تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812789520




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش ايسنا از جشن دوازدهم خانه‌ي سينما در برج ميلاد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: گزارش ايسنا از جشن دوازدهم خانه‌ي سينما در برج ميلاد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

اهالي سينماي ايران و جمع كثيري از مردم در كنار برج ميلاد و با نورافشاني ماه شب چهارده، چند روز پس از روز ملي سينما از برگزيدگان جشن دوازدهم سينماي ايران قدرداني كردند.

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم كه در ساعت 21و30 دقيقه با پخش سرود جمهوري اسلامي و تلاوت گروهي قرآن مجيد آغاز شد و نزديك به 4 ساعت به طول انجاميد، ابتدا امين تارخ به عنوان دبير، گزارش جشن را قرائت كرد.

وي با گراميداشت سي‌امين سال انقلاب اسلامي اظهار داشت: جشن بزرگ سينما در شرايطي آغاز شد كه فشردگي زمان با تعدد بخش‌ها تناسب نداشت و تنها دوماه براي برپايي پنج مراسم زمان داشتيم كه در نهايت همه در رقابت سالم صنفي شركت كردند.

تارخ خانه سينما را نيازمند پالايش دانست و گفت: اين پالايش نياز است تا خانه سينما بهتر به حيات خود ادامه دهد و بايد در برگزاري جشن نيز به لحاظ آيين‌نامه و اجرا تجديدنظري عميق صورت بگيرد كه هيات‌مديره جديد براي اين جشن اين مجال را پيدا نكرد.

در ادامه با پخش تصاوير منتخبي از فيلم‌هاي ايراني محمدعلي زم، ابوالحسن داودي، سيف‌الله داد، محمدرضا حيدريان، يدالله صمدي، عليرضا رئيسيان، محمد آفريده، فرشته طائرپور، محمدمهدي عسگرپور، ضياء هاشمي، فخرالدين انوار، محمد حسيني‌نژاد، عليرضا رضاداد، جعفر صانعي مقدم و سيدمحمد بهشتي در اين كليپ درباره سينماي ايران اظهارنظر كردند و بعد از اجراي موسيقي «بهاران خجسته باد» توسط گروه كر، حسين پاكدل اجراي مراسم را برعهده گرفت و از حاضران خواست كليپي از آماده‌ شدن فضاي برج ميلاد براي برپايي اين جشن تماشا كنند و اين آماده‌سازي را معجزه سينما عنوان كرد.

عليرضا زرين‌دست و سيف‌الله صمديان اولين اهداكنندگان تنديس بودند كه تنديس برگزيده بخش عكس را به علي نيك‌رفتار براي فيلم «دست‌هاي خالي» اهدا كردند.

رويا تيموريان و عبدالله اسكندري اهداكنندگان تنديس چهره‌پردازي به مهين نويدي براي «صد سال به اين سالها» بودند كه تيموريان در سخناني از حاضران خواست گرمي بيشتري داشته باشند و گفت: خود ما هم براي ورود به پاركينگ حدود يك‌ساعت معطل شديم و وقتي جشن سينما اين‌قدر مشكل است، ببينيد خود سينما چه مشكلاتي دارد.

غلامرضا موسوي هم كه به همراه نجف فتاحي براي اهداي تنديس جلوه‌هاي ويژه به داود رسوليان براي فيلم «فرزند خاك» و ديپلم افتخار امير سحرخيز براي «خواب ليلا» به روي سن حاضر بود، حاضران را حدود 20 هزار نفر دانست و از برگزاركنندگان جشن كه باعث جمع‌شدن چنين جمعيتي شدند قدرداني كرد.

احمد رسول‌زاده و پژمان بازغي هم تنديس صدابرداري را به عباس رستگارپور براي فرزند خاك اهدا كردند و رسول‌زاده با قرائت شعري ياد همكار تازه درگذشته‌اش عطاء‌الله كاملي را گرامي داشت.

پانته‌آ بهرام هم از حاضران خواست براي پيشرفت سينماي ايران دعا كنند.

در ادامه مراسم مجيد ميرفخرايي و گلاب آدينه تنديس طراحي صحنه و لباس را به ژيلا مهرجويي و شعله نواب تهراني براي «آتش سبز» و محمد سرير و هانيه توسلي نيز تنديس موسيقي متن را به كارن همايون‌فر براي فيلم «خاك آشنا» اهدا كردند و تنديس بهترين تدوين هم با حضور عليرضا خمسه و بهرام دهقاني به عباس گنجوي براي فيلم «خاك آشنا» اهدا شد كه در غياب او فرزندش اين جايزه را گرفت.

رخشان بني‌اعتماد و مسعود رايگان اهداءكننده تنديس بهترين فيلم‌برداري به عليرضا زرين‌دست براي «فرزند خاك» بودند.

بني‌اعتماد با اشاره به حضور ماه در آسمان اظهار داشت: ماه شب چهارده را به شهادت مي‌گيرم، براي مقاومت ما جهت نگهداشتن سينما و مسعود رايگان هم اظهار اميدواري كرد: سينمايي كه حالش بد است به اين زودي‌ها خوب شود.

عليرضا زرين‌دست بعد از گرفتن جايزه‌اش از مهرداد فخيمي، عطاء‌الله كاملي و رسول احدي ياد كرد.

جهانگير كوثري به همراه باران كوثري جايزه بازيگر نقش مكمل مرد را به بابك حميديان براي «ريسمان‌باز» دادند.

جهانگير كوثري با اشاره به حضور انوار و بهشتي در اين مراسم سينماي نجيب ايران را مديون تلاش‌هاي اين دو نفر دانست و از آن‌ها به عنوان طراحان سينماي نوين ايران ياد كرد.

بابك حميديان هم بعد از گرفتن جايزه‌ي بهترين بازيگري با بيان اين‌كه به سينماي سرزمين‌ام افتخار مي‌كنم از ديگر كانديداهاي نقش مكمل مرد قدرداني كرد.

سپس جايزه بازيگر نقش مكمل زن به مهتاب نصيرپور براي «فرزند خاك» توسط مرتضي شايسته و رويا نونهالي اهدا شد.

در ادامه عليرضا قرباني قطعات «مهتاب باران»، «من عاشق چشم‌ات شدم» و «عقل جنون» را اجرا كرد و در ادامه كليپي از درگذشتگان سينما پخش شد و امين تارخ متني را براي خسرو شكيبايي خواند.

سپس كليپي به ياد خسرو شكيبايي پخش شد كه عزت‌الله انتظامي، رضا كيانيان و بيتا فرهي درباره او صحبت كردند و تصاويري از سخنان اين بازيگر فقيد در مراسم جشن دنياي تصوير پخش شد و در ادامه گروه موسيقي حاضر در جشن تصنيف «آفتابي» سروده خسرو شكيبايي را اجرا كرد.

بعد از اجراي برنامه‌اي با محوريت شعار جشن امسال «صلح و دوستي»، نوبت به معرفي بهترين بازيگر نقش اول زن رسيد كه اين تنديس توسط فرشته طائرپور و شهاب حسيني به گوهر خيرانديش براي «دعوت» اهدا شد.

طائرپور با اشاره به ديدار جمعي از سينماگران با جانبازان كه حدود شش‌هفته قبل صورت گرفت گفت: در آن ديدار يكي از جانبازان كه از 17 سالگي به روي تخت خوابيده بود، خواسته‌اش شركت در جشن سينما و مراسم فيلم فجر بود و گفت اگر امكان ندارد فيلم اين مراسم‌ها را ببيند كه اميدواريم فيلم اين مراسم برايش ارسال شود و او و هم‌رزمانش بدانند خودشان و حماسه‌شان براي سينماي ايران ماندني است.

گوهر خيرانديش برگزيده اين بخش كه به علت بيماري نتوانسته بود حاضر باشد در پيامي كه توسط مريلا زارعي قرائت شد از هيئت داوران قدرداني كرد.

داريوش فرهنگ هم كه به همراه امين تارخ براي اهداي تنديس بهترين بازيگر مرد به خسرو شكيبايي براي «ستاره بود» روي سن حاضر شده بود، از داوران جشن براي اينكه به جاي آمار فروش و مخاطب، معيار سنجش را تخصص و كيفيت فيلم‌ها قرار دادند، از آنها قدرداني كرد.

پوريا شكيبايي كه جايزه پدرش را دريافت كرد، گفت: اي كاش پدرم اين‌جا بود. دوست داشتم شخصا به او تبريك مي‌گفتم و اين جايزه را خودش مي‌گرفت. هميشه وقتي‌كه كانديد بود هنگام اعلام برنده قلبم به شمارش مي‌افتاد الآن هم قلبم تند مي‌زند ولي پدرم اين‌جا نيست.

تنديس بهترين فيلم‌نامه توسط فرهاد توحيدي و عليرضا شجاع نوري به محمد علي باشه‌آهنگر و محمدرضا گوهري براي «فرزند خاك» اهدا شد كه شجاع نوري توجه حاضران را به ماه جلب كرد و گفت: امسال براي اولين‌بار ماه كه الهام‌بخش بسياري از فيلم‌هاي ما بوده است، به صورت تمام‌رخ در جشن شركت كرده و بد نيست آن را تشويق كنيد.

محمدعلي آهنگر برگزيده اين بخش نيز با اشاره به دو فيلم قبلي‌اش كه ساخت و اكران هركدام از آ‌ن‌ها 10 سال طول كشيده است اظهار اميدواري كرد: براي كار بعدي‌اش 10 سال زمان صرف نشود.

سيروس الوند و رضا كيانيان تنديس بهترين كارگرداني را به بهمن فرما‌ن‌آرا براي «خاك آشنا» اهدا كردند كه الوند با اشاره به فرمان‌آرا برگزيده اين بخش گفت: او چهل سال است كه كار مي‌كند و روي قله ايستاده و براي من كه به افراد بزرگي جايزه داده‌ام، اين نيز افتخار ديگري محسوب مي‌شود.

فرما‌ن‌آرا هم از اهداكنندگان اين جايزه قدرداني كرد و گفت: اين تنديس چون از طرف همكاران صنفي‌ام به من داده مي‌شود از هر جايزه‌ي ديگري برايم بااهميت‌تر است.

به گزارش ايسنا، فخرالدين انوار و محمدمهدي عسگرپور آخرين تنديس دوازدهمين جشن بزرگ سينماي ايران را به احمد ميراعلايي تهيه‌كننده فرزند خاك اهدا كردند.

فخرالدين‌ انوار گفت: از اين‌كه سينما را با اين قدرت مي‌بينم خوشحال هستم. قدر خودتان را بدانيد مجموعه سينما يكي از مجامع فعال كشور است كه بايد آن را قدر دانست. مشكلات را با صبر و حوصله و گفت‌وگو حل كنيد و در پيوند با سينماي جهان هرچه بيشتر حركت كنيد كه اين بقاي سينماي ايران است.

عسگرپور هم با اشاره به رسانه‌هاي گروهي اظهار داشت: در انتقال اخبار دقت كنيد اين‌كه مي‌گويند حال سينما خوب نيست، حس كردم مديرعامل بيمارستان هستم و براي بهبودي سينما بايد گفت‌وگو كنيم.

احمد ميرعلايي هم كه به عنوان آخرين برگزيده به روي سن حاضر شد از حاضران خواست بايستند و براي بهبود وضعيت سينما، آمرزش رفتگان،‌ شفاي مريضان و ظهور امام زمان (عج) دعا كنند.

اين مراسم در ساعت يك بامداد با اجراي تصنيف «نيايش» توسط گروه كر و مراسم نورافشاني به پايان رسيد.

در حاشيه:

** براي برگزاري مراسم تمامي بزرگراههاي منتهي به برج ميلاد با ترافيك سنگيني مواجه شد كه تا پاسي از شب ادامه داشت.

** ازدحام ماشين‌ها،ورودي بيمارستان ميلاد را نيز مسدود كرده بود و ورود و خروج مراجعين به اين بيمارستان به سختي صورت گرفت.

** در حاليكه در كارت دعوت ، بن‌هاي جهت افطار ارايه شده بود اما اين پذيرايي با بي‌نظمي همراه شد و عده‌ي كثيري از روزه‌داران افطار نكردند.

*** پيش از برگزاري مراسم اعلام شده بود 7 هزار نفر در جشن حضور خواهند داشت اما جمعيت بيشتري در مراسم حضور داشت كه باعث بي‌نظمي اجراي مراسم شده بود و در طول برنامه صندلي‌ها و آدمها جابه‌جا مي‌شدند.

*** همراهي گروه كر با برگزيدگان با نواي، صدا، دوربين، حركت در طول اهداي جوايز جلب توجه مي‌كرد.

انتهاي پيام
 سه شنبه 26 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن