تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804056773




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اوباما به كاخ سفيد راه يافت


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اوباما به كاخ سفيد راه يافت
اوباما نام خود را به عنوان نخستين رييس جمهور سياهپوست امريكا ثبت كرد و رسانه هاي غربي در حال انتشار اخبار و گزارش هاي متعددي مبني بر امكان پذير بودن همه چيز در نظام سياسي امريكا با استناد به راه يافتن يك سياهپوست به كاخ سفيد هستند.

به گزارش رجانيوز، مشروعيت سازي براي نظام سياسي ايالات متحده در روزهايي كه اين كشور در بحران شديد اقتصادي و حتي مشروعيت به سر مي برد، در حالي است كه شبكه تلويزيوني يورو نيوز روز چهارشنبه از پيروزي قطعي سناتور باراك اوباما نامزد دمكراتها در انتخابات رياست جمهموري سال ‪ ۲۰۰۸‬آمريكا خبر داد.

يورو نيوز تصريح كرد: طبق تازه‌ترين نتايج شمارش آرا اوباما تاكنون موفق شده است، با كسب ‪ ۳۳۴‬راي كالج ايالتي در برابر ‪ ۱۵۷‬راي مك كين، از او پيشي بگيرد.

بنابر گزارش، شبكه‌هاي خبري يورونيوز، فرانس ‪،۲۴‬بي.بي.سي و سي.ان.ان، خبر پيروزي اوباما بر مك كين در اين انتخابات را منتشر كردند.

روز گذشته در شهرهاي ديكس ويل ناچ و هارت لوكيشن از ايالت نيو همشاير كه به طور سنتي نماد شروع انتخابات در آمريكا است، آرا به ترتيب ‪ ۱۵‬بر ‪ ۶‬و ‪ ۱۷‬بر ‪ ۱۰‬به نفع اوباما به صندوق‌ها ريخته شده بود.

اين در حالي است كه حد نصاب پيروزي قطعي در انتخابات رياست جمهورري آمريكا كسب ‪۲۷۰‬راي كالج ايالتي است.

مك كين به شكست خود در انتخابات رياست جمهوري امريكا اذعان كرد

العربيه اعلام كرد جان مك كين نامزد جمهوريخواهان در انتخابات رياست جمهوري امريكا به شكست خود در انتخابات رياست جمهوري اذعان كرد و به باراك اوباما به عنوان رئيس جمهور جديد امريكا تبريك گفت.

جان مك كين نامزد جمهوريخواهان در انتخابات رياست جمهوري آمريكا بلافاصله پس از آنكه نتايج آراء نشان داد بازنده شده، در اجتماع هوادارانش به باراك اوباما شادباش گفت و به تعريف و تمجيد از رقيب دمكرات خود پرداخت.

هنگامي كه هواداران مك كين با شنيدن نام اوباما شروع به هو كردن كردند مك كين از آنان خواست سكوت كنند و به تعريف از اوباما پرداخت.

وي از هوادارانش خواست در اين شرايط به گفته او سخت جهاني، با يكديگر متحد باشند و در كنار باراك اوباما رييس جمهوري آتي آمريكا براي ساختن كشورشان و گذر از بحرانهاي موجود، بكوشند.

وي همچنين از تمام كساني كه به او راي داده بودند و در ‪ ۲۱‬ماه تبليغات انتخابات رياست جمهوري در كنار او بودند، تشكر كرد.

اوباما نخستين رئيس جمهور افريقايي تبار در تاريخ امريكا به شمار مي رود.

بوش پيروزي اوباما را تبريك گفت

به گزارش خبرگزاري فرانسه از واشنگتن، دانا پرينو، سخنگوي كاخ سفيد، اعلام كرد جرج بوش سه شنبه شب پيروزي باراك اوباما را در انتخابات رياست جمهوري امريكا تبريك گفت.

اوباما:‌ انتخابات نشان داد همه چيز امكان پذير است

باراك اوباما در يك سخنراني به مناسبت پيروزي در انتخابات به عنوان اولين رئيس جمهور سياه پوست امريكا اعلام كرد تغييرات در راه است.

اوباما طي سخناني خطاب به 65 هزار تن از طرفداران خود در شيكاگو انتخابات را فرصتي براي تغييرات در كشورش توصيف كرد و افزود: به علت انچه ملت امريكا در روز انتخابات انجام دادند، شاهد تغييرات در كشور خواهيم بود. وي ضمن قدرداني از اعضاي گروه انتخاباتي و اعضاي خانواده خود تاكيد كرد مي دانم كه خيلي به آنها مديون هستم، مي دانم كه من هرگز از نامزدهايي نبودم كه احتمال پيروزي وي در انتخابات خيلي زياد باشد.

ما با سرمايه و پول زيادي تلاش هاي انتخاباتي خود را شروع نكرديم و در ابتدا از حمايت و تأييد زيادي برخوردار نبوديم. اوباما گفت تبليغات ما ابتدا از مكان هاي معروف در واشنگتن آغاز نشد، ما كار خود را در نقاط دور افتاده و از خانه ها در چارلستون آغاز كرديم.

خبرگزاري فرانسه اعلام كرد اوباما خطاب به هزاران تن از طرفداران شادمان خود در شيكاگو افزود انتخاب او پاسخي به همه كساني بود كه هنوز نسبت به اين موضوع ترديد دارند كه امريكا كشوري است كه هر چيزي در آن امكان پذير است.

اوباما گفت امريكايي ها در اين انتخابات پيامي به كل جهان فرستادند مبني بر اينكه امريكا هرگز مجموعه اي از ايالتهاي قرمز يا آبي نبوده است بلكه ما هميشه ايالات متحده امريكا بوده ايم و خواهيم بود.

زيباري: انتخاب اوباما به تعهد امريكا در عراق پايان نخواهد داد

هوشيار زيباري وزير امور خارجه عراق چهارشنبه اعلام كرد با انتخاب باراك اوباما به رياست جمهوري امريكا تعهد اين كشور در قبال عراق رها نخواهد شد.

زيباري افزود: ما به انتخاب مردم امريكا احترام مي گذاريم اما چالش هاي بسياري در آينده وجود خواهد داشت.

وي در گفتگو با خبرگزاري فرانسه گفت ما فكر نمي كنيم سياست يك شبه عوض شود. تعهد امريكا در قبال عراق به سرعت رها نخواهد شد؛ مسايل زيادي هم اكنون در خطر است. بغداد در پي همكاري موفقيت آميز با اوباما است.

حماس از اوباما خواست اشتباهات بوش را مرتكب نشود

به گزارش العربيه، جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) از باراك اوباما رئيس جمهور منتخب امريكا خواست از اشتباهات جرج بوش رئيس جمهور كنوني امريكا عبرت بگيرد و استفاده كند.

قول‌هاي اوباما

محوري‌ترين تعهد اوباما كه توانست نظر راي‌دهندگان آمريكايي مخالف با سياست‌هاي تندرويانه و يكجانبه‌گرايانه بوش را به خود جلب كند، شعار "تغيير" در سياست‌هاي دولت آمريكا بود.
بايد صبر كرد و ديد تغييراتي كه اين رئيس جمهور دموكرات اعمال خواهد كرد با چه سرعت و گستردگي در پيش گرفته خواهد شد و آيا اوباما مي‌تواند بدون مخالفت‌هاي محافل سياسي آمريكا كار خويش را به پيش ببرد يا خير.

حوزه سياست خارجي:

جنگ با تروريسم

متعهد شده است كه جنگ با تروريسم را با قوت و انرژي بيشتري ادامه خواهد داد. وي قول داده است كه زندان پايگاه دريايي ارتش آمريكا در خليج گوانتانامو را تعطيل كند و پرونده‌هاي مظنونان تروريستي در اين پايگاه را بازبيني كند. با اين حال اوباما زمان خاصي را براي تعطيلي اين زندان اعلام نكرده است.

افغانستان

وي در سفري كه در ماه ژوئيه به كابل داشت ضمن ديدار با حامد كرزي يعني فردي كه همواره مورد انتقاد اوباما بوده قول داد كه كمك‌هاي مداومي براي افغانستان در نظر گيرد. وي كه نظرش اين است مبارزه با القاعده بايد در افغانستان و پاكستان متمركز شود گفته است كه حدود هفت هزار نيرو را از عراق به افغانستان منتقل مي‌كند تا 36 هزار نيروي آمريكايي مستقر در آنجا را تقويت كند.

چين

وي چين را به عنوان شريك آمريكا و اغلب رقيب اين كشور مي‌داند. وي همچنين مي‌داند آمريكا به چين نياز دارد زيرا اين كشور داراي حق وتو در شوراي امنيت و در حل مسائل هسته‌اي ايران و كره شمالي مهم است.

ايران

اوباما با طرح گفت‌وگوي بدون پيش‌شرط با سران كشورهاي متخاصم با آمريكا يكي از بحث‌برانگيزترين موضوعات سياست خارجه آمريكا را گشود. وي معتقد است كه مذاكرات در ابتدا بايد از سطوح پايين سياسي شروع شود.

وي بر اين باور است كه اگر ايران از برنامه‌هاي هسته‌اي خود كوتاه بيايد آمريكا مشوق‌هاي بيشتري به ايران ارايه دهد. اما حقيقت اين است كه علت اوباما براي گفت‌وگو براي اين است كه وي معتقد است ديپلماسي مستقيم با رهبران ايران به آمريكا اعتبار بيشتري براي تحريم‌هاي شديدتر بين‌المللي مي‌دهد و اين كه وي فشار ديپلماتيك بر تهران را پيش از آن كه اسرائيل نياز به تجاوز عليه تاسيسات هسته‌اي ايران احساس كند، افزايش خواهد داد.

وي همچنين متعهد شده كه سياست‌هاي خود درباره جمهوري اسلامي ايران را با رژيم صهيونيستي هماهنگ خواهد كرد.

عراق

اوباما ابتدا و هنگامي كه سناتور ايالت ايلينويز بود عليه جنگ صحبت كرد و سال گذشته با افزايش نيروها مخالف بود. وي عليه لايحه افزايش بودجه نظامي در ماه مه 2007 راي داد اما با تخصيص بودجه براي تحقيق درباره جنگ عراق موافقت كرد.

وي مي‌گويد به عنوان فرمانده كل قوا، نيروهاي آمريكايي را طي 16 ماه از عراق خارج مي‌كند. وي با ايجاد پايگاه‌هاي دائم در عراق مخالف است اما گفته كه عده‌اي از نيروها را در عراق براي مبارزه با شورش‌ها و تروريسم در اين كشور جنگ‌زده نگه‌مي‌دارد.

مناقشه خاورميانه

اوباما اعلام كرده سياستش در برابر اسرائيل مانند مك‌كين است. وي يك بار گفت هيچ كس بيش از فلسطينيان رنج نكشيده اما بعدا اعلام كرد منظورش اين بوده كه رنج آنها ناشي از عدم به رسميت شناختن اسرائيل و رد خشونت است. وي از راه حل تشكيل دو كشور مستقل فلسطيني و يهودي حمايت مي‌كند.

وي قول داده كه براي پيشرفت ناگهاني در مذاكرات صلح خاورميانه از لحظات اول بعد از سوگند رياست جمهوري همكاري لازم را ارايه كند. ضمن اين قول داده به امنيت اسرائيل خود را متعهد بداند. وي همچون ديگر روساي جمهوري آمريكا براي جلب نظر لابي صهيونيستي آمريكا گفت كه امنيت اين رژيم "قابل مذاكره نيست".

وي طرفدار پايتختي قدس براي اسرائيل است و با تقسيم اين شهر موافق‌ نيست.

اوباما ضمن انتقاد از گسترش شهرك‌هاي صهيونيستي خواستار انزواي گروه‌هاي مقاومت فلسطيني همچون حماس است. وي همچنين خواستار انزواي حزب‌الله لبنان است.

دفاع موشكي

اوباما درباره ميزان پولي كه آمريكا در زمينه دفاع موشكي خرج كرده،‌ ابراز ترديد كرده و از استقرار سيستم دفاع موشكي اروپا تنها هنگامي كه به خوبي آزمايش شد و كيفيت آن به اثبات رسيد، حمايت مي‌كند.

كره شمالي

اوباما خود را از سياست هاي تندروانه بوش در چهار سال اول رياست جمهوريش جدا كرده و تمايل خود را به مذاكرات مستقيم با كره شمالي اعلام كرده است. اقدامي كه بوش نيز از آن حمايت كرد. وي خواستار ائتلاف قدرتمند بين‌المللي براي از بين بردن برنامه تسليحات هسته‌اي كره شمالي است.

حوزه داخلي:

مهمترين قول اوباما در حوزه داخلي آمريكا مربوط به شرايط اقتصادي اين كشور است كه او متعهد شده وضعيت اقتصادي آمريكا را به شكوفايي سابق بازگرداند. وي در اين راستا گفته به تقويت بنگاه‌هاي اقتصادي كوچكي توجه خواهد كرد كه چندان از نظر آمريكايي‌ها شناخته شده نيستند.

وي قول داده كه ماليات‌ها را براي طبقه متوسط جامعه آمريكا قطع كرده و آن را به ميزان 95 درصد كاهش دهد. اين طرح وي به نام "طرح نجات طبقه متوسط" نام گرفته است.

اوباما همچنين قول داده طرح جرج بوش براي ارايه كمك‌هاي مالي بيشتر به نهادهاي خيريه را افزايش دهد.

اين رئيس جمهور دموكرات متعهد شده است كه بودجه تحقيقات فضايي و آژانس ملي فضايي آمريكا (ناسا) را كاهش ندهد.

وي گفته كه خواستار تساوي حقوق براي همجنس‌بازان و خانواده‌اي است كه آنها تشكيل مي‌دهند و تاكيد كرده از زوج‌هاي همجنس‌باز حمايت خواهد كرد.

اوباما همچنين گفته كه قانون ضدتبعيض براي ارايه‌كنندگان خدمات اينترنتي را در همان سال اول رياست جمهوري خود به اجرا درخواهد آورد.

وي از حاميان سقط جنين بوده و اعلام كرده در اين راستا قضاتي را منصوب خواهد كرد كه حامي سقط جنين هستند.

اين رئيس جمهور دموكرات همچنين قول داده است كه در راستاي اصلاحات دولتي در آمريكا مديران ضعيف نهادها و برنامه‌هاي اجرايي را كنار خواهد گذاشت و با استفاده از افراد حرفه‌اي و بازبيني برنامه‌هاي ناكارآمد از هزينه‌هاي مازاد خواست كاست و تيم ويژه اجراي قانون (SWAT) را در كاخ سفيد تشكيل خواهد داد.

زندگينامه اوباما، رئيس جمهور جديد آمريكا

باراك اوباما در چهارم آگوست 1961 به دنيا آمد. سناتور اهل ايالت ايلينويز آمريكا سرانجام توانست در انتخابات رياست جمهوري آمريكا، جان مك كين رقيب جمهوريخواه خود را شكست دهد.

اوباما اولين آمريكايي-آفريقايي است كه از سوي يك حزب سياسي مهم آمريكا به عنوان نامزد رياست جمهوري انتخاب ‌شد.
وي در هانالولو هاوايي از پدري با نام باراك حسين اوباما اهل كنيا و مادري با نام «آن دونهام»، آمريكايي سفيدپوست اهل كانزاس به دنيا آمد.
پدر و مادر اوباما هنگامي كه در دانشگاه هاوايي در مانوئا درس مي‌خواندند با هم آشنا شدند اما بعد از دو سال از يكديگر طلاق گرفتند و پدر اوباما به كنيا بازگشت و پيش از مرگش در سال 1982 در حادثه رانندگي تنها يك بار ديگر پسرش را ديد.
دونهام پس از طلاق با «لئو سوئتورو» ازدواج كرد و خانواده در سال 1967 به اندونزي رفت.
اوباما پس از آن به هانالولو بازگشت و با پدربزرگ و مادربزرگ مادريش زندگي كرد و در سال 1979 از دبيرستان فارغ‌التحصيل شد.
اوباما اعتراف كرده كه به عنوان يك بزرگسال در دوران دبيرستان از ماريجوآنا، كوكائين و الكل استفاده كرده است.
اوباما پس از دوران دبيرستان به لس‌آنجلس رفت و به مدت دو سال در كالج «اوكسيدنتال» درس خواند و سپس به دانشگاه كلمبيا در شهر نيويورك رفت و در رشته علوم سياسي گرايش روابط بين‌الملل به مطالعه پرداخت.
اوباما ليسانس خود را از دانشگاه كلمبيا در سال 1983 گرفت.
پس از صرف چهار سال در شهر نيويورك، اوباما به شيكاگو رفت و به عنوان مدير پروژه جوامع در حال توسعه استخدام شد.
اوباما در ژوئن 1989 با همسرش «ميشله رابينسون» آشنا شد و در سوم اكتبر 1992 با وي ازدواج كرد. «ماليا آن»، اولين دختر اين زوج در سال 1998 به دنيا آمد و دومين دختر با نام «ناتاشا»در سال 2001 متولد شد.
اوباما همچنين فارغ‌التحصيل دانشگاه قضايي هاروارد است و به عنوان وكيل حقوق مدني پيش از انتخاب به عنوان سناتور ايالت ايلينويز در سال 1997 خدمت كرد.
وي از سال 1997 تا 2004 در دانشگاه شيكاگو مدرس قانون اساسي آمريكا بود و پس از حضور ناموفقش در انتخابات مجلس نمايندگان آمريكا در سال 2000، در سال 2003 وارد مبارزات انتخاباتي سناي آمريكا شد و پس از پيروزي اوليه در مارس 2004 سخنراني را ارائه داد و در نوامبر 2004 با 70 درصد آرا از ايالت ايلينويز به سناي آمريكا راه يافت.
وي به عنوان عضو اقليت دموكرات در صد و نهمين كنگره آمريكا به تصويب قانون كنترل تسليحات متعارف و استفاده از بودجه‌هاي دولتي كمك كرد.
اوباما همچنين سفرهاي رسمي را به اروپاي شرقي، خاورميانه و آفريقا در صد و دهمين كنگره آمريكا داشت و در تصويب قوانيني درباره تقلب انتخاباتي، تغيير آب و هوا، تروريسم هسته‌اي ‌و مراقبت از پرسنل بازگشته ارتش آمريكا نقش داشت.
وي نامزدي خود در انتخابات رياست جمهوري را در فوريه 2007 اعلام كرد و در سال 2008 با پشت سر گذاشتن رقيب سرسخت خود «هيلاري كلينتون» به عنوان نامزد دموكراتها انتخاب شد و «جوزف بايدن»، سناتور اهل ايالت «دلاور» را به عنوان معاون خود برگزيد.

نظرات كاربران:
 چهارشنبه 15 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 207]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن