن را به ايران بدهد كه تاكنون 300 هزار دلار هم نداده است. وي همچنين به بحث حمله آمريكا به عراق اشاره كرد و گفت: آنها مي خواستند در عراق برج دموكراسي ايجاد كنند، اما شاهديد كه بيش از 800 هزار عراقي را در اين مدت كشته و زخمي كرده اند و اين به دليل نشناختن محيط و تيري در تاريكي انداختن آنهاست.
لاريجاني با بيان اين كه مديريت جهاني با قدرت نظامي امكان پذير نيست، گفت: اين يك پيام درستي بود كه جمهوري اسلامي منتقل كرد. وي هم چنين با اشاره به اشتباهات آمريكا در سطح بين الملل، به مساله بحران اقتصادي ايجاد شده در غرب اشاره كرد و گفت: اين بحراني است كه به اين سادگي ها قابل حل نيست.
نماينده مردم قم در مجلس با اشاره به تزريق پول هايي از جاهاي مختلف براي بيرون آمدن از اين بحران گفت: البته اين مساله به ساختارها و روش ها هم مربوط است. امروز در صحنه عمومي شاهد هوشياري بين المللي هستيم و از سوي ديگر نوعي سرگشتگي و گيجي را در سياست هاي آمريكا مشاهده مي كنيم كه هر روز آمريكا را به اين سمت و آن سمت مي برد. اين ناتواني و سرگشتگي البته تغييراتي در خود آمريكا هم ايجاد كرد. آن زمان كه اوباما تئوري خود را به عنوان تغيير اعلام كرد همگرايي به سمت او به وجود آمد.
 شنبه 18 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن