تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803749343




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هیپنوتیزم


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: هيپنوتيزم كه زماني در زمره امور غيبيواسرار آميز به حساب مي آمد اينك در قلمرو بررسي هاي علمي دقيق قرار داردو مثل سايرحوزه هاي پژوهشهاي روانشناختي در اين زمينه نيز مجهولاتي وجود دارد. تعريفها وتوجيهات مختلفي در اين زمينه وجود داردكه به برخي از آنها اشاره مي كنيم:
هيپنوتيزم چيست ؟ هيپنوتيزم روشي است كه در آن با كمك تلقينات مناسب تغييراتي را در احساس ، ادراك ، حافظه،افكار و رفتار افراد ايجاد مي كنيم . براساس اين تعريف ، هيپنوتيزم يعني با تلقين تغيير دادن و منظور از تلقينات مناسب اين است كه بايد اين تلقينها با اصول و قواعد خاصي و در قالب تكنيكها و روشهاي بخصوصي ارائه شوند تا تغييرات مورد نظر ايجاد گردد.
همچنین دو تئوری در رابطه با هیپنوتیزم وجود دارد که:
تئوری تلقین پذیزی:رابطه مستقيمي بين تلقين و هيپنوتيزم پذيري وجود داردهرچهشخص تلقين پذيرتر باشدسريعتر وكاملتر هيپنوز مي گردد.در حالت هيپنوز تمركز نسبت بهتلقين يا مطلب خاصي زيادتر مي گرددودامنه توجه به تلقين يا كلمات هيپنوتيزور شديدترمي گردد.
تئوری طرد(نسبی):طبق اين نظريه انسان داراي دو ضمير آگاه وناخود آگاه است. ذهن ناخوداگاه انسان قادر به استدلال استقرايي نيست وفقط به صورت قياسي به تفكر ونتيجه گيري مي پردازد. اين دو ذهن يا ضمير در هر شرايطي دركالبد فرد وجود دارد. درحالت هيپنوز ذهن خودآگاه مجبور به عقب نشيني مي گرددتا ذهن ناخود آگاه باپيشرويجانشين آن گردد. درنتيجه استدلال فرد درحالت هيپنوز قياسي است.

در ابتداي بحث اصلي هيبنوتيزم، به تعريف بعضي از مفاهيم اصلي هيبنوتيزم مي پردازيم. دانستن تعريف علمي اين مفاهيم شما را در پيگيري بهتر موضوع ياري مي دهد. هيبنوتيزم : يك تغبير گذاري ذهني است كه با تغيير در درك، تصوير سازي ، تلقين پذيري وتمركز همراه بوده و با تلقين پديد مي آيد. هيبنوتيزور : كسي كه اقدام به عمل هيبنوتيزم مي كند اما بصورت علمي و حرفه اي به كسي هيبنوتيزور مي گويند كه بتواند 70% از سوژه ها را با استفاده از تكنيكهاي مناسب به خلسه فرو برد. سوژه : كسي كه تحت عمليات هيبنوتيزم قرار مي گيرد به بيان ديگر كسي كه عمل هيبنوتيزم و سير آن را تجربه مي كند (نه آنكه الزاماً به خلسه فرو رود.) ضميرآگاه و ضمير نا خودآگاه : تعاريف بسيار و در عين غير جامعي از آْنها در دست داريم. واقعيت اين است كه بسياري از مفاهيم براحتي قابل تعريف كردن نيستند. از كساني كه در مورد آگاه و ناخودآگاه بحثهاي جالب توجهي ارائه و نقش اساسي ايفا كرده اند فرويد جايگاهي ويژه دارد. ضمير آگاه جايگاه دانسته هاي معمول ماست. تفكر انتزاعي يا همين فكر استدلالي ما مربوط به ضمير آگاه ماست. اما ضمير ناخودآگاه جايگاهی است كه آروزها، اميال، عواطف، احساسات و آن چيزهايي كه فراموش شده، سركوب گرديده و واپس خورده، به انجا سرازير مي شود. تفكر ضمير ناخودآگاه قياسي بوده و از اين رو زبان صحبت كردن با ضمير ناخودآگاه ، با زبان متعارف اندكي تفاوت دانسته و تابع قواعد خاصيت كه رعايت آنها باعث بهتر شدن نتيجه هاي دلخواه مي گردد.در روزهای آینده در رابطه با ضمیر آگاه و ضمیر ناخودآگاه بیشتر صحبت خواهیم کرد.
اکنون به برخی از کاربرد های هیپنوتیزم اشاره میکنیم:
هیپنوتیزم مي تواند در درمان بيماري ها كاربرد داشته باشد. در واقع به كاربرد تكنيكها و پديده هاي هيپنوتيزمي دردرمان هيپنوتيزم درماني گويند. البته لازم به توضيح است كه هيپنوتيزم سابقا در امور قضائي و پليسي و امروزه علاوه بر درمان در پژوهش و تحقيقات ( ايجاد تغيير در ادراك،احساس و… به منظور مطالعه ذهن و روان و رابطه آن با جسم ) نيز كاربرد دارد .منظور از ايجاد تغييراتي در احساس،ادراك ،حافظه ،خلق،افكار و رفتار اين است كه ما با تلقينهاي مناسب مي توانيم احساس،ادراك و … را در بيمار خود دستكاري كنيم . يعني مي توانيم شادي و غم ايجاد كنيم، احساس درد ، بي دردي و كرختي ، سبكي و سنگيني ، اضطراب يا آرامش و ….ايجاد كنيم . مي توانيم افكار بيمارمان را دستكاري كنيم ، مثلا افكار موفقيت را جانشين افكار شكست كنيم و امروزه می بینیم که تلقین هایی که از رسانه های مختلف دنیا به بسوی ما فرستاده میشود و هدف از این تلقینات ایجاد یک نوع جنگ روانی میباشد و ...






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 375]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن