تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در هر جمعه، اندكى از سبيل و ناخن‏هاى خود را بگير، و اگر هم چيزى وجود نداشته باشد، آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820632256




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بررسي روشهاي درمان آكنه


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:

از غرور جواني تا جوش
صورت جوش جوشي مشكل بسياري از جوانان است. آكنه كه مردم آن را با عنوان جوش غرور جواني ميشناسند يكي از شايعترين بيماريهاي پوستي است.اين بيماري، شايعترين علت مراجعه بيماران به متخصصان پوست است.
اين بيماري در بسياري از جوانان در سنين بلوغ پديد ميآيد و شدت آن در افراد مختلف متفاوت است و اكثرا پس از سن 25 سالگي بهبود مييابد.
جوشهاي غرور به صورت دانههاي قرمز، جوشهاي سر سياه و تودههاي سفتِ زير پوستي در ناحيه گونه، بيني، پيشاني، پشت گردن، قسمت فوقاني پشت و سينه ظاهر ميشوند.
اين جوشها در پايه يك مو به وجود ميآيند و ناشي از آماس، التهاب و انسداد مجراي غده چربي كنار مو هستند.
علت چيست؟
پيدايش آكنه ناشي از يك علت خاص نيست بلكه چندين عامل در پيدايش و شدت آن نقش دارند. ارث، ميكروبها، نوع غذا، مشكلات عصبي و روحي، تغييرات غددي هورموني، نوع پوست، بهداشت صورت، مصرف برخي داروها و بعضي از بيماريها از جمله عواملي است كه در ايجاد اين بيماري نقش دارد.
10 فرمان
آكنه يك بيماري است كه براي درمان آن بايد به پزشك مراجعه و داروهاي مناسب را مصرف كرد. درمان آكنه حداقل 6 ماه طول ميكشد و تازه احتمال عود آن نيز وجود دارد. در حقيقت آكنه بيماري بسيار سمجي است و مثل كنه به پوست ميچسبد. اما در كنار دارو يكسري اقدامات و توصيههاي بهداشتي ساده نيز وجود دارد كه با انجام آن ميتوان آسانتر از بيماري كنهاي مثل آكنه راحت شد.
1. دستكاري نكنيد. سعي كنيد جوشها را دستكاري نكنيد و نخواهيد با فشار دست آنها را خالي كنيد.
2. آرام باشيد. سعي كنيد خواب مرتب داشته باشيد. استراحت كافي داشته باشيد و حتي الامكان از فشارهاي روحي و عصبي بپرهيزيد.
3. صورت خود را بشوييد. براي شستشو از صابون اسيدي (گوگردي) كه پزشك توصيه ميكند استفاده كنيد. ابتدا صورت خود را خوب صابون بزنيد تا از كف پوشيده شود.
4. پوست را ماساژ دهيد. هفته اي يك يا دو بار ماساژ با مواد اسيدي نظير سركه سيب در كاهش چربي پوست و بهبود جوشها موثر است.
5. چربي نخوريد. از مصرف غذاهاي چرب، سس مايونز، خامه، شكلات، گردو، فندق، موز، تخم مرغ و نارگيل، خودداري كنيد.
6 . ميوه و سبزي بخوريد. سعي كنيد سبزي و ميوه بخصوص سبزيهاي حاوي ويتامينA مثل هويج، اسفناج، شاهي و گوجهفرنگي را زياد مصرف كنيد.
7. داغ نشويد. گرما ميزان جوشهاي آكنه را بيشتر ميكند پس زياد در محيطهاي گرم نمانيد.
8 . ضد آفتاب بزنيد. در مورد آفتاب نظرات متفاوت است برخي معتقدند اشعه آفتاب تاثير خوبي در بهبود جوشهاي غرور جواني دارد و برخي معتقدند كه نور آفتاب پس از مدتي موجب تشديد آكنه ميشود. اما مطمئن باشيد از زدن ضد آفتاب ضرر نميكنيد.
9. ورزش كنيد. ورزش حتي جوش صورت را نيز خوب ميكند. ورزش و استحمام باعث باز شدن منافذ پوست، بهبود جريان خون آن و رفع چربي ميشود كه نتيجه آن شادابي پوست و بهبود جوشهاست.
10. نقاشي نكنيد. مصرف مواد آرايشي و كرمهاي چرب، آكنه را تشديد ميكند پس سعي كنيد صورت خود را كمتر نقاشي كنيد.
منبع: روزنامه جام جم






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن