تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812726359




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نجات نوزادان از ايدز


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: نجات نوزادان از ايدز
اگر نوزادان تا قبل از3 ماهگي تحت درمان قرار گيرند، وضعيت بهتري در مقايسه با نوزاداني خواهند داشت كه با تأخير درمان شده‌اند.
درباره بيماري ايدز آنقدر مطلب نوشته شده كه همه افراد كمابيش اطلاعات كافي از اين بيماري را در ذهن خود دارند. مقابله با ايدز كه از آن با عنوان "طاعون جديد" نام مي‌ برند، از زمان ورود به حيطه علم پزشكي، ذهن دانشمندان را به خود مشغول كرده است.
يكي از راه‌هاي غير قابل پيشگيري، انتقال عمودي از مادر به جنين است. در چنين حالتي تنها مداخله سريع پزشكي مي‌ تواند باعث نجات جنين از ابتلا به ويروس HIV و تولد نوزادي مبتلا به اين بيماري مرگبار شود.
انجمن بين‌المللي ايدز چندي پيش اعلام كرد نوزاداني كه با ويروس HIV آلوده شده اند، در صورتي كه قبل از ظهور علائم بيماري يا ضعف سامانه ايمني، درمان مناسب را دريافت كنند شانس بالايي براي زنده ماندن خواهند داشت.
مطالعه‌اي روي نوزادان در كيپ تاون و سووتو در آفريقاي جنوبي نشان داد نوزادان در صورت دريافت سريع دارو تا 96 درصد شانس نجات خواهند داشت. اين رقم در مقايسه با رقم 84 درصدي نجات كودكاني قرار مي‌ گيرد كه درمان آنها به هر دليلي به تعويق افتاده است. به‌ عبارت ديگر هرچه دارو درماني سريع تر آغاز شود، شانس زنده ماندن بيمار تازه متولد بالاتر خواهد بود. اين تحقيق با حمايت مالي و معنوي انجمن ملي آلرژي و بيماري هاي عفوني ايالات متحده انجام گرفته است.
به‌ طور تخميني 2 ميليون و 200 هزار كودك به ويروس HIV آلوده هستند و سالانه 600 هزار مورد آلودگي جديد به اين ويروس مرگبار در كودكان اتفاق مي ‌افتد. بدون انجام دارو درماني نيمي از اين نوزادان آلوده به ويروس HIV تا قبل از جشن تولد 2 سالگي شان از بين خواهند رفت.
دكتر الياس زرهوني مدير مؤسسه سلامت ملي ايالات متحده، در يك كنفرانس كه به خاطر ارائه نتايج مطالعه فوق برگزار شده بود به رويترز مي ‌گويد: "در كودكان مبتلا به عفونت HIV اغلب طي نخستين سال زندگي شان با پيشرفت برق آساي بيماري روبه‌رو مي ‌شويم كه به خاطر سامانه ايمني درحال تكامل و حساسيت آنها نسبت به ساير بيماري هاي عفوني خطرناك است."
او مي ‌افزايد:"اين نخستين مطالعه تصادفي باليني بود كه نشان داد اگر نوزادان تا قبل از3 ماهگي تحت درمان قرار گيرند، وضعيت بهتري در مقايسه با نوزاداني خواهند داشت كه با تأخير درمان شده‌اند."
در اين تحقيق 337 نوزاد كه 6 الي 12 هفته از تولدشان گذشته بود مورد مطالعه قرار گرفتند. فرضيه تحقيق اين بود كه آيا درمان با داروهاي ضد ويروسي در يك دوره زماني معين پيشرفت بيماري را كند مي ‌كند يا خير؟ پزشكان اميدوار بودند كه درمان زود هنگام، امكان تكامل سامانه ايمني بدن نوزاد را فراهم كرده و احتمالاً به كودك اجازه مي ‌دهد تا در يك دوره زماني تحت درمان نباشد و سختي درمان مداوم را تحمل نكند.
مراقبت از كودكان آلوده بهHIV با مشكل بغرنجي روبه‌رو است و آن اينكه، سامانه ايمني كودكان در خلال سال اول تولد به نمو كامل نرسيده است. اين مسئله كودكان را به شدت نسبت به پيشرفت سريع و برق آساي بيماري‌هاي گوناگون مستعد مي ‌سازد و مي ‌تواند با مرگ كودك همراه باشد.
در حال حاضر استاندارد مراقبت از بيماران مبتلا به HIV در بسياري از كشورهاي دنيا بر مبناي درمان نوزادان با داروهاي ضد ويروسي است، اما اين ‌كار همواره بعد از ظهور علائم ضعف سامانه ايمني صورت مي‌ گيرد.
در بيانيه سازمان پزشكان بدون مرز آمده است:"كودكان قربانيان خاموش همه گيري جهاني ايدز هستند.از بين كودكان مبتلا، 9 تا 10 كودك، بيماري را از طريق مادر خود در دوران بارداري، تولد يا شيردهي دريافت كرده‌اند."
پزشكان بدون مرز مي افزايند: "حدود 87 درصد كودكان مبتلا به HIV در نواحي جنوبي صحراي بزرگ آفريقا زندگي مي‌ كنند كه از دريافت خدمات بهداشتي حداقل هم محروم هستند. از 540 هزار كودكي كه به تازگي در سال 2006 به اين بيماري مبتلا شده‌اند، 470 هزار نفر در آفريقا زندگي مي ‌كنند. تنها 700 نفر از اين كودكان در اروپا يا آمريكاي شمالي ساكن هستند."
بيانيه مذكور توضيح مي‌ دهد: "انتقال عموديHIV از مادر به جنين تقريباً در كشورهاي مرفه و پيشرفته از بين رفته است، چرا كه داروهاي ضد ويروسي براي مادران باردار مبتلا و نوزاداني كه تنها چند ساعت از تولدشان گذشته، تجويز مي ‌شود. ميزان انتقال HIV از مادر به جنين در كشورهاي ثروتمند زير يك درصد برآورد شده است، در حالي‌كه اين رقم در كشورهاي فقير آفريقا 25 تا 45 درصد است."
 جمعه 12 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 362]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن